سلام و درود
من مدتی هستش که از عطر نارسیسو پودر خیلی خوشم اومده اما حقیقتاً به دلیل قیمت بالایی که داره فقط تونستم دکانت ازش تهیه کنم که خب به صرفه نبود. ممنون میشم یک یا چند مشابه اقتصادی و یا نسخه دوپ خیلی نزدیک به این عطر رو معرفی کنید. چیزی که در نارسیسو پودر پسندیدم، رایحه پودری و لوازم آرایشی بود که شیرینی دل زنندهای نداشت و رزش گلابگون نیست
سلام عزیزم من نسخه الحمبراشو واسه مامانم کرفتم از همه لحاظ خوب هست
هم شباهت به رایحه اصلی هم پخش و ماندگاری
الحمبرا یه مدل نارسیسو رژ هم داره. این مدل خیلی از نارسیسو پودر شیرین تره؟ من نمیخوام شیرینیش دل آدمو بزنه. شیرینی ملایم و باوقار عین نارسیسو پودر رو دوست دارم.
سلام و درود عزیزم.
خیلی ممنونم از راهنماییتون گلم.
امکانش هست بفرمایید کدوم مدل رو تهیه کردید؟ آخه دو مدل داره: الحمبرا رودریگز پودر/ الحمبرا پیچ
کدوم یک ازین دوتا به نارسیسو پودر نزدیک تره؟ و اینکه باعث سردرد نمیشه؟
خواهش میکنم عزیزم اون که روش نوشته پیچ
سردرد ایجاد نمیکنه اما عطر غلیظیه
حتما قبل از خرید تست کنید
خواهش میکنم عزیزم اون که روش نوشته پیچ
سردرد ایجاد نمیکنه اما عطر غلیظیه
حتما قبل از خرید تست کنید
منظورتون از غلیظ اینه که شیرینه؟؟
حق با شماست ولی حقیقتش امکان تست ندارم چون میخوام از دیجی کالا سفارش بدم. فروشگاهی که این مدل رو داشته باشه نمیشناسم
منظورتون از غلیظ اینه که شیرینه؟؟
حق با شماست ولی حقیقتش امکان تست ندارم چون میخوام از دیجی کالا سفارش بدم. فروشگاهی که این مدل رو داشته باشه نمیشناسم
عزیزم قیمتهای سایت ن.ا.ر.س.ی.س.و رو هم نگاه کن چون گاهاً دیجی گرون تر میده. این سایتو سه ساله من میشناسم و مشتریشونم و خیلی خوبن. بعضی وقتا هم برای یه سری عطراشون دکانت میارن.
برای امتحان کردن دکانت عطرهای اماراتی (و همچنین عطرای دیگه) میتونی ر.ی.ح.ا و سایت ت.ر.ن.ج پ.ر.ف.ی.و.م رو هم چک کنی. 🌷
راستی بهت پیشنهاد میدم کپی فرگرنس وورلد رو هم یه چک بکنی. ببین راستشو بخوای من از الحمبرا اخیرا خیلی دلخورم چون هر چی عطر ازشون گرفتم، شیرینا خیییلی قوین و خنکا خیلی ضعیف و معمولی. فرگرنس عطراش ممکنه یه کوچولو با اصلی متفاوت باشن، ولی هیچوقت گند نمیزنن. با اینکه تعریف و تمجیدها برای کپی لاست چری از الحمبرا همه جا روا بود ولی برای من غیر قابل تحمل بود با اینکه خود لاست چری رو خیلی دوست داشتم. به اسم اینکه پرفورمنسشو بهتر کرده بود حسااااابی تلخش کرده بود 🥲
عزیزم قیمتهای سایت ن.ا.ر.س.ی.س.و رو هم نگاه کن چون گاهاً دیجی گرون تر میده. این سایتو سه ساله من میشناسم و مشتریشونم و خیلی خوبن. بعضی وقتا هم برای یه سری عطراشون دکانت میارن.
برای امتحان کردن دکانت عطرهای اماراتی (و همچنین عطرای دیگه) میتونی ر.ی.ح.ا و سایت ت.ر.ن.ج پ.ر.ف.ی.و.م رو هم چک کنی. 🌷
راستی بهت پیشنهاد میدم کپی فرگرنس وورلد رو هم یه چک بکنی. ببین راستشو بخوای من از الحمبرا اخیرا خیلی دلخورم چون هر چی عطر ازشون گرفتم، شیرینا خیییلی قوین و خنکا خیلی ضعیف و معمولی. فرگرنس عطراش ممکنه یه کوچولو با اصلی متفاوت باشن، ولی هیچوقت گند نمیزنن. با اینکه تعریف و تمجیدها برای کپی لاست چری از الحمبرا همه جا روا بود ولی برای من غیر قابل تحمل بود با اینکه خود لاست چری رو خیلی دوست داشتم. به اسم اینکه پرفورمنسشو بهتر کرده بود حسااااابی تلخش کرده بود 🥲
سلام غزال عزیز
خیلی خیلی از راهنمایی خوبت ممنونم. سایت هایی که گفتید رو چک کردم و دقیقاً سایت نارسیسو همون عطری که مدت هاست قصد دارم بخرم رو موجود داره. از لطف شما سپاسگزارم.🩷😘🙏🏻✨️ در خصوص برند الحمبرا باید بگم که خودمم نمیدونم چرا زیاد حس خوبی بهش ندارم راستش. یک بار یادمه یکی از دوستانم عطر مای وی رو از برند الحمبرا خریداری کرده بود و از من خواست تستش کنم. ازونجایی که نسخه ارجینال مای وی رو خودم داشتم، متوجه شدم که برند الحمبرا اصلاً رایحه مای وی رو نداشت و خیلی تعجب کردم.... نمیدونم یعنی ممکنه الحمبرا هم فیک داشته باشه؟!!