سلام و درود
من مدتی هستش که از عطر نارسیسو پودر خیلی خوشم اومده اما حقیقتاً به دلیل قیمت بالایی که داره فقط تونستم دکانت ازش تهیه کنم که خب به صرفه نبود. ممنون میشم یک یا چند مشابه اقتصادی و یا نسخه دوپ خیلی نزدیک به این عطر رو معرفی کنید. چیزی که در نارسیسو پودر پسندیدم، رایحه پودری و لوازم آرایشی بود که شیرینی دل زنندهای نداشت و رزش گلابگون نیست
الحمبرا مشابهش رو داره ولی کیفیتش رو نمیدونم چجوریه
درود بر شما
ببینید این مدل عطر ها علاوه بر پودری بودنشون
برای من حس تمیزی رو هم دارن
Prada Candy Kiss
این کار رو حتما تست کنید
سلیقمون یکیه.منم عاشق عطرهای پودری ام.
بعد نارسیسو ..
#والنتینو والنتینا Valentino Valentina
رایحه حتی پودری تر از اون داره.
و اینکه شرکت الحمبرا واقعا خوب کار کرده تو شرکتی هایی که ماها با شرایط حاضر اقتصادی و بودجه پایین میتونیم بخریم
هم شباهت رایحه هم پخش بو و ماندگاری
شرکت های دیگه حداقل تو یکیش ضعف دارن ولی الحمبرا بگیر.
ب تازگی یه عطر هم از شرکت نایس ایرانی سفارش دادم.فک کنم فردا برسه.اگر خوب بود بهت میگم از این برند هم بگیری.
بعد نارسیسو ..
و اینکه شرکت الحمبرا واقعا خوب کار کرده تو شرکتی هایی که ماها با شرایط حاضر اقتصادی و بودجه پایین میتونیم بخریم
ب تازگی یه عطر هم از شرکت نایس ایرانی سفارش دادم.فک کنم فردا برسه.اگر خوب بود بهت میگم از این برند هم بگیری.
ببخشید نگار جان. گفتین برند نایس من این برند رو خیلی همه جا اسمشو اخیرا میشنوم. این برند همون نایس پاپت هست؟
سلام عزیزم من نسخه الحمبراشو واسه مامانم کرفتم از همه لحاظ خوب هست
هم شباهت به رایحه اصلی هم پخش و ماندگاری
ببخشید نگار جان. گفتین برند نایس من این برند رو خیلی همه جا اسمشو اخیرا میشنوم. این برند همون نایس پاپت هست؟
اره عزیزم
همون نایس پاپته
درود بر شما
ببینید این مدل عطر ها علاوه بر پودری بودنشون
برای من حس تمیزی رو هم دارن
Prada Candy Kiss
این کار رو حتما تست کنید
سلام و احترام
خیلی ممنونم از راهنمایی خوبتون. در اولین فرصت این عطر رو تست میکنم.
بعد نارسیسو ..
سلام نگار جان. خیلی از توضیحاتتون سپاسگزارم.
چقدر عالی. خوشحالم از اینکه راهنمایی شخصی که هم سلیقه خودم هست رو دریافت میکنم. ازین بابت ازتون متشکرم عزیزم.
برند الحمبرا رو در دیجی کالا دیده بودم اما از کیفیتش مطمئن نیستم چون من برخی از عطرهای فیک یا اماراتی مثل برند اسمارت و کلو کالکشن رو که استفاده کرده بودم سردرد شدید میگرفتم و آخرشم یا مینداختم دور یا به کسی میبخشیدم.
ضمن اینکه برند الحمبرا مدل نارسیسو پودر، دو مدل داره: الحمبرا پیچ/ الحمبرا رودریگز پودر. کدوم یک از این دوتا بیشتر به نارسیسو پودر نزدیکه؟
ممنون میشم بعد از تست برند نایس بنده هم در جریان قرار بدید.🩷😘🙏🏻🙏🏻
سلام عزیزم من نسخه الحمبراشو واسه مامانم کرفتم از همه لحاظ خوب هست
هم شباهت به رایحه اصلی هم پخش و ماندگاری
سلام و درود عزیزم.
خیلی ممنونم از راهنماییتون گلم.
امکانش هست بفرمایید کدوم مدل رو تهیه کردید؟ آخه دو مدل داره: الحمبرا رودریگز پودر/ الحمبرا پیچ
کدوم یک ازین دوتا به نارسیسو پودر نزدیک تره؟ و اینکه باعث سردرد نمیشه؟
الحمبرا مشابهش رو داره ولی کیفیتش رو نمیدونم چجوریه
🙏🏻🌸