Aila🌙 Aila🌙
24
1405/02/04

بازخورد عطر

درود خدمت همه دوستان عطرافشانی🌸

عطری که بیشترین بازخورد رو ازش گرفتید چی بوده؟

Aila🌙 Aila🌙
1405/02/05
در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

نمیدونم چرا آدمها براشون سخته بازخورد بدن؟! مثلا اگر از بوی عطر کسی یا تیپش یا حس و حالش خوشتون میاد بهش بگید🥰 متاسفانه بازخورد خیلی کم‌😁 

دقیقا مشکل منم همینه 

گاها یه عطری رو با ذوق و شوق میخرم بعد اطرافیان بازخورد خاصی نمیدن و اون وقته که فکر میکنم شاید انتخاب درستی نکردم😬

TT TT
1405/02/05

Halloween Shot #جسوس دل پوزو هالووین شات Halloween Shot 

با اینکه از هالووین شات متنفرم و ازش سردرد و حالت تهوع میگیرم ولی عجیب غریب ازش بازخورد گرفتم

Merazur Pink #پرستیجس مرازور پینک Merazur Pink 

با درود

بولگاری تایگار با اختلافففف،با اینکه چند ماه قبل آدم حسودی در رابطه با این عطر بودم و به عزیزترین آدمای زندگیم هم اسمشو نمیگفتم ولی نمیدونم چرا تو این ۲۴ ساعت گذشته دارم همه چیزو دربارش میگم😄🦍

امیدوارم عالی باشید
بهترین عطری که ازش بازخورد زیادی گرفتم Terre d’Hermès (Hermès) بوده

در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

نمیدونم چرا آدمها براشون سخته بازخورد بدن؟! مثلا اگر از بوی عطر کسی یا تیپش یا حس و حالش خوشتون میاد بهش بگید🥰 متاسفانه بازخورد خیلی کم‌😁 

عرض ادب

شاید به روتون نیارن و یا بخاطر غرور و یا به خاطر هر چیز دیگه ای به زبون نیارنش ولی مطمئن باش در ذهن یا خلوت خودشون ازت تمجید میکنن و یا شایدم حسودی!......🦍

در پاسخ به Eric Revo :

بر می گرده به چند فاکتور تو یه پست مجزا لمشب بهش می پردازم این قضیه رو که علتش چیه

🙏🏻🍀

درود برشما

احساس میکنم علت اصلیش همین باشه

چون من خیلی رو استفاده عطر حساسم یعنی برای هر موقعیتی یا هر استایلی یا آب و هوا. و همه فاکنورهاییی که هست عطر متناسب استفاده میکنم

دانیال دانیال
1405/02/05

خوب کم و بیش بوده بازخورد حالا جالب اینکه کمتر از عطرهای نیش و بیشتر از عطرهای معمولی.... 

بیشترین بازخورد های مثبت رو از : ورساچه اروس، امواج اینترلود و امواج انکلیو گرفتم و جالبه بدونید از آزارو کروم( البته ده پافی زدم)

بدترین بازخورد هم از رصاصی شهره.. طرف متواری شد🤣

زمستان تراثی برون افنان مشابه تاکسیدو  ،هیستوریک صحرا ، آرت آف نیچر مشابه مارلی التایر

تابستان ایمورتال الحمبرا ،سیلور لیک بنتلی 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟