درود خدمت همه دوستان عطرافشانی🌸
عطری که بیشترین بازخورد رو ازش گرفتید چی بوده؟
نمیدونم چرا آدمها براشون سخته بازخورد بدن؟! مثلا اگر از بوی عطر کسی یا تیپش یا حس و حالش خوشتون میاد بهش بگید🥰 متاسفانه بازخورد خیلی کم😁
دقیقا مشکل منم همینه
گاها یه عطری رو با ذوق و شوق میخرم بعد اطرافیان بازخورد خاصی نمیدن و اون وقته که فکر میکنم شاید انتخاب درستی نکردم😬
#جسوس دل پوزو هالووین شات Halloween Shot
با اینکه از هالووین شات متنفرم و ازش سردرد و حالت تهوع میگیرم ولی عجیب غریب ازش بازخورد گرفتم
با درود
بولگاری تایگار با اختلافففف،با اینکه چند ماه قبل آدم حسودی در رابطه با این عطر بودم و به عزیزترین آدمای زندگیم هم اسمشو نمیگفتم ولی نمیدونم چرا تو این ۲۴ ساعت گذشته دارم همه چیزو دربارش میگم😄🦍
امیدوارم عالی باشید
بهترین عطری که ازش بازخورد زیادی گرفتم Terre d’Hermès (Hermès) بوده
نمیدونم چرا آدمها براشون سخته بازخورد بدن؟! مثلا اگر از بوی عطر کسی یا تیپش یا حس و حالش خوشتون میاد بهش بگید🥰 متاسفانه بازخورد خیلی کم😁
عرض ادب
شاید به روتون نیارن و یا بخاطر غرور و یا به خاطر هر چیز دیگه ای به زبون نیارنش ولی مطمئن باش در ذهن یا خلوت خودشون ازت تمجید میکنن و یا شایدم حسودی!......🦍
بر می گرده به چند فاکتور تو یه پست مجزا لمشب بهش می پردازم این قضیه رو که علتش چیه
🙏🏻🍀
درود برشما
احساس میکنم علت اصلیش همین باشه
چون من خیلی رو استفاده عطر حساسم یعنی برای هر موقعیتی یا هر استایلی یا آب و هوا. و همه فاکنورهاییی که هست عطر متناسب استفاده میکنم
خوب کم و بیش بوده بازخورد حالا جالب اینکه کمتر از عطرهای نیش و بیشتر از عطرهای معمولی....
بیشترین بازخورد های مثبت رو از : ورساچه اروس، امواج اینترلود و امواج انکلیو گرفتم و جالبه بدونید از آزارو کروم( البته ده پافی زدم)
بدترین بازخورد هم از رصاصی شهره.. طرف متواری شد🤣
زمستان تراثی برون افنان مشابه تاکسیدو ،هیستوریک صحرا ، آرت آف نیچر مشابه مارلی التایر
تابستان ایمورتال الحمبرا ،سیلور لیک بنتلی