دزیره دزیره
15
1405/02/04

سوال خیلی مهم از عطرباز ها

با سلام

یه سوال مهمی از عزیزان عطربازی دارم

الان یه عطر متوسط حدود ۲۰ تومنه

شما اینهمه عطر رو از کجا میشناسین؟ایران الان خیلی نایاب شده عطر های اورجینال.جز فروشگاه های آنلاین اغلب عطرفروشی های حضوری دیگه عطرهای برند ایرانی میفروشن

از کجا میخرید از کجا میشناسید از کجا تست میکنین؟

فکر نکنم الان ایران جایی باشه که شما بتونین برین عطر اورجینال تست کنین بخرین

بعدم اصلا نمیشه که بری تو تست کنی و نخری.یه عطر بیست تومنی رو نمیذارن اسپری کنی که.احتمال اینکه تستر و اینهاام داشته باشن محاله

من ساکن تبریز هستم و عاشق عطر

اگه کالکشنی دارین که میتونین با من شیر کنین در حد بو کردن و بحث در مورد عطر ها ممنون میشم ملاقاتتون کنم

جا های حضوری هم اگر میشناسین که بذارن تست کنین رو هم بگین

سلا ب دزیره جان

اکثر عطرها طی سال ها جمع شدن و اونموقع قیمتا اینجوری نبود. برای تست هم میتونید از عطرافشان و فروشگاه هایی ک خیلی اینجا معرفی شدن سمپل یا دکانت بگیرید. 

علیرضا علیرضا
1405/02/04

با سلام. اکثر عطرهایی که الانه هایپ شدن مثل اونتوس الکساندریا ۲ مفیستو گرین آیریش تویید و اسپایس بمب ها و دیگر اکثر کارها برای قبل ۲۰۱۷ هستش و فعل حال برای تست و بررسی یا دکانت گیری میشه از سایت معتبر یا اگر واقعا برای عطربازی مهم بوده باشه فول باتل گرفته میشه ولی درکل دوستانی هستند وسعشون میرسه و ۵۰۰ دلار برای عطر مسئله ای نیست براشون خود بنده اکثرکارای فول باتل نیش و حتی دیزاینری خریدم قبل ۲۰۱۷ هستش بعد اون شاید چندسالی یه نیش یا دیزاینری گرفته باشم

TheGreatReza TheGreatReza
1405/02/04

دکانت

Perfumer Perfumer
1405/02/04

سلام عرض ادب 🌷

راجع به تست عطر ها اول اینکه عطر باز هایی مثل بنده و بقیه به خرید دکانت بسنده می کنیم و اگه که می خواستیم باتل کامل بگیریم باید سرمایه میلیاردی داشتیم😅😅

نکته دو:با توجه به علایق و سلیقه بویایی بلایند بای می کنیم 

مثلاً به شخصه  نت عود در عطر به ذائقم خوش نمیاد و عطر هایی که نت عود دارند خیلی خیلی کم تهیه می کنم 

یه پیشنهاد از طرف بنده : همیشه برای شناختن روایح و شروع سیر عطربازی سراغ برند های با کیفیت برید و برند های بی کیفیت رو سرمشق قرار ندید 

یا حق

Ali Asghar Ali Asghar
1405/02/04

سلام دوست عزیز
من عطر هایی که دربارشون مینویسم، یا دکانت هایی هستن که سفارش میدم از سایت عطر ا.م.ی.ن یا عطر هایی هستن که دوست و برادر اون عطر هارو دارن. عملا شیشه کامل عطر رو نمیتونم بخرم و چند دکانت محدود یک یا دو میلی تهیه میکنم و دقیقا مشکل ما همینه که نمیتونیم بریم توی فروشگاه ها تست کنیم یا فروشگاه های کمی پیدا میشن که اجازه بدن.

Mr x Mr x
1405/02/04

متأسفانه لقب عطربازو نمیتونم یدک بکشم ولی منم مثل شما روی اینو ندارم برم فروشگاه‌ها که تا دلم بخواد تست کنم و با یه لبخند ملیح و دست خالی خداحافظی کنم. گزینه ای که خیلیا انتخاب میکنن "دکانت" هستش که هم خیلی بهتر اجازه شناخت اون رایحه رو در زمان های مختلف به شما میده و هم از لحاظ مالی تا چند وقت پیش کمرشکن نبوده ولی خب دیگه به طرز غافلگیرکننده ای اونم شد lol

سایت هم زیاد هست سرچ بفرمایید معروفاش میان بالا.

Eric Revo Eric Revo
1405/02/04

راجع به خودم من یا قبلا این کارا رو داشتم یا از قبل خریدم و یا تو سفرهام تو بیرون ایران باهاش مواجه شدم و تو فروشگاه ها تست کردم و در مقیاس کم دکانت خریدم، گاهی بعدها مشابه اماراتیشو گرفتم البته اماراتی ها رو مقایسه کردم و تفاوت بو هاشو می دونم.

خیلی از کامنت های زیر ادکلن ها اشتباه و غلطه دیروز یه جا کامنت دیدم طرف زیر پسفیک چیل گفته یه کار تنباکویی دو سیبه، اونم ادکلنی که بوی مرکباتی و خنک داره.

یا فیک می خرن به اسم های کپی ، تستر، سفارش ترکیه سفارش اروپا ال بل که همش چرنده و بوهای پرت و پلا داره

یا از روی مشابه اماراتی دارن می نویسن و یا عطر گرمی مترویی.

راجع به افترنون سوییم لویی ویتون طرف نوشته یه کار با پخش بالا ماندگاری غول! مشخصه دیگه، یه کاری که به ذات کم پخش و کم موندگاره راجع بهش اینو می گه احتمالا تو اسانس فروشی یه چی به اون اسم بهش انداخنن.

یا راجع به ورساچه دیلان بلو زنونه گفته نت یاسش اذیتش می کنه، بوی یاس کجا بود اون وسط؟! 

سلام سرکار خانم 

توی چند ماه اخیر قیمت عطر ها به طرز عجیبی افزایش پیدا کرده ادکلنی که پارسال مثلا بوده ۲۴ تومن الان شده ۴۴ تومن 

پس کسانی که ادکلن های زیادی دارند اکثرا قبلاً خریداری کردند چون الان اصلا منطقی نیست خرید ادکلن مگر اینکه دیگه توانایی زیادی داشته باشی 

اما در مرحله ی آسون تری شما میتونید دکانت تهیه کنید اونم الان واقعا گرون شده ولی از هیچی بهتره 

سایت هایی مثل خ...لیفه چی یا عطر ا..می...یک..ن 

سایت های معتبر جهت تهیه دکانت هستند 

Arian Xa Arian Xa
1405/02/04

درود

من شخصا چند کار میکنم

میرم جایی که عطر های کوچک یا اماراتی میفروشه

مثلا فراگرنس و الحمبرا و برندینی و روونا و لطافه یا اسمارت کالکشن یا هرچی که فکرشو بکنی

بویی رو که مدنظر دارم رو از چند برند بو میکنم و با رایحه اورجینال آشنایی پیدا میکنم

فروشنده ای رو میشناسم که عطر اورجینال میفروشه و مثلا گفتیم دیور هوم اینتنس و مارلی لیتون و وان میلیون رو بیار میخوام بو کنم و بخرم

اورده و بو کردم و خریدم و 100 البته فهمیدم که رایحه های شرکتی اماراتی 80 درصد شباهت دارن

البته جا داره بگم برندینی هم در این کار معرکه عمل میکنه

حتی میتونید اسپری خوشبو کننده هوا و یا اسپری بدن یا بادی اسپلش اون مدل رو با قیمت بسیار ارزونتر بگیرید و با رایحه واقعی خود اون عطر آشنا بشید

Poori Poori
1405/02/04
در پاسخ به Perfumer :

سلام عرض ادب 🌷

راجع به تست عطر ها اول اینکه عطر باز هایی مثل بنده و بقیه به خرید دکانت بسنده می کنیم و اگه که می خواستیم باتل کامل بگیریم باید سرمایه میلیاردی داشتیم😅😅

نکته دو:با توجه به علایق و سلیقه بویایی بلایند بای می کنیم 

مثلاً به شخصه  نت عود در عطر به ذائقم خوش نمیاد و عطر هایی که نت عود دارند خیلی خیلی کم تهیه می کنم 

یه پیشنهاد از طرف بنده : همیشه برای شناختن روایح و شروع سیر عطربازی سراغ برند های با کیفیت برید و برند های بی کیفیت رو سرمشق قرار ندید 

یا حق

اینکه دکانت بگیری خوبه ولی وقتی اون حجم کم مثلا ۵ میل یا ۱۰ میل تموم میشه قطعا دلت میخواد یه باتل کامل ازش داشته باشی😅

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟