عرض ادب و احترام،
میخواستم از خانومای عزیز و محترم و ارجمند عطرافشان سوال کنم که به معنای واقعی عطری هست و یا بوده که بخاطرش جذب مردی بشن؟ و یا بخاطرش چشم روی ایرادات جزئی و کلی اون شخص ببندن؟
پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤
سلام🌟
در مورد سوالتون باید بگم که من تابهحال بابت عطر و فاکتورهای ظاهری چشم روی مشکلی نبستم و فکر نمیکنم این کار با عقل سلیم گونهی بشر هم جور دربیاد،
و جدا از این راجعبه عطر، بیشتر از هرچیز به تناسب اون رایحه با شخصیت و کلیتی که از طرف مقابلم دیدم نگاه میکنم. یک نسخهی واحد رو نمیشه برای همه پیچید. پوست ببر نباشه رو تن گراز مثلا. :))
درود غزال عزیز،من خیلی وقته بلو تالیسمان رو تست و زیر نظر گرفتم و بیش از پیش وسوسه شدم بخرمش،ولی فک میکردم تو فقط رو تن پدر گرامی خودتون و باباهای مهربون میپسندیش😄،سپاسگزارم از همراهیت💫
اگرم نظر منو بخوای علاوه بر اون میس دیور بلوم خودت،زرجف لاتوسکا و گرن بالو رو تن خانوما بی نظیره
درود بر شما جناب جواهری
شاید فروید رو خیلی از روانشناسان مدرن قبول نداشته باشن و به خیال خودشون همه ی نظریه هاشو رد کرده باشن. ولی هنوزم نظریه ای برای حقایقی که توی جامعه میبینیم ندادن بر خلاف فروید. اینکه چرا همیشه رد پایی از یکی از والدین ما توی زوجمون هست یا به قول فروید Oedip حل نشده.
کلاً اینو هم بگم که از نظر زیست شناسی در دیدگاه مونث ها هیچ مذکری به اندازه ی پدر و تأمین کننده ای توانا (حتی فقط در ظاهر) جالب نیست.
جالبه. فکر کنم لاتوسکا فراری دهنده ی بانوان و جذب کننده ی آقایان باشه 😹 خیلی ممنون از پاسختون. حتما در نظر خواهم گرفت
سلام وقتت بخیر ، میشه بگید کدوم عطرت بود که اسمشو ازت پرسید؟
با درود
قضیه برمیگرده به چند سال پیش تو دانشگاه آزاد واحد تبریز،اون روز تو تیغ اره گرم تیرماه زرجف مفیستو پوشیده بودم و علاوه بر شروع رابطه ای که عمر کوتاه ولی پُر عبرتی داشت یه واحد سختم رو هم بخاطر مفیستو قبول شدم!😄
سلام🌟
در مورد سوالتون باید بگم که من تابهحال بابت عطر و فاکتورهای ظاهری چشم روی مشکلی نبستم و فکر نمیکنم این کار با عقل سلیم گونهی بشر هم جور دربیاد،
و جدا از این راجعبه عطر، بیشتر از هرچیز به تناسب اون رایحه با شخصیت و کلیتی که از طرف مقابلم دیدم نگاه میکنم. یک نسخهی واحد رو نمیشه برای همه پیچید. پوست ببر نباشه رو تن گراز مثلا. :))
با درود،
شدیدا با یک قسمت حرفتون که گفتید نمیشه یک نسخه رو واسه همه پیچید موافقم،این موضوع در همه جوانب عطر و روایح صدق میکنه،من به سبب علاقه ای که دارم چندین مقاله و پرونده خوندم که جالب اینجاست که عطر یک شخص چقدر میتونه حتی تو زندگی زناشویی خودش تاثیر بذاره،مثل خانومی که بخاطر اینکه همسرش عطر نمیزد درخواست طلاق داده بود با اینکه عطر خودش گود گرل بود!،و یا مردی که بخاطر اینکه عطر خواهر زنش زرجف لیرا بود و اغواش میکرد به زن خودش خودش خیانت کرده بود و کارشون تو دادگاه بود!،هرکسی تو زندگیش عطر و روایح تاثیر خودشو داره،حالا بعضیا کمتر بعضیا بیشتر،ممنون از همراهیت💫
درود بر شما جناب جواهری
شاید فروید رو خیلی از روانشناسان مدرن قبول نداشته باشن و به خیال خودشون همه ی نظریه هاشو رد کرده باشن. ولی هنوزم نظریه ای برای حقایقی که توی جامعه میبینیم ندادن بر خلاف فروید. اینکه چرا همیشه رد پایی از یکی از والدین ما توی زوجمون هست یا به قول فروید Oedip حل نشده.
کلاً اینو هم بگم که از نظر زیست شناسی در دیدگاه مونث ها هیچ مذکری به اندازه ی پدر و تأمین کننده ای توانا (حتی فقط در ظاهر) جالب نیست.
جالبه. فکر کنم لاتوسکا فراری دهنده ی بانوان و جذب کننده ی آقایان باشه 😹 خیلی ممنون از پاسختون. حتما در نظر خواهم گرفت
اگه پدر گرامی و پارتنر آینده شما همزمان از بلو تالیسمان خوششون اومد و از اونجایی که نمیشه ازش گذشت و هر دو استفاده کردن اونوقت تکلیف چیه😄؟،
این لاتوسکا هم خیلی جریان سازه،مثل گیان مظلوم بنده مورد بی مهری عطرافشانی ها قرار گرفتن😂
اگه پدر گرامی و پارتنر آینده شما همزمان از بلو تالیسمان خوششون اومد و از اونجایی که نمیشه ازش گذشت و هر دو استفاده کردن اونوقت تکلیف چیه😄؟،
این لاتوسکا هم خیلی جریان سازه،مثل گیان مظلوم بنده مورد بی مهری عطرافشانی ها قرار گرفتن😂
راستش اینقدر برای پدر عطر خریدم و عطربارونش کردم که هیچ عطر ثابتی نداره :)))) البته همه دکانت یا اماراتی هستن. پدر عطری ندارن الان که مستقیم منو یاد ایشون بندازن و تجربه ای مثل هم اسم بودن والد و همسر پیش بیاد 🫠
آره واقعا. کلاً جناب جواهری بعضی وقتا برای من حدس زدن اینکه چه عطری همه پسنده سخته. مثلاً چطور ممکنه عطری مثل باکارات روژ این همه با کپی های بی کیفیت و خود عجیب غریبش عام پسند به شمار بیاد؟
چند سال پیش که اول اومده بودم عطرافشان همش با دوستان عطرباز و مدعی سر «سلیقه ی عام پسند داشتن» بحثم میشد. الان میدونم کلاً سلایق توی عطر بیشتر اوقات پخش و پلاست و هر رایحه ای طرافداری داره. آدم های خاص و پیچیده و حتی تجملاتی رو دیدم که سلیقشون در حد اکلت لانوین و لالیک لاموره. آدم های در حد جلبک رو هم دیدم که سلیقشون عطرهای ناسوماتو هست.
آدم فقط باید به ساز دل و حس بویایی خودش برقصه.
یاد فیلم Perfume: The Story of a Murderer (قصه یک آدمکش)افتادم
که
با عطرایی که درست میکرد همه جلوش سجده میکردن:)))))
تی رز هم همین اثر رو داره
راستش اینقدر برای پدر عطر خریدم و عطربارونش کردم که هیچ عطر ثابتی نداره :)))) البته همه دکانت یا اماراتی هستن. پدر عطری ندارن الان که مستقیم منو یاد ایشون بندازن و تجربه ای مثل هم اسم بودن والد و همسر پیش بیاد 🫠
آره واقعا. کلاً جناب جواهری بعضی وقتا برای من حدس زدن اینکه چه عطری همه پسنده سخته. مثلاً چطور ممکنه عطری مثل باکارات روژ این همه با کپی های بی کیفیت و خود عجیب غریبش عام پسند به شمار بیاد؟
چند سال پیش که اول اومده بودم عطرافشان همش با دوستان عطرباز و مدعی سر «سلیقه ی عام پسند داشتن» بحثم میشد. الان میدونم کلاً سلایق توی عطر بیشتر اوقات پخش و پلاست و هر رایحه ای طرافداری داره. آدم های خاص و پیچیده و حتی تجملاتی رو دیدم که سلیقشون در حد اکلت لانوین و لالیک لاموره. آدم های در حد جلبک رو هم دیدم که سلیقشون عطرهای ناسوماتو هست.
آدم فقط باید به ساز دل و حس بویایی خودش برقصه.
تو زمونه ای که من چند نفرو به شخصه میشناسم که عطرو از پدر و برادر خودشون کِش میرن و برنمیگردونن تو غزال باش و واسه پدرت عطر بخر😄👏
کلا دنیای عطر و روایح عجیب و پیچیده هستش،من یک رفیق عزیزی دارم که ایو سن لورن وای ادو پرفیوم میزنه،دیدم از عطرای خنک خوشش میاد بولگاری تایگار که به شخصه میپرستمش و اسمشو به هر آدمی هم نمیگم پیشنهاد دادم واسش بخریم،چی بگه خوبه؟،گفت این نت آخرش بوی گل محمدی میده داغونه نمیدونم چرته😐😂،ذائقه و سلیقه های متفاوت تو دنیای عطر و روایح رو هیچ جایی نمیشه پیدا کرد💫
همین که استایل و شخصیتت خوب و نرمال باشه و عطرت هم یکمی خاص باشه ادمو یاد صد نفر نندازه و تیز و سنگین هم نباشه جوابه 👌
همین که استایل و شخصیتت خوب و نرمال باشه و عطرت هم یکمی خاص باشه ادمو یاد صد نفر نندازه و تیز و سنگین هم نباشه جوابه 👌
سپاسگزارم از همراهیتون💫