عرض ادب و احترام،
میخواستم از خانومای عزیز و محترم و ارجمند عطرافشان سوال کنم که به معنای واقعی عطری هست و یا بوده که بخاطرش جذب مردی بشن؟ و یا بخاطرش چشم روی ایرادات جزئی و کلی اون شخص ببندن؟
پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤
داداش من میدونم دنبال چی هستی 😁😅
بر اساس تجربه و فیدبکی که از پارتنرم گرفتم
عطر دولچه گابانا د وان ادوتویلت
و دیور هوم کلون رو برای فضاهای دونفره بسیار دوس داره
و برای بیرون و فضاهای عمومی بشدت دیور هوم اینتنس رو میپسنده
یاد فیلم Perfume: The Story of a Murderer (قصه یک آدمکش)افتادم
که
با عطرایی که درست میکرد همه جلوش سجده میکردن:)))))
درود جناب جواهری. سوال خیلی جالبی پرسیدین. راستش خیلی وقته خودم هم همین سوال رو از آقایون سایت دارم :))
در جوابتون باید بگم بوی گند خیانت و دروغگویی و خساست و بچه بازی رو حتی کرید اونتوس نمیپوشونه. اگر قبل از مشکلات فکر میکردیم اون عطر به ظاهر و شخصیت اون فرد میاد، بعدا از اون عطر متنفر میشیم، اگرم ایشالا نیاد چیزی از ارزش های اون عطر کم نمیشه :)
اما عطر هایی هستن که عطر مرد رویا ها تلقی میشن.
#ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان Blue Talisman
ممنون از پاسخت اریک جان ولی من به شخصه بهترین رابطم با آدمی بوده که اومده اسم عطرمو پرسیده و بعدش آشنا شدیم باهم،چندان بی اهمیت هم نیست،خیلی بی اهمیتش کردی یکم😄💫
سلام وقتت بخیر ، میشه بگید کدوم عطرت بود که اسمشو ازت پرسید؟
خیلی ممنون و سپاسگزارم از همراهیتون💫
عطر فقط یک رایحهست و هیچ رایحهای نمیتونه پوششی برای ایرادات شخصیت یه ادم باشه! نهایتاً میتونه لحظاتی که با اون ادم سپری میشه رو خوشایندتر کنه و خاطراتی که ساخته میشه رو ماندگارتر کنه.
به شخصه برای من الیزیوم روژا داو روی تن مردها خیلی جذابه و یجورایی بوش رو نزدیک به کرید اونتوس حس میکنم اما دلنشینتر که جفتشون خیلی بازخورداورن از سمت خانومها.
اون که البته،سپاسگزارم از همراهیتون🌹
داداش من میدونم دنبال چی هستی 😁😅
بر اساس تجربه و فیدبکی که از پارتنرم گرفتم
عطر دولچه گابانا د وان ادوتویلت
و دیور هوم کلون رو برای فضاهای دونفره بسیار دوس داره
و برای بیرون و فضاهای عمومی بشدت دیور هوم اینتنس رو میپسنده
ممنون از همراهیت عطر باز نو پای عزیز😄معلومه زیادم نو پا نیستی البته ولی استفاده کردیم......
یاد فیلم Perfume: The Story of a Murderer (قصه یک آدمکش)افتادم
که
با عطرایی که درست میکرد همه جلوش سجده میکردن:)))))
انتظار داشتم بگین لالیک مشکی ولی منو یاد فیلمی انداختی که یبار تو غروب جمعه پاییزی دیدمش،
شایدم لالیک مشکی رو فقط رو تن پارتنر خودتون دوس دارین،
ععججب....😄🦍
درود جناب جواهری. سوال خیلی جالبی پرسیدین. راستش خیلی وقته خودم هم همین سوال رو از آقایون سایت دارم :))
در جوابتون باید بگم بوی گند خیانت و دروغگویی و خساست و بچه بازی رو حتی کرید اونتوس نمیپوشونه. اگر قبل از مشکلات فکر میکردیم اون عطر به ظاهر و شخصیت اون فرد میاد، بعدا از اون عطر متنفر میشیم، اگرم ایشالا نیاد چیزی از ارزش های اون عطر کم نمیشه :)
اما عطر هایی هستن که عطر مرد رویا ها تلقی میشن.
#ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان Blue Talisman
درود غزال عزیز،من خیلی وقته بلو تالیسمان رو تست و زیر نظر گرفتم و بیش از پیش وسوسه شدم بخرمش،ولی فک میکردم تو فقط رو تن پدر گرامی خودتون و باباهای مهربون میپسندیش😄،سپاسگزارم از همراهیت💫
اگرم نظر منو بخوای علاوه بر اون میس دیور بلوم خودت،زرجف لاتوسکا و گرن بالو رو تن خانوما بی نظیره
و عطرای مردانه یی ک از نظر من جذابن
#گوچی گیلتی ابسولوت Gucci Guilty Absolute
#ایگنر این لیدر مردانه In Leather for men
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
چه جالب فکر نمیکردم یه خانوم از گوچی گیلتی ابسلوت خوشش بیاد و جذبش بشه