عرض ادب و احترام،
میخواستم از خانومای عزیز و محترم و ارجمند عطرافشان سوال کنم که به معنای واقعی عطری هست و یا بوده که بخاطرش جذب مردی بشن؟ و یا بخاطرش چشم روی ایرادات جزئی و کلی اون شخص ببندن؟
پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤
خیر هیچ عطری تو دنیا نمیتونه ایرادات کلی و جزئی انسانیو بپوشونه😄 فوقش بتونه وجهه های مثبت ادمارو چندان کنه
و عطرای مردانه یی ک از نظر من جذابن
#گوچی گیلتی ابسولوت Gucci Guilty Absolute
#ایگنر این لیدر مردانه In Leather for men
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
خیر هیچ عطری تو دنیا نمیتونه ایرادات کلی و جزئی انسانیو بپوشونه😄 فوقش بتونه وجهه های مثبت ادمارو چندان کنه
👏👏👏
مرد باید بوی مردونگی و امنیت بده
هیچ عطری این روایحو نداره
خانم نیستم البته ولی نظرمو می گم بر اساس تجربه
بوی پیاز بدی دوستت داشته باشه، عاشق بوی پیاز میشه
خوشش نیاد ازت ، بالاترین عطرو بزنی فقط باعث میشی از اون عطر بدش بیاد
توانایی مالی خوب چون منجر به توانایی حمایت میشه تو زندگی+ خوش تیپی چون عدمش باعث تو سری خوردن از جانب دیگران میشه + با شخصیت بودن (حمایت اخلاقی) + باشعور بودن که برآیند تحصیل و تجربه اس + بوی پوست خیار یا موز هم بدی اکیه
آهاااان😂،
همینایی که وجهه های مثبت رو چندان میکنه رو بفرمایید شما😄🔥
خانم نیستم البته ولی نظرمو می گم بر اساس تجربه
بوی پیاز بدی دوستت داشته باشه، عاشق بوی پیاز میشه
خوشش نیاد ازت ، بالاترین عطرو بزنی فقط باعث میشی از اون عطر بدش بیاد
توانایی مالی خوب چون منجر به توانایی حمایت میشه تو زندگی+ خوش تیپی چون عدمش باعث تو سری خوردن از جانب دیگران میشه + با شخصیت بودن (حمایت اخلاقی) + باشعور بودن که برآیند تحصیل و تجربه اس + بوی پوست خیار یا موز هم بدی اکیه
ممنون از پاسخت اریک جان ولی من به شخصه بهترین رابطم با آدمی بوده که اومده اسم عطرمو پرسیده و بعدش آشنا شدیم باهم،چندان بی اهمیت هم نیست،خیلی بی اهمیتش کردی یکم😄💫
و عطرای مردانه یی ک از نظر من جذابن
#گوچی گیلتی ابسولوت Gucci Guilty Absolute
#ایگنر این لیدر مردانه In Leather for men
#کلینیک آروماتیکس الکسیر ادو پرفیوم Aromatics Elixir EDP
اصلا انتظار این عطرایی که گفتین نداشتم جالب بود،ممنون از همراهیت😄
عطر فقط یک رایحهست و هیچ رایحهای نمیتونه پوششی برای ایرادات شخصیت یه ادم باشه! نهایتاً میتونه لحظاتی که با اون ادم سپری میشه رو خوشایندتر کنه و خاطراتی که ساخته میشه رو ماندگارتر کنه.
به شخصه برای من الیزیوم روژا داو روی تن مردها خیلی جذابه و یجورایی بوش رو نزدیک به کرید اونتوس حس میکنم اما دلنشینتر که جفتشون خیلی بازخورداورن از سمت خانومها.