Sobhan javaheri Sobhan javaheri
33
1405/02/04

بانوان عزیز و بزرگوار،واقعا عطر مردونه ای بوده که براتون اغواگر باشه

عرض ادب و احترام،

میخواستم از خانومای عزیز و محترم و ارجمند عطرافشان سوال کنم که به معنای واقعی عطری هست و یا بوده که بخاطرش جذب مردی بشن؟ و یا بخاطرش چشم روی ایرادات جزئی و کلی اون شخص ببندن؟

پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤

خیر هیچ عطری تو دنیا نمیتونه ایرادات کلی و جزئی انسانیو بپوشونه😄 فوقش بتونه وجهه های مثبت ادمارو چندان کنه

Zahra Zahra
1405/02/04
در پاسخ به نوشافرین :

خیر هیچ عطری تو دنیا نمیتونه ایرادات کلی و جزئی انسانیو بپوشونه😄 فوقش بتونه وجهه های مثبت ادمارو چندان کنه

👏👏👏

Zahra Zahra
1405/02/04

مرد باید بوی مردونگی و امنیت بده 

هیچ عطری این روایحو نداره

Eric Revo Eric Revo
1405/02/04

خانم نیستم البته ولی نظرمو می گم بر اساس تجربه

بوی پیاز بدی دوستت داشته باشه، عاشق بوی پیاز میشه

خوشش نیاد ازت ، بالاترین عطرو بزنی فقط باعث میشی از اون عطر بدش بیاد

توانایی مالی خوب چون منجر به توانایی حمایت میشه تو زندگی+ خوش تیپی چون عدمش باعث تو سری خوردن از جانب دیگران میشه  + با شخصیت بودن (حمایت اخلاقی) + باشعور بودن که برآیند تحصیل و تجربه اس + بوی پوست خیار یا موز هم بدی اکیه

[EDITED] 1405/02/04 20:26
در پاسخ به نوشافرین :

آهاااان😂،

همینایی که وجهه های مثبت رو چندان میکنه رو بفرمایید شما😄🔥

در پاسخ به Eric Revo :

خانم نیستم البته ولی نظرمو می گم بر اساس تجربه

بوی پیاز بدی دوستت داشته باشه، عاشق بوی پیاز میشه

خوشش نیاد ازت ، بالاترین عطرو بزنی فقط باعث میشی از اون عطر بدش بیاد

توانایی مالی خوب چون منجر به توانایی حمایت میشه تو زندگی+ خوش تیپی چون عدمش باعث تو سری خوردن از جانب دیگران میشه  + با شخصیت بودن (حمایت اخلاقی) + باشعور بودن که برآیند تحصیل و تجربه اس + بوی پوست خیار یا موز هم بدی اکیه

ممنون از پاسخت اریک جان ولی من به شخصه بهترین رابطم با آدمی بوده که اومده اسم عطرمو پرسیده و بعدش آشنا شدیم باهم،چندان بی اهمیت هم نیست،خیلی بی اهمیتش کردی یکم😄💫

اصلا انتظار این عطرایی که گفتین نداشتم جالب بود،ممنون از همراهیت😄

عطر فقط یک رایحه‌ست و هیچ رایحه‌ای نمیتونه پوششی برای ایرادات شخصیت یه ادم باشه! نهایتاً میتونه لحظاتی که با اون ادم سپری میشه رو خوشایندتر کنه و خاطراتی که ساخته میشه رو ماندگارتر کنه.
به شخصه برای من الیزیوم روژا داو روی تن مردها خیلی جذابه و یجورایی بوش رو نزدیک به کرید اونتوس حس میکنم اما دلنشین‌تر که جفتشون خیلی بازخورداورن از سمت خانوم‌ها.

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟