سلام رفقا
از اوایل بهار وقتی در مجاورت درختانی که پر از شکوفه بهارنارنج هستند قرار میگیریم نسیمی خنک از بوی بسیار آرامش بخش از این شکوفه ها به مشام میرسه که جنسی سبزگونه داره
کدام عطر رو میشناسید که این حس سبزی و طراوت از شکوفه بهارنارنج رو به بهترین شکل بتونه منتقل کنه؟
یه کار اقتصادی و بسیار با کیفیتکه پیشنهاد میدم تست کنید
عطر شیراز از شرکت یانی پرفیوم
لطافه یه کار داره به اسم شیخ الشیوخ مرکز
میون ده ها دیزاینریم و کارهای مختلفم خوش بو ترین بهار نارنج و شکوفه ایی که دارم اینه اما ذاتا این رایحه ها قوی نیستن نمی مونن
من فرگرنتیکا رو چک کردم بیشتر مشابه اونتوس بود. توی نت ها هم خبری از شکوفه نبود.
من فرگرنتیکا رو چک کردم بیشتر مشابه اونتوس بود. توی نت ها هم خبری از شکوفه نبود.
نکته اش همونه، خنگولا نتونستن شبیه سازیش کنن به طرز عجیبی این طور شد که بوش شکوفه ایی و شکوفه بهار نارنجی و گلی خنک شد، نه چوبی شد و نه دودی شد و نه سیتریسی و لیمویی هیچیش به اونتوس نرفت 😂 اون نت های نوشته شده تو فرگرنتیکا هم دقیق نیست،اظهاریه بیشتر. اگه تونستین یه دکانتشو بو کنین می فهمین چی می گم
نکته اش همونه، خنگولا نتونستن شبیه سازیش کنن به طرز عجیبی این طور شد که بوش شکوفه ایی و شکوفه بهار نارنجی و گلی خنک شد، نه چوبی شد و نه دودی شد و نه سیتریسی و لیمویی هیچیش به اونتوس نرفت 😂 اون نت های نوشته شده تو فرگرنتیکا هم دقیق نیست،اظهاریه بیشتر. اگه تونستین یه دکانتشو بو کنین می فهمین چی می گم
اقای پوریا درست میگه
من از سری اول تا الان تست کردم اتفاقا شباهت کرید اونتوس روداره یه مدتم با کلاب مقایسه می شد
احتمال میدم شما شیخ الشیوخ معمولی تست کردین
#دانهیل سنچری آلفرد Century Alfred اینو که استفاده میکردم این بازخورد روگرفتم: که گویی اردیبهشت رسیده و به باغ مرکبات رسیدیم، بهارنارنج روی درخت و روی زمین رو سفید کرده.
ممنونم از اینکه تجربه زیباتون رو به اشتراک گذاشتین
خیلی ممنونم از اینکه بهم معرفی کردین
بنیامین جان ممنونم
یه کار اقتصادی و بسیار با کیفیتکه پیشنهاد میدم تست کنید
عطر شیراز از شرکت یانی پرفیوم
سپاسگزارم
ممنونم هادی جان