درود بر دوستان
میشه معتبرترین سایتی که سمپل اورجینال میفروشه معرفی کنید؟ رودست عطر افشان سایتی پیدا نکردم ولی سمپل هایی که میخوام اینجا موجود نیست💔🫠
سلامی سه باره خدمت آنیتا جان عزیزم😅
از سایت :
1_خل..ف چی
2_ر..ی،حا
3_عطر ا..م..ن
خیلی ممنونم که اینو پرسیدین.
بعد از بسته شدن سایت تی**یتو (ره) منم دیگه به دستریز های جایی اعتماد ندارم و عطرافشان عزیز هم تنوع دستریزشون کمه متاسفانه. توی تلگرام کانال ع،ط،ر،ی،ش،م رو میشناختم که اونا هم الان نیستن با این وضع اینترنت.
دوستان لطفا اینو هم بگن که به ع.ط.ر.ی.ن.ه آیا اعتماد دارن یا خیر چون دیدم تنوعشون خیییلی زیاده اما واقعا نمیدونم این همه عطر رو دارن یا همش روغن و اسانسه. فقط میتونم که با قیمت اصل میفروشن.
سلام عزیزم برای خرید سمپل من دوتا سایت پیشنهاد میدم اولی پ.ا.پ.ر.ی.ا کلی سمپل داره که اصل هستن من چندباری ازشون خرید کردم دومی سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س هست
سلام
سایت ایر.ان.وس داره تا حدی سایت پرف.یوم شاپ.ینگ هم یه تعداد نسبتا محدودی سمپل داره
سلام وقت بخیر
تو تلگرام زیبا..شی، من چندین ساله ازشون دکانت میخرم کارشون درسته، الانم تو بله هستن (البته با شرایط فعلی تنوعشون به اندازه تلگرام نیست)
تو بله با این آیدی هستن
@#####
سلام عزیزم برای خرید سمپل من دوتا سایت پیشنهاد میدم اولی پ.ا.پ.ر.ی.ا کلی سمپل داره که اصل هستن من چندباری ازشون خرید کردم دومی سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س هست
من هم این دوسایت رو پیشنهاد میکنم
سایت ری.حا هم معتبره
بعد از بسته شدن سایت تی**یتو (ره) منم دیگه به دستریز های جایی اعتماد ندارم و عطرافشان عزیز هم تنوع دستریزشون کمه متاسفانه. توی تلگرام کانال ع،ط،ر،ی،ش،م رو میشناختم که اونا هم الان نیستن با این وضع اینترنت.
دوستان لطفا اینو هم بگن که به ع.ط.ر.ی.ن.ه آیا اعتماد دارن یا خیر چون دیدم تنوعشون خیییلی زیاده اما واقعا نمیدونم این همه عطر رو دارن یا همش روغن و اسانسه. فقط میتونم که با قیمت اصل میفروشن.
اگر منظورتون عطرینه استوره قبلا اینجا یه تاپیک درموردش درست شد. کاملا فیکه عطراش و دکانتاش
قابل اعتماد: ریحا، پاپریا، ایرانوس،پرفیوم شاپینگ(سمپل)،لیلیوم
با سلام ، برای سمپل سایت عطر تینو و برای دکانت سایت رویال کلن ، حتی حجم یک میل هم دارن
سلام
مهان شیراز برای کارهای نیش ولی پیج اینستاگرام دارن. مگر شماره تماس رو داشته باشید.
اقای دبستانی هم پیج اینستاگرام دارن که الان هم فعال هستن
به اسم odkolon با لوگو زرد.
پیشنهاد بنده سایت ریحا هست معتبر