سلام خدمت اساتید بزرگوار.عطری میتوانید معرفی کنید که دقیقا بوی مغازه گلفروشی را بدهد
سلام
One million absolutely gold
دقیقا انگار رفتی توی گلفروشی ای که تازه اسپری به گل زده. همون اسپری ها که رایحه گل داره. همینطور کمی چرم.
برای من غیر قابل تحمل بود. ولی شاید شما پسندیدی
سلام وقتتون بخیر.
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
هر کی هر جا گفت فلان عطر بوی گلفروشی میده من رفتم بو کردم و تا امید شدم. این تنها عطریه که به نظرم از همه نزدیک تره به رایحه گلفروشی.
لطفا با absolutely blooming که بوی خییلی گرم و شیطونی داره قاطیش نکنین. Blooming bouquet بسیار خنک و ملایم و با پرفورمنس پایین اما رایحه بهشتیه.
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
این عطر رو هم امتحان کنید شاید بدتون نیاد.
رایحه گوچی بلوم در روایح دیزاینری میتونه این حس رو براتون ایجاد کنه .
سلام مهدیس خانم
ممنونم
سلام
One million absolutely gold
دقیقا انگار رفتی توی گلفروشی ای که تازه اسپری به گل زده. همون اسپری ها که رایحه گل داره. همینطور کمی چرم.
برای من غیر قابل تحمل بود. ولی شاید شما پسندیدی
سلام آقا پوریا
ممنونم
سلام وقتتون بخیر.
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
هر کی هر جا گفت فلان عطر بوی گلفروشی میده من رفتم بو کردم و تا امید شدم. این تنها عطریه که به نظرم از همه نزدیک تره به رایحه گلفروشی.
لطفا با absolutely blooming که بوی خییلی گرم و شیطونی داره قاطیش نکنین. Blooming bouquet بسیار خنک و ملایم و با پرفورمنس پایین اما رایحه بهشتیه.
#ورساچه برایت کریستال ( صورتی ) Bright Crystal
این عطر رو هم امتحان کنید شاید بدتون نیاد.
سلام غزال خانم
ممنونم
سلام من خیلی وقت بود در مورد عطر هایی مه بوی گلفروشی میده تحقیق کردم به این چند تا اسم رسیدم
گوچی بلوم
روبرتو کاوالی پارادایسو
امواج آنر
کازاموراتی لاتوسکا
به جز پارادایسو بقیه رو اورجینال تست کردم که گوچی بلوم بیشتر بوی گلفروشی میداد
و اما در مورد گوچی بلوم اغلب صورتی میشناسن یه دوستی گوچی بلوم قرمز معرفی کردن که موفق به تستش نشدم
و یه نکته مهم هیچ وقت یه عطر رو از مشابهش تجزیه تحلیل نکنین ، فیک و اصل یک دنیا فاصله داره روایحش
معرفی همیشگی من درباره این سوال😁
#ایسی میاکه ا دراپ د ایسی ادو پرفیوم فرش A Drop d'Issey Eau de Parfum Fraiche