Sobhan javaheri Sobhan javaheri
23
1405/02/02

واسه به همراه داشتن عطر مورد علاقه،راهکار شما عزیزان چیه؟

با درود و عرض ادب خدمت تمام عطرافشانی های عزیز و نازنین،

شمارو نمیدونم ولی من دوس دارم عطری که اون روز میپوشمش همراهم باشه یعنی تو کیف یا جیبم باشه،

میخواستم بدونم شما بخاطر اینکار ترجیج میدین کلا دکانت های ۱۰،۲۰ میلی خریداری بکنید؟،و یا اینکه از باتل ۱۰۰میل خودتون با سرنگی یا وسیله دیگه ای دکانت گیری بکنید؟

پیشاپیش سپاسگزارم از همراهیتون❤

در پاسخ به سورنا مقدم :

من یا از ادکلن های خودم دکانت میگیرم یا دکانت هایی که برای تست میخرم رو همراهم اینور اونور میبرم 

برای دکانت گرفتن هم سرنگ و اینا خوبه ولی برای حجم زیاد

برای حجم دو سه میل که میخواهید کنارتون باشه اسپری کنید داخل شیشه کوچیک راحتترید

ممنون از همراهیت سورنای عزیز❤

در پاسخ به inas :

درود 

بستگی به روزش داره اگه خیلی روز خاصی باشه باتل صد میل و غیر اون از اتومایزر استفاده میکنم،همونی که آقای پوریا گفته بودن،و‌ یه عطر روغنی نزدیک بهش هم همیشه همراه دارم .

خیلی ممنونم از همراهیتون❤

در پاسخ به مجتبی :

داداش اتومایزر سفارش بده برای خودت

معمولا یا ۵ میل فضا داره یا ۸ میل

میزاری رو سره باتل از زیر تک تک فشار بدی خودش پر میشه یجورای مثل فندک کوچیک میمونه

ممنون از همراهیت مجتبی جان فقط مشکل اینجاست که زیاد با این اتومایزرها حال نکردم،یک جا بیش از ۱۰تا ازشون خریدم ولی اکثرا بنجل هستن و زیر اتومایزر بعد یه مدت کج و کوله میشه اصلا یه وضعی🤦🏻‍♂️نمیدونم از کجا خوبش رو بخرم

در پاسخ به ر رها :

درود
یک کیف پاسپورتی بند دار و یک اتومایزر اریجینال 5 میل (برای حدود 75 پاف) که از خود شیشه تویلت یا کلن یا نسخه اکستریم (مثل تامی عزیزم) داخلش رو پر می کنم.
سهولت و سرعت استفاده اینطور در نهایت خودش هست. معمولا دو اتومایزر همراهم هست همیشه. "یکی قرمز و دیگری آبی" :) در سفرهایم شاید 3 تا 5 البته.
یکی برای عطر غلیظ تر و دیگری برای نسخه پوستی آن و اگر گیرم نیامده باشد نسخه تویلتش. و چون رنگ اتومایزرها فرق دارد حتی در تاریکی شب هم اشتباهشان نمی گیرم. (آن بالا شیطنت کردم اما اگر قرمز و آبی تهیه کنید شب تشخیصشان در مواقع فوری سخت ترین کارها است)
اینطور سرعت عملتان در استفاده و همینطور امنیت عطر اصلی همیشه در بالاترین درجه تضمین شده هست.
حتی وقتی 5 تا هم داخل کیف داشته باشید جای چندانی نمی گیرند.
ارادت و سپاس بی مرز

درود رهای عزیز ممنون از همراهیت،این اتومایزرها از همیناست که از زیر مثل فندک پُر میشن؟،از کجا تهیه کردی؟،من که زیاد نتونستم باهاش ارتباط بگیرم،روش سرنگ فک کنم بهتر باشه اگه البته یادش بگیرم😄

در پاسخ به ر رها :

درود
یک کیف پاسپورتی بند دار و یک اتومایزر اریجینال 5 میل (برای حدود 75 پاف) که از خود شیشه تویلت یا کلن یا نسخه اکستریم (مثل تامی عزیزم) داخلش رو پر می کنم.
سهولت و سرعت استفاده اینطور در نهایت خودش هست. معمولا دو اتومایزر همراهم هست همیشه. "یکی قرمز و دیگری آبی" :) در سفرهایم شاید 3 تا 5 البته.
یکی برای عطر غلیظ تر و دیگری برای نسخه پوستی آن و اگر گیرم نیامده باشد نسخه تویلتش. و چون رنگ اتومایزرها فرق دارد حتی در تاریکی شب هم اشتباهشان نمی گیرم. (آن بالا شیطنت کردم اما اگر قرمز و آبی تهیه کنید شب تشخیصشان در مواقع فوری سخت ترین کارها است)
اینطور سرعت عملتان در استفاده و همینطور امنیت عطر اصلی همیشه در بالاترین درجه تضمین شده هست.
حتی وقتی 5 تا هم داخل کیف داشته باشید جای چندانی نمی گیرند.
ارادت و سپاس بی مرز

در اون مواقع فوری که شما می‌فرمایید تشخیص هر نوع رنگی سخته 😄

Pooria Pooria
1405/02/02
در پاسخ به Sobhan javaheri :

سلام پوریا جان

باتل ۱۰۰میل همراهت هست؟،چجوری حملش میکنی تو کیف یا داشبورد ماشین؟،اکسیده نمیشه اون حجم از عطر با آسیبی بهش وارد نمیشه اینطوری؟

یا توی کیف باشگاه می‌زارم یا توی ماشین. 

توی ماشین ریسکی هست مخصوصا الان که هوا گرم میشه. ولی اینطور نیست که بیشتر از ۱ ساعت توی ماشین بمونه. 

اگر بدونم ظهر ممکنه عطر مدت زیادتری توی ماشین بمونه اون روز عطر ارزون تر رو استفاده میکنم.

اگر ماشین همراهم نباشه از دکانت استفاده میکنم.

در پاسخ به Pooria :

یا توی کیف باشگاه می‌زارم یا توی ماشین. 

توی ماشین ریسکی هست مخصوصا الان که هوا گرم میشه. ولی اینطور نیست که بیشتر از ۱ ساعت توی ماشین بمونه. 

اگر بدونم ظهر ممکنه عطر مدت زیادتری توی ماشین بمونه اون روز عطر ارزون تر رو استفاده میکنم.

اگر ماشین همراهم نباشه از دکانت استفاده میکنم.

بسیار سپاسگزارم❤

Stalker Stalker
1405/02/02

سلام و احترام عزیز جان

من شیشه‌ی کامل رو در کیف دستی همراه می‌برم.

nazanin nazanin
1405/02/02

درود بر شما،

من پیش‌تر فقط در منزل اسپری می‌کردم و دیگه بیرون از خانه تمدید نمی‌کردم. از وقتی گربه ام اومد، برای سلامت ایشون :)، کلا خارج از خانه (جهت تعدا پاف بیشتر از ۱ ) عطر رو اسپری می‌کنم و خب مجبورم همراه خودم، داخل کیف، بذارمشون.

بعضی عطرها هم در حجم بالا نیازم نمی‌شن و به دکانت ۵/۱۰ میل بسنده می‌کنم.. و طبیعتا اون‌ها رو با خودم بیرون می‌برم.

در پاسخ به Stalker :

سلام و احترام عزیز جان

من شیشه‌ی کامل رو در کیف دستی همراه می‌برم.

خیلی ممنونم از همراهیتون❤

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟