سلام و عرض ادب خدمت اساتید و دوستان عطرافشانی
سوالی که چند وقته ذهنمو درگیر کرده اینه که چطور میشه یک عطر یونی باشه؟؟آیا نت هایی وجود دارند که بر پایه ی اون نت ها این عطور معرفی و عرضه میشوند یا خیر از ترکیب چند نت بوجود می آید(مثلا درخیلیا از یونی ها من بوی آلبالو رو حس میکنم ولی آلبالویی در هرم اون اصلا وجود نداره)
برای مثال کهربا تو خیلی از عطرهای یونی هست و بعضی نت ها رو فقط در عطور غیر یونیسک.س میبینیم
شامه ی اماتور من قدرتی نداره که دقیق تر سوالم رو مطرح کنم صرفا خواستم در این باره اطلاعاتی داشته باشم
دوم اینکه بحث جنسیت زدایی از عطر دقیقا شامل حال من میشه چراکه من دیوانه وار عاشق رایحه هایی هستم که بعنوان عطور زنانه در مارکت ها بفروش میرسد و ترجیح میدم از انها استفاده کنم ولی بنابه دلایل و بازخوردی ک قبلا داشتم نمیتونم
در پاسخ به شما باید بگم که
در مصر باستان که استفادهها در درجه اول مطابق با مکان بوده و نه جنسیت یعنی طبق اینکه این خوشبو بودن قراره برای کجا باشه عطر انتخاب میشده مثلاً همین بخور که فرمودید زنان کاهن هم دقیقاً از همین بخورها استفاده میکردن در ضمن من گفتم دستهبندیهای ثابت وجود نداشت در دنیای قدیم که حرفم هم درست بود چون هیچ عطری به طور مشخص برچسب زنانه یا مردانه نداشت و هر دو جنس میتونستن استفاده کنن و اینکه از چه چیز معطری استفاده بکنن بیشتر به کاربرد اون برمیگشت. خانومها بیشتر با کارهای ملایم سر و کار داشتن و آقایون با جنگ پس استفاده از یکسری روایح ملایم فقط برای خانومها بود چون یکسری کارهای نیازمند ملایمت رو فقط خانومها انجام میدادن و برعکس
در یونان باستان هم این روغنی که فرمودید زیتون بوده که منبع اصلیش در یونان بوده و عموما میان مردان جنگجو و ورزشکار به عنوان صابون تمیزکننده و گرم کننده عضلات استفاده میشده و گاهی با مواد معطر قاطی میشده اما ترکیب زیتون و مواد معطر برای خانومها روی مو و صورت استفاده میشده و اون ترکیب صابونی برای پوست صورت و مو که حساس هستن آسیبزننده بوده بنابراین از مواد معطر ملایمتر استفاده میشده.
پس حرف شما درسته، تفاوتهایی میان روایح استفاده شده بوده اما نه به این شکل که کاملا منع و جنسیت بندی بشه استفاده از اونها و در بیشتر موارد با عوض شدن موقعیت، جنس مخالف هم از ۹۰ درصد اون روایح میتونسته استفاده بکنه (مثلا استفادهی آقایون از بنفشه و نرگس در جشنها و استفادهی خانومها از هل و دارچین و عود در آیینها)، نه مثل امروزه.✨️
آقایی هم که از استفادهی یه سری عطرا توسط خانومها خوشش نمیاد میتونه با یه خداحافظی خانومای زندگیش رو خوشحال کنه و برعکس
حرف شما در رابطه با علاقهی آقایون و خانومها هم درسته اما تعمیمش درست نیست چون خیلی از خانومها از بوهای کندری، چوبی، ادویهای خوششون میاد و خیلی از آقایون عطرهای گلی رو دوست دارن. ضمن اینکه عطرهای زنانه یا مردانه برای افرادِ با این گرایش برای جذب جنس مخالفشون استفاده میشه و اگه اون جنس مخالف از این بو لذت نمیبرد که استفاده نمیکردن!🤷🏼♀️
پس بوی مطبوع، مطبوعه اما اینکه تو از کدوم بوی مطبوع استفاده کنی برای خودت؛ تا حد زیادی به فرهنگ و جامعهت و ارزیابیش از تو برمیگرده. تو برای خوشآمد جامعه، برای تایید هویت یا یکی بودن با اکثریت جامعه عموما سعی میکنی اون عطری رو بزنی که از تو انتظار دارن وگرنه اگه بوی گل رز زنانه بود و فقط برای زنان خوش بود که عطر محبوب مردان یونان و روم باستان نبود. پس این ادراک بو تا حد زیادی به فرهنگ وابستهست
در ضمن من در متنم به اصل روانشناسی سوگیری مغز افراد هم اشاره کردم و گفتم بخاطر تبلیغات، و بخاطر این ویژگی روانی، جنسیتبندی روایح از فلان جا شروع میشه! نه اینکه بخاطر تبلیغات این ویژگی روانی به وجود میاد!
بلک اوپیوم هم که توسط خود کمپانی زنانه معرفی شده از اول جناب! اصلا یونیسک.س نیست
یونیس.کس معرفی کردن هم بله طبیعتا برای یکسری برندها مارکتینگه اما بقیه برندها از روی علم ازش حمایت میکنن(لاش، نیل موریس، آمواج، BDK، MFK، اورتو پاریسی، بای کیلیان و...)
در آخر اینکه، اگر به سلیقهی افراد احترام میذارید با تعجب دربارهی مربی باربریهر زنتون صحبت نکنید. چون عقیدهتون رو نقض میکنه
به هر حال، خیلی خوشحالم که هم عقیدهایم و تفکر میکنید؛ موفق باشید✨️🌸
هر کسی می تونه هر چیزی دوست داره بپوشه حتی ایشون ، م بیمو می گم، می تونن لباس دامن دار صورتی جیر بپوشن مادامی که به کسی آسیبی نمی زنه به کسی ربطی نداره ، واقعا ربطی نداره، اما از نظر خیلی ها این لباس دخترونه اس و ما راجع به آزادی فردی نمی گیم راجع به درست و بد بودن نمی گم بیشتر راجع به قبیله های انسانی می گیم که الان شهر تشکیل دادن.اونا معمولا این جوری گرایش دارن چه ما بدمون بیاد یا خوشمون بیاد. درست و غلط بحثمون نیست فکت رو میگیم که همچنان این مرز کشی ها وجود داره و دو طرفه اس به بیزینس دامن می زنه و بیزنس بهش دامن می زنه.