محمد ب محمد ب
10
1405/02/01

سایت ای...وس

سلام خدمت دوستان عزیز 

در مورد سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س با مراجعه به دیگر گفتگو های عزیزان متوجه شدم که اورجینال کار میکنن، درسته؟ دکانت ها و سمپل هاشون چطور؟

با توجه به قیمت های مناسب ، مخصوصا تستر ها خواستم بدونم اگر عطر یا دکانتی رو ازشون ثبت سفارش کنیم که آپدیت قیمتش برای مثلا چند ماه قبل باشه ، با همون قیمت قبل برامون می‌فرستن یا مبلغ بیشتر درخواست میکنن؟

Pooria Pooria
1405/02/01

سلام وقت بخیر 

قیمت هاشون همیشه به روز هست. من سمپل و دکانت نگرفتم که بدونم اصل هست یا نه. سمپل که فکر نکنم فیک باشه. 

اگر بابت قیمت مطمئن نیستین تماس بگیرید 

Maxxine Maxxine
1405/02/01

درود جناب

از منظر اصالت که فکر می کنم بارها ختم پرونده شده اند همینجا توسط سایر دوستان که.. بله. اصل کار می کنند. سمپل ها و دستریزهاشون هم از این قائده مستثنی نیستند.

احتمال بسیار بسیار زیاد سمپل و دستریزها رو با همون قیمت مندرج در سایت برای شما ثبت و ارسال کنند؛ اما در خصوص شیشه ی کامل یا تستر عطر، آنچنان هم نامحتمل نیست پس از ثبت سیستمی سفارش تماسی با شما داشته باشند که به فرض بگن بها به روز نبوده و... این صحبت ها.  

البته فکر می کنم، اگر محصول مورد نظر در حراج ِه، قیمت پیشاپیش به روز و مطابق با قیمت مندرج سایت هست. یعنی اصولا که باید اینطور باشه! 

من پیشنهاد می کنم خرید رو علی الحساب در سایتشون ثبت کنید و منتظر بمونید. یا تماس می گیرند که از اختلاف قیمت اطلاع بدند یا بی بحث و جدل سفارش رو راهی شما می کنند.

همممم...

البته یک چیزکی در خصوص سایتشون هست که شاید گفتنی باشه! مثلا برای من، و طبق گفته و شنفته ها از سایر دوستان برای الباقی نیز، بارها پیش اومده که حواس پرتی ای در روند سفارش داشته باشند و چندان هم درخور و درست و حسابی به موضوع پیش اومده رسیدگی نکنند! مثلا شده من سمپل ادو توالت عطر مورد نظر رو در سایت ثبت کنم و همچنان سمپل نسخه ی ادو پرفیوم رو تحویل بگیرم یا به فرض دستریز عطر با نشتی قابل توجه اش کماکان راهی منِ مشتری شده باشه یا حتی پیش اومده گاها یکی دو مورد از یک مجموعه سمپل اصلا و ابدا در بسته همراه سایر محصولات ارسال نشده باشند که اگر خاطر شما به عنوان خریدار یاری نکنه، خودشون به نوبه خود با شما تماسی نمی گیرند که این موضوع رو جوانمردانه حل و فصل کنند  :)  و اینطورات!

این ها برحسب تجربیات شخصی بنده بوده و در نهایت با تماس و پیگیری و کمی دلسردی ختم به خیر شده ولی این یحتمل همون چیزی ست که همه ازش "مشتری نامداریِ سایت مذکور" در این محفل یاد می کنند. 

موفق باشید به هر حال

محمد ب محمد ب
1405/02/01
در پاسخ به Pooria :

سلام وقت بخیر 

قیمت هاشون همیشه به روز هست. من سمپل و دکانت نگرفتم که بدونم اصل هست یا نه. سمپل که فکر نکنم فیک باشه. 

اگر بابت قیمت مطمئن نیستین تماس بگیرید 

خودتون تماس میگیرید قبل از سفارش؟ چون خیلی پاسخ گوییشون خوب نیس اینجور که شنیدم

زیر هر محصول تاریخ بروزرسانی قیمتشو میزنه 

و بیشتر محصولاتش برا چند وقت پیشه اکثرا 

شما تستر یا آکبند ازشون خرید داشتید چطور بوده؟

Pooria Pooria
1405/02/01
در پاسخ به محمد ب :

خودتون تماس میگیرید قبل از سفارش؟ چون خیلی پاسخ گوییشون خوب نیس اینجور که شنیدم

زیر هر محصول تاریخ بروزرسانی قیمتشو میزنه 

و بیشتر محصولاتش برا چند وقت پیشه اکثرا 

شما تستر یا آکبند ازشون خرید داشتید چطور بوده؟

من تاحالا تماس نگرفتم برای چک قیمت و مشکلی هم نداشتم.

هم تستر هم آک هم محصول بهداشتی خریداری کردم. 

پاسخگویی درستی ندارن و من یه سوال برای خرید داشتم جواب ندادن که منصرف شدم.

زمانی که واتساپ برقرار بود از اونجا پیگیری انجام می‌شد. گرچه با گشاده رویی جواب نمیدن.

سلام

چند سال پیش دو دکانت از نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش دادم که شد انتخاب اول و آخرم از این سایت. هر دو فیک بود

محمد ب محمد ب
1405/02/01
در پاسخ به Pooria :

من تاحالا تماس نگرفتم برای چک قیمت و مشکلی هم نداشتم.

هم تستر هم آک هم محصول بهداشتی خریداری کردم. 

پاسخگویی درستی ندارن و من یه سوال برای خرید داشتم جواب ندادن که منصرف شدم.

زمانی که واتساپ برقرار بود از اونجا پیگیری انجام می‌شد. گرچه با گشاده رویی جواب نمیدن.

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید 🌹

محمد ب محمد ب
1405/02/01
در پاسخ به Maxxine :

درود جناب

از منظر اصالت که فکر می کنم بارها ختم پرونده شده اند همینجا توسط سایر دوستان که.. بله. اصل کار می کنند. سمپل ها و دستریزهاشون هم از این قائده مستثنی نیستند.

احتمال بسیار بسیار زیاد سمپل و دستریزها رو با همون قیمت مندرج در سایت برای شما ثبت و ارسال کنند؛ اما در خصوص شیشه ی کامل یا تستر عطر، آنچنان هم نامحتمل نیست پس از ثبت سیستمی سفارش تماسی با شما داشته باشند که به فرض بگن بها به روز نبوده و... این صحبت ها.  

البته فکر می کنم، اگر محصول مورد نظر در حراج ِه، قیمت پیشاپیش به روز و مطابق با قیمت مندرج سایت هست. یعنی اصولا که باید اینطور باشه! 

من پیشنهاد می کنم خرید رو علی الحساب در سایتشون ثبت کنید و منتظر بمونید. یا تماس می گیرند که از اختلاف قیمت اطلاع بدند یا بی بحث و جدل سفارش رو راهی شما می کنند.

همممم...

البته یک چیزکی در خصوص سایتشون هست که شاید گفتنی باشه! مثلا برای من، و طبق گفته و شنفته ها از سایر دوستان برای الباقی نیز، بارها پیش اومده که حواس پرتی ای در روند سفارش داشته باشند و چندان هم درخور و درست و حسابی به موضوع پیش اومده رسیدگی نکنند! مثلا شده من سمپل ادو توالت عطر مورد نظر رو در سایت ثبت کنم و همچنان سمپل نسخه ی ادو پرفیوم رو تحویل بگیرم یا به فرض دستریز عطر با نشتی قابل توجه اش کماکان راهی منِ مشتری شده باشه یا حتی پیش اومده گاها یکی دو مورد از یک مجموعه سمپل اصلا و ابدا در بسته همراه سایر محصولات ارسال نشده باشند که اگر خاطر شما به عنوان خریدار یاری نکنه، خودشون به نوبه خود با شما تماسی نمی گیرند که این موضوع رو جوانمردانه حل و فصل کنند  :)  و اینطورات!

این ها برحسب تجربیات شخصی بنده بوده و در نهایت با تماس و پیگیری و کمی دلسردی ختم به خیر شده ولی این یحتمل همون چیزی ست که همه ازش "مشتری نامداریِ سایت مذکور" در این محفل یاد می کنند. 

موفق باشید به هر حال

خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتید 🌹

محمد ب محمد ب
1405/02/01
در پاسخ به امیر ضیایی :

سلام

چند سال پیش دو دکانت از نارسیسو رودریگز فور هیم و ماین پور هوم سفارش دادم که شد انتخاب اول و آخرم از این سایت. هر دو فیک بود

خیلی ممنونم از راهنماییتون 🌹

Rene Rene
1405/02/01

سلام

من دو هفته قبل چندتا سمپل ازشون سفارش دادم که خیلی زود و سالم به دستم رسید، منتها حجم یکی از سمپل‌ها کم بود (اما بسته‌بندی کاملا بدون ایراد) که بهشون اطلاع دادم، برخوردشون کاملا مناسب بود و گفتن رو سفارش بعدیم یکی دیگه می‌ذارن. 

امروز هم چندتا سمپل و دکانت سفارش دادم که منتظرم برسه ببینم رضایتم حفظ می‌شه یا به باقی دوستان ناراضی می‌پیوندم. :))

سلام 

چه بر اساس تجربه شخصی م چه اطلاع دیگر دوستان کاملا قابل اعتمادن ، من مورد منفی مشاهده نکردم از این سایت 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟