پرسش ها | محمد ب

با سلام

اگر کسی از دوستان تجربه استفاده از عطر جیمز هلی وروین رو داشته ممنون میشم درمورد رایحه و عملکردش توضیحی بده و اگر ادکلنی هست که مشابهش باشه و تداعی گر سبک بویاییش معرفی کنه🙏

Verveine #جیمز هیلی وروین Verveine 

سایت ای...وس 1 اردیبهشت 1405

سلام خدمت دوستان عزیز 

 

در مورد سایت ا.ی.ر.ا.ن.و.س با مراجعه به دیگر گفتگو های عزیزان متوجه شدم که اورجینال کار میکنن، درسته؟ دکانت ها و سمپل هاشون چطور؟

با توجه به قیمت های مناسب ، مخصوصا تستر ها خواستم بدونم اگر عطر یا دکانتی رو ازشون ثبت سفارش کنیم که آپدیت قیمتش برای مثلا چند ماه قبل باشه ، با همون قیمت قبل برامون می‌فرستن یا مبلغ بیشتر درخواست میکنن؟

اصالت فروشگاه 4 فروردین 1405

فروشگاهی هست که در اینستاگرام و یکی از اپ های خرید و فروش چند سالیه فعالیت می‌کنه به اسم ل.و.ک.س.ا پ.ر.ف.ی.و.م

محصولاتشون اصله یا نه ؟

پشتیبانیشون چطوره؟

اگر کسی از دوستان تجربه خرید داشته ممنون میشم راهنمایی کنه🙏

 

تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.

هرگونه استفاده از مطالب این سایت بدون اجازه مدیران آن غیر مجاز بوده و تبعات آن بسته به نوع تخلف، متوجه افراد خاطی خواهد بود.

Iran flag  Copyright © 2026 Atrafshan