عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز
بین عطر الحمبرا و سقراط لطافه کدوم یک رایحه نزدیک تری به GIORGIO ARMANI - Acqua di Gio Profumo داره؟
و اینکه کدوم یک پخش و ماندگاری بهتری داره
سپاس از شما
سلام
من نسخه پروفاندو الحمبرا رو دارم (باتل آبی) بعد از ۴ ۵ ماه مسریشن پخش و ماندگاری اصلا خوب نیست. در حد نیم ساعت. من هر نیم ساعت تمدید میکنم (روی لباس و پوست) کلا اسکین سنت هست.
روی لباس بعد از ۱ ماه رد بو هست ولی همونطور که گفتم بسیار کم جون.
حالا شاید نسخه مشابه پروفومو بهتر باشه که بعید میدونم.
در مورد سقراط پرفورمنس خیلی بهتر هست، یک ساعت تا دو ساعت پخش و شاید ۵ ساعت ماندگاری. رایحه رو بیشتر از پروفاندو دوست دارم و بوی بهار میده.
من بینی و ریه حساسی دارم و ذره ای عطر بی کیفیت باشه متوجه میشم که سقراط این مشکل رو داره. اگر عطرهای فرگرنس ورد رو تست کرده باشین کیفیت مثل اونها ولی کمی بهتر هست.
اگر بتونید توی برند فرنچ اونیو و افنان دنبالش بگردین ( نمیدونم دارن یا نه ) بهتر هست.
سلام پوریا جان
به نظرت کارهای وادی الخلیج درست و حسابی هستن؟
من میخوام یه تستی از مدلی که مشابه کرید اونتوس ابسولو بگیرم،البته مجبورم بلایند کنم ولی باز میخواستم قبلش
یه مشورتی بگیرم
با سلام. جالبه من بارها از مخاطبین این محفل شنیده بودم عطرهای فرگرنس ورد کیفیت پایین تری نسبت به الحمبرا و لطافه داره و شما نظری متفاوت داشتین.
البته همون طور که خودتون اشاره کردین ظاهرا لاین فرنچ اونیو(فرگرنس ورد) کیفیت بالاتری داره
فرنچ اونیو رو از فرگرنس ورد جدا بدونید ،درسته زیر مجموعه یک شرکت هستن ولی کیفیت خیلی فرق داره. من شاید ۱۵ کار فرگرنس و ۳ ۴ تا فرنچ اونیو دارم. فرگرنس ها رو دیگه استفاده نمیکنم یا کادو دادم. پخش خیلی خوبی دارن ولی کیفیت و ماندگاری پایین هست.
الحمبرا از فرگرنس بهتر هست حداقل توی کیفیت. ولی فرنچ اونیو از الحمبرا توی پرفورمنس و کیفیت بهتر عمل میکنه
اگه پروفومو رو می خوای و عملکرد مناسب دوست داری
من بهت احمد المغربی مدل آکوا عود رو توصیه می کنم
اول اینکه کاملا کلون پروفومو نیست یه خرده تفاوت داره اما عملکردش خیلی خوبه خیلی، برای من که سه ساعت پخش بو داشت تا دوازده ساعت ماندگاری بوشم باز
در مورد نسخه ارزون تر بله جانوین / جکوینز به شرط خزید از جای معتبر واقعا عملکرد بهتری نسبت به الحمبرا و فرگرنس برای این یه قلم کار داره، بوش هم شبیه تر به اصلیه.
این یه مورد الحمبرا آب مقطره و پولت دور ریختنه.
در مورد کارهای فرگرنس و الحمبرا قاعده کلی این طور نیست که الحمبرا همیشه از فرگرنس بهتر باشه نمومه اش کارهای تام فوردش امبرلدر فرگرنس خیلی بهتر از الحمبراس، توباکو وانیلش هم، عملکرد فبیولس الحمبرا بهتر از فرگزنسه اما بوی فرگرنس خیلی بیشتر شبیه به اصلیه.
در مورد جانوین کلا قدیما که بهتر بود اما الان، اولا خیلی کارهاش رایحه خطی داره اما عملکرد یه سری کارهاش از اون دوتا بهتره، مثلا همین پولو آبی تو جانوین هم رایحه نزدیک تری به اصلی داره هم عملکردش از بقیه بهتره. در کلیت ولی بهتر از اون ها نیست.
نتیجه این که هیچ برندی چک سفید امضا نداره حتی خود آرمانی هم کارهاش یه سری هاش خوب و یه سری هاش بده
اگه پروفومو رو می خوای و عملکرد مناسب دوست داری
من بهت احمد المغربی مدل آکوا عود رو توصیه می کنم
اول اینکه کاملا کلون پروفومو نیست یه خرده تفاوت داره اما عملکردش خیلی خوبه خیلی، برای من که سه ساعت پخش بو داشت تا دوازده ساعت ماندگاری بوشم باز
در مورد نسخه ارزون تر بله جانوین / جکوینز به شرط خزید از جای معتبر واقعا عملکرد بهتری نسبت به الحمبرا و فرگرنس برای این یه قلم کار داره، بوش هم شبیه تر به اصلیه.
این یه مورد الحمبرا آب مقطره و پولت دور ریختنه.
در مورد کارهای فرگرنس و الحمبرا قاعده کلی این طور نیست که الحمبرا همیشه از فرگرنس بهتر باشه نمومه اش کارهای تام فوردش امبرلدر فرگرنس خیلی بهتر از الحمبراس، توباکو وانیلش هم، عملکرد فبیولس الحمبرا بهتر از فرگزنسه اما بوی فرگرنس خیلی بیشتر شبیه به اصلیه.
در مورد جانوین کلا قدیما که بهتر بود اما الان، اولا خیلی کارهاش رایحه خطی داره اما عملکرد یه سری کارهاش از اون دوتا بهتره، مثلا همین پولو آبی تو جانوین هم رایحه نزدیک تری به اصلی داره هم عملکردش از بقیه بهتره. در کلیت ولی بهتر از اون ها نیست.
نتیجه این که هیچ برندی چک سفید امضا نداره حتی خود آرمانی هم کارهاش یه سری هاش خوب و یه سری هاش بده
عرض ادب
سپاس از شما دوست عزیز