من بین نظرات به این دو عطر رسیدم الان نمیتونم انتخاب کنم
دوستانی که تجربه خریدشو داشتن ممنون میشم راهنماییم کنن که کدوم خط بوی بیشتری داره واسه من خط بو و ماندگاری بیشتر مهمه🫠💔
برای شش ماه اول سال هیچ کدوم انتخاب خوبی نیستن، اگه هم اگر هم خط بو مد نظرتون خود کارهای اصلی این دو اون قدر قوی نیستن ، متوسط هستن چون المان هاشون استانداره اما کارهای اماراتی شاید قوی تر باشن، چون ممکنه مواد مصنوعی بیشتری استفاده کنن به هر حال بین این دو طبیعت اپیوم بیشتر قوی تر از طبیعت ارکیده. صرفا بر اساس طبیعت نت گفتم.
برای شش ماه اول سال هیچ کدوم انتخاب خوبی نیستن، اگه هم اگر هم خط بو مد نظرتون خود کارهای اصلی این دو اون قدر قوی نیستن ، متوسط هستن چون المان هاشون استانداره اما کارهای اماراتی شاید قوی تر باشن، چون ممکنه مواد مصنوعی بیشتری استفاده کنن به هر حال بین این دو طبیعت اپیوم بیشتر قوی تر از طبیعت ارکیده. صرفا بر اساس طبیعت نت گفتم.
ممنونم از نظرتون دوست عزیز🙏🏻😃
متاسفانه شرکتی اوپیوم ( حداقل اونایی که من تهیه کردم ) اصلا ماندگاری نداشت 💔🫠
درود. با اجازه تون من اول فارغ از عملکرد عطرها و بر اساس رایحه شون پاسختون رو میدم. بلک ارکید برای آقایان مناسب تر است و بانوان بالای ۵۵ سال. بلک اوپیوم برای خانمهای جوان، شیک تر و دلنشین تر است. فضاهای یکسانی ندارند. اولی تلخ تر و دومی شیرین تر است و البته هر دو مناسب نیمه دوم سال هستند. در مورد پرفورمنس، به نظرم بلک ارکید بهتر است.
سلام به حرف کسی گوش نده
چشم بسته بلک ارکید رو بخر یعنی بهت بگم حتی اگ از سوپر مارکت هم تهیه کنی پخش بو فوق العاده ای داره با ماندگاری بالا تو هر جمعی بری پیر تا جوون همه اسمشو میپرسن ازت
برای خودم پیش اومد که دارم بهت میگم
سلام به حرف کسی گوش نده
چشم بسته بلک ارکید رو بخر یعنی بهت بگم حتی اگ از سوپر مارکت هم تهیه کنی پخش بو فوق العاده ای داره با ماندگاری بالا تو هر جمعی بری پیر تا جوون همه اسمشو میپرسن ازت
برای خودم پیش اومد که دارم بهت میگم
خیلی ممنونم از پاسخت دوست عزیز😃🌹
ممنون میشم راجب انتخاب عطر برای نیمه اول سال هم کمکم کنی طوری که با بلک ارکیدی که توی فصول سرد بزنم مکمل شه🫠🤏🏻
بای کیلیان بلو مون جینجر دش
اگ اورجینال میخای بگیرش
اگ میخای کمتر هزینه کنی اماراتیش از الحمبرا قیمتش ۳۲۰۰
مطمعن باش پشیمون نمیشی اما پخش متوسط هست مثل بلک ارکید پخشش قوی نیست
ولی همه پسنده
اگ برای تابستون با پخش زیاد میخای این گزینه هارو یه دودوتا چهارتا کن ببین کدوم میپسندی
لویی ویتون ایمجینیشن
مارلی پرسیوال
پر پخش هستن و پر بازخورد
گنیمد هم خوبه خودم تست داشتم رایحه گلی قوی داره
بای کیلیان بلو مون جینجر دش
اگ اورجینال میخای بگیرش
اگ میخای کمتر هزینه کنی اماراتیش از الحمبرا قیمتش ۳۲۰۰
مطمعن باش پشیمون نمیشی اما پخش متوسط هست مثل بلک ارکید پخشش قوی نیست
ولی همه پسنده
اگ برای تابستون با پخش زیاد میخای این گزینه هارو یه دودوتا چهارتا کن ببین کدوم میپسندی
لویی ویتون ایمجینیشن
مارلی پرسیوال
پر پخش هستن و پر بازخورد
گنیمد هم خوبه خودم تست داشتم رایحه گلی قوی داره
خیلی ممنونم از پیشنهادات مجتبی جان یکی از یکی بهتر🤌🏻🤌🏻