دوستان اگر با «فور اور ماریا کری » آشنا هستید کمک کنید، من عاشقش شدم، اما با توجه شنیدههام از ماندگاری و پخش بوی پایینش و همینطور قیمتش ارزش خریدش برام کم هست.
سلام خانم کریمپور
والا قدیما یه بار خریدمش
چون علاقه مند به روایح کاکائویی و به اصطلاح گورماند هستم،
دوستی که فروشنده ادکلن هستن به من اون موقع گفتن
اگه به بوی تافی علاقه داری اینم هست،من چون اون روز
خیلی ادکلن تست کرده بودم عجله ای همین برداشتم،
ولی طی یکی دو بار تست مجدد اصلا باهاش
ارتباط برقرار نکردم و اینکه وجه زنانگیش در خانه بیشتر
نمایان شد برام،از لحاظ پخش بو متوسط به بالا با
ماندگاری خوب
ادکلن مورد نظر فرداش رفتم با مدل دیگه عوض کردم
موفق باشید
سلام عزیزم
این عطر امضا یکی از دوستام بوده و توی بیرون رفتنا و دورهمی های دوستانمون ازش میزد همیشه. مدت زمانی ک من این عطرو ازش حس میکردم تا ۴،۵ ساعت بود. اونم به فاصله ی قدم زنی های شانه ب شانه و نزدیک هم نه دور تر پس انتظار پخش بو نداشته باشید
درمورد قیمتش چند جا دیدم بالای ۲۰ میلیون 😒 قطعا با این قیمت عطرهای بهتری میتونید پیدا کنید
ولی اگر فقط همین عطرو میخواید باید بگم ماندگاریش نه بده نه خیلی عالی ، معمولیه. پخششم معمولی روبه پایین🎀
سلام خانم کریمپور
والا قدیما یه بار خریدمش
چون علاقه مند به روایح کاکائویی و به اصطلاح گورماند هستم،
دوستی که فروشنده ادکلن هستن به من اون موقع گفتن
اگه به بوی تافی علاقه داری اینم هست،من چون اون روز
خیلی ادکلن تست کرده بودم عجله ای همین برداشتم،
ولی طی یکی دو بار تست مجدد اصلا باهاش
ارتباط برقرار نکردم و اینکه وجه زنانگیش در خانه بیشتر
نمایان شد برام،از لحاظ پخش بو متوسط به بالا با
ماندگاری خوب
ادکلن مورد نظر فرداش رفتم با مدل دیگه عوض کردم
موفق باشید
درود بر شما. خیلی ممنونم که وقت گذاشتید، و موافقم باهاتون، اصلا بوی تافی یا شکلات حس نمیشه از این عطر، به مشام من کاملا گل میاد فقط
گرفتم امروز عطر رو، به مرور ببینم چه پخش و ماندگاریای داره
سلام عزیزم
این عطر امضا یکی از دوستام بوده و توی بیرون رفتنا و دورهمی های دوستانمون ازش میزد همیشه. مدت زمانی ک من این عطرو ازش حس میکردم تا ۴،۵ ساعت بود. اونم به فاصله ی قدم زنی های شانه ب شانه و نزدیک هم نه دور تر پس انتظار پخش بو نداشته باشید
درمورد قیمتش چند جا دیدم بالای ۲۰ میلیون 😒 قطعا با این قیمت عطرهای بهتری میتونید پیدا کنید
ولی اگر فقط همین عطرو میخواید باید بگم ماندگاریش نه بده نه خیلی عالی ، معمولیه. پخششم معمولی روبه پایین🎀
نوشآفرین عزیز خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید. بله متاسفانه پخشش چندان زیاد نیست. امروز خریدمش. اما ماندگاری تا اینجای کار خوب بوده
در مورد قیمت بالاش هم فروشنده میگفت چون تولیدش متوقف شده قیمت بالا رفته
ولی واقعا زیاده و خیلی سخت خودمو راضی کردم که بگیرمش 🤕🤍
یه کار گلی مشکی کسل کندده اس که سه ساله کمابیش، دیسکانت شده، لانچش برای ۲۰۰۹ بود بعد آلبومش خودش چند سال بعد تو مصاحبه گفت خیلی دیور جادور رو دوس داره ، از لحاظ کالکشنی خوبه بگیریش چون دیگه تولید نمیشه یادگاری داریش البته عمر ادکلن بین ۳ الی ۵ ساله بعدش بوش عوض میشه.
عملکردش متوسط رو به خوبه، و این که از لحاظ گرفتن نه ارزش نداره هم اینکه بوش چیز خاصی و خفنی نیست هم قیمتش نمی ارزه
نوشآفرین عزیز خیلی خیلی ممنونم که وقت گذاشتید. بله متاسفانه پخشش چندان زیاد نیست. امروز خریدمش. اما ماندگاری تا اینجای کار خوب بوده
در مورد قیمت بالاش هم فروشنده میگفت چون تولیدش متوقف شده قیمت بالا رفته
ولی واقعا زیاده و خیلی سخت خودمو راضی کردم که بگیرمش 🤕🤍
اااا مبارکت باشه💕💕 بوش ک خیلی بهشتی و زیباست
اره دیگه تولید نمیشه. چ عالی ک داریش پس
به شادی استفاده کنی😍
درود بر شما. خیلی ممنونم که وقت گذاشتید، و موافقم باهاتون، اصلا بوی تافی یا شکلات حس نمیشه از این عطر، به مشام من کاملا گل میاد فقط
گرفتم امروز عطر رو، به مرور ببینم چه پخش و ماندگاریای داره
خواهش میکنم
امیدوارم از ادکلن مورد نظر بهترین استفاده را ببرید⚘️