Roza Roza
8
1405/01/31

یام بوجی مارشمالو

سلام دوستان🍓

میخواستم نظرتون راجب یام بوجی کایالی بپرسم. توت فرنگی درچه حد غالبه و آیا رایحه لاکتونیک حس میکنید؟

Yum Boujee Marshmallow | 81 #کایالی یام بوجی مارشمالو 81 Yum Boujee Marshmallow | 81 

TT TT
1405/01/31

سلام

بیشتر از اینکه خود توت فرنگی حس بشه بوی خوراکی با اسانس توت فرنگی مثل بستنی یا مارشمالوی توت فرنگی غالبه 

یه رایحه زیادی شیرین و یکم مصنوعیه ولی جوری نیست که غیر قابل تحمل باشه و دوست داشتنیه 

سلام عزیزم!

خیر، لاکتونیک نیست. توت فرنگی بارز نیست اما عطر رو دخترونه و ملوس کرده. حضورش نامحسوسه اما غایب نیست.

Raaz Raaz
1405/01/31

رزا جان من بوی شیر و خامه و توت فرنگی حس میکنم ازش. تقریبا همینی که بقیه گفتن بوی میلک شیک توت فرنگی

Roza Roza
1405/01/31
در پاسخ به TT :

سلام

بیشتر از اینکه خود توت فرنگی حس بشه بوی خوراکی با اسانس توت فرنگی مثل بستنی یا مارشمالوی توت فرنگی غالبه 

یه رایحه زیادی شیرین و یکم مصنوعیه ولی جوری نیست که غیر قابل تحمل باشه و دوست داشتنیه 

سلام ممنونم😍

Roza Roza
1405/01/31
در پاسخ به ماهلیلی :

سلام عزیزم!

خیر، لاکتونیک نیست. توت فرنگی بارز نیست اما عطر رو دخترونه و ملوس کرده. حضورش نامحسوسه اما غایب نیست.

سلام عزیزم ممنونم:)

Roza Roza
1405/01/31
در پاسخ به Raaz :

رزا جان من بوی شیر و خامه و توت فرنگی حس میکنم ازش. تقریبا همینی که بقیه گفتن بوی میلک شیک توت فرنگی

سلام ممنون عزیزم

Eric Revo Eric Revo
1405/02/01

اصلا برند کایالی رو قبول ندارم الان می تونن بگن خب تو چی کاره ای عباس آقا😂 نه نظر شخصیمو می گم، مخصوصا وقتی شروع کرد به استفاده از سلبریتی های عرب تبار و پاکستانی و اینا تو امریکا برای تبلیغ کارهاش تو موزیک ویدیو، نمونه اش نورا فاتح

بوی کارهاش خیلی مصنوعیه، ایده های جالب اما نتیجه نهایی نوچچچ

Roza Roza
1405/02/01
در پاسخ به Eric Revo :

اصلا برند کایالی رو قبول ندارم الان می تونن بگن خب تو چی کاره ای عباس آقا😂 نه نظر شخصیمو می گم، مخصوصا وقتی شروع کرد به استفاده از سلبریتی های عرب تبار و پاکستانی و اینا تو امریکا برای تبلیغ کارهاش تو موزیک ویدیو، نمونه اش نورا فاتح

بوی کارهاش خیلی مصنوعیه، ایده های جالب اما نتیجه نهایی نوچچچ

منم بنظرم خیلی overrated بود کاراهاییش که تست کردم

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟