سلام وقتتون به خیر میخواستم نظر اعضا رو بدونم که بهترین عطر گل مریم در نظرتون چیه؟
خودم به تازگی علاقه مند شدم به عطرهای مریم محور. فعلا لاو توبرز و دو سان ادو تویلت رو خیلی دوست داشتم که کاش دو سان ماندگاری بهتری داشت. سوپریم بوکه رو نپسندیدم . تویلی برام جالب بود.
سلام و احترام
یکی از بهترین آیتمها برای گل مریم:
#کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می اکستاتیک 2021 Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021)
بررسی این کار رو هم در عطرگرامم و هم کامنت ذیل معرفی این عطر خدمت عزیزان عرض کردم. امیدوارم مفید واقع بشه خدمتتون.
همونطور که فرمودید دو سان اودتویلت کمی رقیق و ملایم هستش با پرفورمنس معمولی، اما نسخهی او د پارفومش به مراتب بهتر میشه و البته کمی سنگینتر و تاریکتر میشه.
من همیشه تو این زمینه پیشنهادم همون عطر امواج بوده که نام بردید ولی اگه میخواهید در رایحه با عمق بیشتر مواجه بشید عطر زیر هم بد نیست...
درود بر شما
به نظرم یکی از یونیک ترین و با کیفیت ترین رایحه ها ( خصوصا با رایحه گل مریم ) عطر Nishane Tuberoza هست
پیشنهاد میکنم حتما تست کنید
شاهکاره
من همیشه تو این زمینه پیشنهادم همون عطر امواج بوده که نام بردید ولی اگه میخواهید در رایحه با عمق بیشتر مواجه بشید عطر زیر هم بد نیست...
اتفاقا جایی هست که بتونم تستش کنم و نمیدونم چرا کلا از خاطرم رفته بود این عطر. ممنونم ازتون.
درود بر شما
به نظرم یکی از یونیک ترین و با کیفیت ترین رایحه ها ( خصوصا با رایحه گل مریم ) عطر Nishane Tuberoza هست
پیشنهاد میکنم حتما تست کنید
شاهکاره
خیلی ممنونم. حتما میگردم پیداش میکنم.
سلام و احترام
یکی از بهترین آیتمها برای گل مریم:
#کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می اکستاتیک 2021 Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021)
بررسی این کار رو هم در عطرگرامم و هم کامنت ذیل معرفی این عطر خدمت عزیزان عرض کردم. امیدوارم مفید واقع بشه خدمتتون.
همونطور که فرمودید دو سان اودتویلت کمی رقیق و ملایم هستش با پرفورمنس معمولی، اما نسخهی او د پارفومش به مراتب بهتر میشه و البته کمی سنگینتر و تاریکتر میشه.
جناب استاکر نوشته شما درباره نسخه اکستاتیک واقعا توجهمو جلب کرد. عطر جالبی باید باشه، امیدوارم جایی رو برای تست پیدا کنم. خیلی خوشحالم که دو نسخه دو سانو مقایسه کردید. چون میتونم ازش دکانت برای تست تهیه کنم ولی نمیدونستم چقدر تفاوت دارن و آیا ارزش تست داره یا نه. ممنونم ازتون
ممنونم آقای رادمنش حتما به لیست اضافه اش میکنم
به نظرم ممو مارفا رو امتحان کنین
رایحه گل مریم نرم و خامه ای بسیار زیبا. اصلا آدامسی نیست. شیرینه. توی مایه های supreme bouquet هست ولی اون حس آرایشگاه زنونه و قدیمی و تیز رو نداره.
ممنونم آقای رادمنش حتما به لیست اضافه اش میکنم
بدون شک ممو مارفا
تز برند ممو پاریس رو تست کنید قطعا خوشتون میاد