لوتین لوتین
30
1405/01/30

بهترین عطر با نت گل مریم

سلام وقتتون به خیر میخواستم نظر اعضا رو بدونم که بهترین عطر گل مریم در نظرتون چیه؟ 

خودم به تازگی علاقه مند شدم به عطرهای مریم محور. فعلا لاو توبرز و دو سان ادو تویلت رو خیلی دوست داشتم که کاش دو سان ماندگاری بهتری داشت. سوپریم بوکه رو نپسندیدم . تویلی برام جالب بود.

Stalker Stalker
1405/01/31

سلام و‌ احترام

یکی‌ از بهترین آیتم‌ها برای گل مریم:

Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021) #کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می اکستاتیک 2021 Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021) 

بررسی این کار رو هم‌ در عطرگرامم و هم کامنت ذیل معرفی این عطر خدمت عزیزان عرض کردم. امیدوارم مفید واقع بشه خدمتتون.

همونطور که فرمودید دو سان اودتویلت کمی رقیق و ملایم هستش با پرفورمنس معمولی، اما نسخه‌ی او د پارفومش به مراتب بهتر میشه و البته کمی سنگین‌تر و تاریک‌تر میشه.

Do Son Eau de Parfum #دیپتیک دو سان ادو پرفیوم Do Son Eau de Parfum 

دانیال دانیال
1405/01/31

من همیشه تو این زمینه پیشنهادم همون عطر امواج بوده که نام بردید ولی اگه میخواهید در رایحه با عمق بیشتر مواجه بشید عطر زیر هم بد نیست...

Narcotic Venus #ناسوماتو نارکوتیک ونس Narcotic Venus 

Mr Perfume Mr Perfume
1405/01/31

درود بر شما

به نظرم یکی از یونیک ترین و با کیفیت ترین رایحه ها ( خصوصا با رایحه گل مریم ) عطر Nishane Tuberoza هست

پیشنهاد میکنم حتما تست کنید

شاهکاره

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به دانیال :

من همیشه تو این زمینه پیشنهادم همون عطر امواج بوده که نام بردید ولی اگه میخواهید در رایحه با عمق بیشتر مواجه بشید عطر زیر هم بد نیست...

Narcotic Venus #ناسوماتو نارکوتیک ونس Narcotic Venus 

اتفاقا جایی هست که بتونم تستش کنم و نمیدونم چرا کلا از خاطرم رفته بود این عطر. ممنونم ازتون.

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به Mr Perfume :

درود بر شما

به نظرم یکی از یونیک ترین و با کیفیت ترین رایحه ها ( خصوصا با رایحه گل مریم ) عطر Nishane Tuberoza هست

پیشنهاد میکنم حتما تست کنید

شاهکاره

خیلی ممنونم. حتما میگردم پیداش میکنم. 

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به Stalker :

سلام و‌ احترام

یکی‌ از بهترین آیتم‌ها برای گل مریم:

Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021) #کلایو کریستین جامپ اپ اند کیس می اکستاتیک 2021 Jump Up And Kiss Me Ecstatic (2021) 

بررسی این کار رو هم‌ در عطرگرامم و هم کامنت ذیل معرفی این عطر خدمت عزیزان عرض کردم. امیدوارم مفید واقع بشه خدمتتون.

همونطور که فرمودید دو سان اودتویلت کمی رقیق و ملایم هستش با پرفورمنس معمولی، اما نسخه‌ی او د پارفومش به مراتب بهتر میشه و البته کمی سنگین‌تر و تاریک‌تر میشه.

Do Son Eau de Parfum #دیپتیک دو سان ادو پرفیوم Do Son Eau de Parfum 

جناب استاکر نوشته شما درباره نسخه اکستاتیک واقعا توجهمو جلب کرد. عطر جالبی باید باشه، امیدوارم جایی رو برای تست پیدا کنم. خیلی خوشحالم که دو نسخه دو سانو مقایسه کردید. چون میتونم ازش دکانت برای تست تهیه کنم ولی نمیدونستم چقدر تفاوت دارن و آیا ارزش تست داره یا نه. ممنونم ازتون

لوتین لوتین
1405/01/31
در پاسخ به دانیال رادمنش :

ممنونم آقای رادمنش حتما به لیست اضافه اش میکنم 

غزال غزال
1405/01/31

به نظرم ممو مارفا رو امتحان کنین 

Marfa #ممو مارفا Marfa 

رایحه گل مریم نرم و خامه ای بسیار زیبا. اصلا آدامسی نیست. شیرینه. توی مایه های supreme bouquet هست ولی اون حس آرایشگاه زنونه و قدیمی و تیز رو نداره. 

Amirali Amirali
1405/01/31
در پاسخ به لوتین :

ممنونم آقای رادمنش حتما به لیست اضافه اش میکنم 

بدون شک ممو مارفا 

تز برند ممو پاریس رو تست کنید قطعا خوشتون میاد 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی