روزگارتون به نیکی و میهنم در سربلندی و صلح🪷
سلام!
من مدتیه که با شعف زیادی اینجا و شما عطردوستها رو میخونم و همین خونهی دنج به بوییدن و کاویدن رایحههای جدید علاقهمندم کرد.
شروع کردم به تهیه سمپل و دکانت از عطرهایی که توضیحاتشون نظرم رو جلب میکنن، ولی متاسفانه این بین متوجه شدم که تصوری که از رایحهها دارم و تجربهای که از بوییدنشون خواهم داشت، ممکنه خیلی متفاوت باشن-که قطعا نوپا بودنم تو جهان عطرها بیتاثیر نیست.
چندتا از اولین تجربههامو باهاتون به اشتراک میذارم:
#دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance
ایشون رو اصلا نتونستم. تند و تیزی اولش، رایحهی قدیمیای که خیلی برام آشنا بود و سن عطر که برای من بالا بود یک «نه»ی بزرگه برام.
#جیورجیو آرمانی مای وی اینتنس My Way Intense
رایحهش رو بدم نمیاد گاهی بو کنم اما نه به عنوان عطر خودم! شیرینیش زیاده و زیادی شنگول و منگول.
#دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence
این خانومی رو دوست داشتم! شفافیت و سبکی و رزی که اصلا گلابگون نیست. به عنوان عطر روزانه شاید بد نباشه.
#تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP
برای الین کبیر خیلی هیجان داشتم و از طرفی احتمال میدادم شاید شیربنی و سنگینیش برام غیرقابل تحمل باشه، با اینکه سری اول برام یکم قدیمی بهنظر رسید اما بعد دیدم نه واقعا دوسش دارم. با همراهی سردرد که امیدوارم بهخاطر فصل نامربوط باشه و نه تحمل من. :(
#تروساردی پیور جاسمین Pure Jasmine
من یاس دوست دارم و براش خیلی ذوق داشتم ولی اینیکی شیشهی ذوقمو قیمهقیمه کرد. چرا آخه. خیلی خیلی شیرین، از اون نوع شیرینی غیرشفافی که اصلا نمیپسندم.
#نارسیسو رودریگز ال اف می All Of Me
یه حس شدیدی داشتم نسبت به اینکه قراره از نارسیسوها خوشم بیاد. ایشون و ماسک نواغ فور هر مقتدرانه ناامیدم کردن. رزی که اینجا هست بهشدت گلابگون بود و فضایی که برام تداعی میکرد از نظرم کمی قدیمی و سنبالا رسید.
---میخوام بدونم با این وجود، چه پیشنهادهایی رو برای من مناسب میدونین؟
(چون میدونم حالاحالاها قرار نیست از جمع کردن سمپل و دکانت و تست عطرهای مختلف دست بردارم ترجیحم اینه فعلا سراغ قیمتهای سر و دستشکن و عزیزانِ زیادی لوکس نرم. گرچه من میدونم با سلیقهی گرونپسندی که تو چیزای دیگه دارم احتمالا آخرشم کارم به همونجا بکشه.:))
بررسیشون میکنم، ممنونم آقای دانیال🌞
وای لیست بلندبالای هیجانانگیز!!!
چه جالب که نسخه مادر تویلی + مون گرلن مادر + آنژ او دمون ل سکرت + مدورای + والایا رو از قبل تو لیستم داشتم، الان بیشتر ترغیب شدم براشون. اولی رو اما اصلا نشنیده بودم و الان که سرچ کردم پیداش نکردم جایی.
ضمنا الین رو هم از بین لیست خودم دوست داشتم که گویا قراره سردردشو هم دوست داشته باشم. :))
خیلی مفید و دقیق و باحوصله بود واقعا. بابت معرفیای جدید خوشحال شدم و خییلی متشکرم از توجه و ظرافتی که به خرج دادین! 🌟
خب ابتدا در خصوص Alien... بله بله. متوجه حضور اش در لیست شما شده بودم :}
راست اش اگر از من می پرسید، این بانو دنیایی از آن خود اش رو داره! یعنی به عنوان یک عاشق سینه چاک ابدیِ Alien ، به سختی می شه مشابه کمابیش متنوع تری از منظر جنس و رنگ برای رایحه اش در دنیای عطور پیدا کرد. این فرازمینی خانوم یک مخلوق حماسی ست و ملکه ی یکتای جهان خود اش.
نسخه های ادو توالتی از Alien هم وجود دارند که دست پرورده ی همون عطار ( آقای دومینیک روپیون ) اند و شباهت شایان توجهی به نسخه ی مادر دارند ضمن این که به نحوی سبک تر شده به لطف مرکبات، سولار و گرما تاب آورتر نام مذکور اند، اما با یک مشکل بزرگ.. توقف تولید شده هستند و بسیار کمیاب!
#تیری موگلر آلین او اکستراُردینایر Alien Eau Extraordinaire
و
#تیری موگلر الین او سوبلیم Alien Eau Sublime
حتی سمپل هاشون هم الآنه سخت به دست میاند...
نسخه ی مادر Twilly هم خدایی خوش ترکیب و باکمالات ِه و بنده هم جدا دوست اش می دارم.. به به! فقط این حذر رو از من داشته باشید که به طرز قابل توجهی سرما-پسند ِه! ممکنه در نگاه اول خیلی اینطور به نظر نیاد ولی طبق تجربه ی شخصی امکان فراخوان خفقان داره در فصل نا به جا و خب... حیف اش ِه.
این رو هم صرفا به این خاطر عرض می کنم چون متوجه شدم شما هم این معیار "فصل به جا و مطلوب برای هر رایحه" رو در نظر می گیرید :)
در آخر هم در باره ی Levant...
عا متوجهم! از یک برند نیش هست و حق با شماست، یکوچولو دشواررس ِه :) اما سمپل اصل شرکت رو فکر می کنم هنوز هم بتونید در دو سایت ر..ا و یا پ....م ش....گ جست و جو کنید اگر در همین عطرافشان موجود نشد. در خصوص دو سایت مذکور و امثالهم هم دوستان این محفل در پرسش و پاسخ ها جهت راهنمایی اعضا برای تهیه ی دست ریز یا سمپل بارها به صورت تکمیلی بحث کرده اند و پیشنهاد می کنم گاه به گاه در صورت نیاز سری بزنید تا مرجعی برای دستیابی داشته باشید.
این هم اشانتیونی می اندازم کف لیست اتون ;}
#پارفومز د مارلی کاسلی (کاسیلی) Cassili
🌹🍉🧡
خب ابتدا در خصوص Alien... بله بله. متوجه حضور اش در لیست شما شده بودم :}
راست اش اگر از من می پرسید، این بانو دنیایی از آن خود اش رو داره! یعنی به عنوان یک عاشق سینه چاک ابدیِ Alien ، به سختی می شه مشابه کمابیش متنوع تری از منظر جنس و رنگ برای رایحه اش در دنیای عطور پیدا کرد. این فرازمینی خانوم یک مخلوق حماسی ست و ملکه ی یکتای جهان خود اش.
نسخه های ادو توالتی از Alien هم وجود دارند که دست پرورده ی همون عطار ( آقای دومینیک روپیون ) اند و شباهت شایان توجهی به نسخه ی مادر دارند ضمن این که به نحوی سبک تر شده به لطف مرکبات، سولار و گرما تاب آورتر نام مذکور اند، اما با یک مشکل بزرگ.. توقف تولید شده هستند و بسیار کمیاب!
#تیری موگلر آلین او اکستراُردینایر Alien Eau Extraordinaire
و
#تیری موگلر الین او سوبلیم Alien Eau Sublime
حتی سمپل هاشون هم الآنه سخت به دست میاند...
نسخه ی مادر Twilly هم خدایی خوش ترکیب و باکمالات ِه و بنده هم جدا دوست اش می دارم.. به به! فقط این حذر رو از من داشته باشید که به طرز قابل توجهی سرما-پسند ِه! ممکنه در نگاه اول خیلی اینطور به نظر نیاد ولی طبق تجربه ی شخصی امکان فراخوان خفقان داره در فصل نا به جا و خب... حیف اش ِه.
این رو هم صرفا به این خاطر عرض می کنم چون متوجه شدم شما هم این معیار "فصل به جا و مطلوب برای هر رایحه" رو در نظر می گیرید :)
در آخر هم در باره ی Levant...
عا متوجهم! از یک برند نیش هست و حق با شماست، یکوچولو دشواررس ِه :) اما سمپل اصل شرکت رو فکر می کنم هنوز هم بتونید در دو سایت ر..ا و یا پ....م ش....گ جست و جو کنید اگر در همین عطرافشان موجود نشد. در خصوص دو سایت مذکور و امثالهم هم دوستان این محفل در پرسش و پاسخ ها جهت راهنمایی اعضا برای تهیه ی دست ریز یا سمپل بارها به صورت تکمیلی بحث کرده اند و پیشنهاد می کنم گاه به گاه در صورت نیاز سری بزنید تا مرجعی برای دستیابی داشته باشید.
این هم اشانتیونی می اندازم کف لیست اتون ;}
#پارفومز د مارلی کاسلی (کاسیلی) Cassili
🌹🍉🧡
دنبال الین او سابلایم هستم، باقی رو هم لحاظ میکنم.
اشانتیون هم خوشمزه بهنظر میاد! 🍧
تشکرِ بسیار🤍
سلام فک میکنم سلیقتون عطر های مردانه باشه اونایی که بیشتر یونیسکسن
از بین عطر های زنانه من ژان پل گوتیه کلاسیکو رو پیشنهاد میدم
ی نسخه شرکتی داره به اسم فراگرنس ورد کلاسیک اسنس که به نسبت قیمت حدود ۲ ملیون تومنیش ارزش خرید 10/10 داره و بوش خیلی خوبه
مردانه و یونیسکس:
#پارفومز د مارلی الثیر (التیر) Althaïr
#میسون فرانسیس کورکجان گرند سویر Grand Soir
هردو رو خانما هم میتونن استفاده کنن گرند سویر رو به احتمال خیلی خیلی زیاد خوشتون میاد
التیر هم شیرینی دلنشینی داره و بارها دیدم خانما استفاده میکنن
سلام فک میکنم سلیقتون عطر های مردانه باشه اونایی که بیشتر یونیسکسن
از بین عطر های زنانه من ژان پل گوتیه کلاسیکو رو پیشنهاد میدم
ی نسخه شرکتی داره به اسم فراگرنس ورد کلاسیک اسنس که به نسبت قیمت حدود ۲ ملیون تومنیش ارزش خرید 10/10 داره و بوش خیلی خوبه
مردانه و یونیسکس:
#پارفومز د مارلی الثیر (التیر) Althaïr
#میسون فرانسیس کورکجان گرند سویر Grand Soir
هردو رو خانما هم میتونن استفاده کنن گرند سویر رو به احتمال خیلی خیلی زیاد خوشتون میاد
التیر هم شیرینی دلنشینی داره و بارها دیدم خانما استفاده میکنن
سلام، روزتون خوش
اتفاقا روایح مردونه رو برای خودم نمیپسندم، با این که میونهی خوبی با عطرهای خیلی شیرین و گرم زنونه هم ندارم. به نظرم منافاتی با هم ندارن و بین اینا همچنان طیف خیلی خیلی گستردهای وجود داره :)
التیر طبق توضیحاتش کمی برای من سنگین بهنظر میرسه، اما دومی رو بیشتر بررسی میکنم. ممنونم از پیشنهادتون🌟
rene ی عزیز امیدوارم خوب باشی.من خیلی تجربه ای توی عطرهای زنانه ندارم اما بطور کلی اوایل تست عطر سعی کنی عطر های سنگین و خیلی شیرین تست نکنی برایند شفاف تری توی هم تشخیص رایحه هم شکل گیری سلیقه پیدا میکنی.روایح سنگین و زیادی شیرین ممکنه شوقتو خسته کنه.بطور کلی عرض میکنم و تصوری نسبت به عطرهایی که تست کردی ندارم.
در آخر هم چند پیشنهاد برای تست خدمتتون عرض میکنم:
#لابوراتوریو الفکتیوو نید یو Need-U
#لابوراتوریو الفکتیوو ..تیل Til..
#ژول ات مد استیر وی تو هیون Stairway To Heaven
rene ی عزیز امیدوارم خوب باشی.من خیلی تجربه ای توی عطرهای زنانه ندارم اما بطور کلی اوایل تست عطر سعی کنی عطر های سنگین و خیلی شیرین تست نکنی برایند شفاف تری توی هم تشخیص رایحه هم شکل گیری سلیقه پیدا میکنی.روایح سنگین و زیادی شیرین ممکنه شوقتو خسته کنه.بطور کلی عرض میکنم و تصوری نسبت به عطرهایی که تست کردی ندارم.
در آخر هم چند پیشنهاد برای تست خدمتتون عرض میکنم:
#لابوراتوریو الفکتیوو نید یو Need-U
#لابوراتوریو الفکتیوو ..تیل Til..
#ژول ات مد استیر وی تو هیون Stairway To Heaven
سلام و احترام✨
از توصیهی کمککنندهتون خیلی ممنونم!
دو مورد اول رو که سرچ کردم فکر میکنم یکمی سخت گیر بیان، اما تو لیستم یادداشت کردم. دیدن اسم گزینه سوم هم بلافاصله همین ترک از Led Zeppelin رو تو ذهنم پخش کرد. اگر برام مثل همین موسیقی باشه که به شدت به دلم خواهد نشست. :)
نوشته شما رو خوندم و حس میکنم تا حدودی سلیقه هامون به همدیگه نزدیکه چون من هم مثل شما به رز گلابگون علاقه ندارم اصلاً و روایح شیرین و گورماند رو نمیپسندم و عاشق رایحه گل یاس به همراه پچولی هستم. تو این دو سال خیلی دکانت و سمپل تهیه کردم و سایت و اعضای محترم عطرافشان باعث ایجاد این علاقه در من شدند که خیلی برام ستودنی هست.
چندتا از عطرهایی که بهتون پیشنهاد میکنم:
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women رز این کار اصلاً گلابگون نیست و ترکیب گل یاس و رز و مرکبات در نهایت تعادله. رزش حالت مخملی و طبیعی داره
#دیور جادور ادو پرفیوم (ژادور) J'adore EDP رایحه یاس بسیار شیک البته مناسب برای سنین بالا
#استی لودر مدرن موس Modern Muse رایحه یاس
نوشته شما رو خوندم و حس میکنم تا حدودی سلیقه هامون به همدیگه نزدیکه چون من هم مثل شما به رز گلابگون علاقه ندارم اصلاً و روایح شیرین و گورماند رو نمیپسندم و عاشق رایحه گل یاس به همراه پچولی هستم. تو این دو سال خیلی دکانت و سمپل تهیه کردم و سایت و اعضای محترم عطرافشان باعث ایجاد این علاقه در من شدند که خیلی برام ستودنی هست.
#باربری لندن زنانه Burberry London for Women رز این کار اصلاً گلابگون نیست و ترکیب گل یاس و رز و مرکبات در نهایت تعادله. رزش حالت مخملی و طبیعی داره
#دیور جادور ادو پرفیوم (ژادور) J'adore EDP رایحه یاس بسیار شیک البته مناسب برای سنین بالا
خوشحالم از آشنایی با شما تینای عزیز و البته حضور در فضای گرم عطرافشان🌞
بربری لندن و استیلودر رو داخل لیستم داشتم، دیور ژدوغ هم چک میکنم. ممنونم از همراهیتون!
خوشحالم از آشنایی با شما تینای عزیز و البته حضور در فضای گرم عطرافشان🌞
بربری لندن و استیلودر رو داخل لیستم داشتم، دیور ژدوغ هم چک میکنم. ممنونم از همراهیتون!