روزگارتون به نیکی و میهنم در سربلندی و صلح🪷
سلام!
من مدتیه که با شعف زیادی اینجا و شما عطردوستها رو میخونم و همین خونهی دنج به بوییدن و کاویدن رایحههای جدید علاقهمندم کرد.
شروع کردم به تهیه سمپل و دکانت از عطرهایی که توضیحاتشون نظرم رو جلب میکنن، ولی متاسفانه این بین متوجه شدم که تصوری که از رایحهها دارم و تجربهای که از بوییدنشون خواهم داشت، ممکنه خیلی متفاوت باشن-که قطعا نوپا بودنم تو جهان عطرها بیتاثیر نیست.
چندتا از اولین تجربههامو باهاتون به اشتراک میذارم:
#دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance
ایشون رو اصلا نتونستم. تند و تیزی اولش، رایحهی قدیمیای که خیلی برام آشنا بود و سن عطر که برای من بالا بود یک «نه»ی بزرگه برام.
#جیورجیو آرمانی مای وی اینتنس My Way Intense
رایحهش رو بدم نمیاد گاهی بو کنم اما نه به عنوان عطر خودم! شیرینیش زیاده و زیادی شنگول و منگول.
#دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence
این خانومی رو دوست داشتم! شفافیت و سبکی و رزی که اصلا گلابگون نیست. به عنوان عطر روزانه شاید بد نباشه.
#تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP
برای الین کبیر خیلی هیجان داشتم و از طرفی احتمال میدادم شاید شیربنی و سنگینیش برام غیرقابل تحمل باشه، با اینکه سری اول برام یکم قدیمی بهنظر رسید اما بعد دیدم نه واقعا دوسش دارم. با همراهی سردرد که امیدوارم بهخاطر فصل نامربوط باشه و نه تحمل من. :(
#تروساردی پیور جاسمین Pure Jasmine
من یاس دوست دارم و براش خیلی ذوق داشتم ولی اینیکی شیشهی ذوقمو قیمهقیمه کرد. چرا آخه. خیلی خیلی شیرین، از اون نوع شیرینی غیرشفافی که اصلا نمیپسندم.
#نارسیسو رودریگز ال اف می All Of Me
یه حس شدیدی داشتم نسبت به اینکه قراره از نارسیسوها خوشم بیاد. ایشون و ماسک نواغ فور هر مقتدرانه ناامیدم کردن. رزی که اینجا هست بهشدت گلابگون بود و فضایی که برام تداعی میکرد از نظرم کمی قدیمی و سنبالا رسید.
---میخوام بدونم با این وجود، چه پیشنهادهایی رو برای من مناسب میدونین؟
(چون میدونم حالاحالاها قرار نیست از جمع کردن سمپل و دکانت و تست عطرهای مختلف دست بردارم ترجیحم اینه فعلا سراغ قیمتهای سر و دستشکن و عزیزانِ زیادی لوکس نرم. گرچه من میدونم با سلیقهی گرونپسندی که تو چیزای دیگه دارم احتمالا آخرشم کارم به همونجا بکشه.:))
سلام، ممنونم ازت مهدیس جان🌞
نظرات باربری هر رو خوندم، زیادی شیرین و مربایی نیست؟ من با شیرینیجات تو رایحه رابطهی دوستانهای ندارم چندان. :))
سلام به روی ماهتون عزیزم 🤍
اجازه بده اول یه توضیح واسه شما بدم جانم ، جدای سلیقهای بودن و تمایز شامه ها ، نه بهنظرم مربایی نیست بین شیک توتفرنگی و آبنبات توتفرنگی هست .. بسیار هم پربازخورده ! شیرینیاش هم اگزجره و در طولانی مدت خستهکننده نیست بهنظر من .
و مناسب سن شما هست و صدالبته پرفورمنس خوبی داره
در مورد چنل شنس او تندر : اون نسخهای که شما تست کردید تندر نبوده عزیزم 🥹 چنل شنس او تندر بسیار تمیز ، خالص و میزانسن داره همهپسند هم هست و هایپ نشده و قطعا احتمال جلب نظرتون رو داره
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
#ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان Blue Talisman
این هارو هم تست کنید به نظرم
سلام
پیشنهاد من به شما یکی از جنجالی ترین عطر های زنانه یعنی
#لانکوم ترزور میدنایت رز (ترسر میدنایت رز) Tresor Midnight Rose
هست.
به این دلیل که هم میتونه چالشی باشه برای تازه واردان علاقه مند به دنیای عطر ها
و همچنین به این دلیل که یکی از اغواگر ترین عطر های زنونه ای هست که بوییده ام.
در ضمن شیرینی زننده ای نداره و ترکیب رز و تمشک بسیار خاصش میکنه.
سلام به روی ماهتون عزیزم 🤍
اجازه بده اول یه توضیح واسه شما بدم جانم ، جدای سلیقهای بودن و تمایز شامه ها ، نه بهنظرم مربایی نیست بین شیک توتفرنگی و آبنبات توتفرنگی هست .. بسیار هم پربازخورده ! شیرینیاش هم اگزجره و در طولانی مدت خستهکننده نیست بهنظر من .
و مناسب سن شما هست و صدالبته پرفورمنس خوبی داره
در مورد چنل شنس او تندر : اون نسخهای که شما تست کردید تندر نبوده عزیزم 🥹 چنل شنس او تندر بسیار تمیز ، خالص و میزانسن داره همهپسند هم هست و هایپ نشده و قطعا احتمال جلب نظرتون رو داره
حق با شماست، تشخیص و تمایز آدما متفاوته ولی من شیک و آبنبات رو هم میذارم اون بالا تو قفسه شیرینیجات ::) اما چون میگین اگزجره نیست امتحانش میکنم.
راستی فکر میکنم از چنل شنسها، او فرش بوده که داشتمش احتمالا. سراغ تندر هم میرم پس.
بازم ممنونم مهدیس عزیز💕
#ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique
#ای ایکس نیهیلو بلو تالیسمان Blue Talisman
این هارو هم تست کنید به نظرم
سلام، متشکرم🌟
فلور نارکوتیک رو از قبل داخل لیستم دارم برای تست، دوتای بعدی بیشتر به سمت روایح مردونه گرایش ندارن؟
سلام
پیشنهاد من به شما یکی از جنجالی ترین عطر های زنانه یعنی
#لانکوم ترزور میدنایت رز (ترسر میدنایت رز) Tresor Midnight Rose
هست.
به این دلیل که هم میتونه چالشی باشه برای تازه واردان علاقه مند به دنیای عطر ها
و همچنین به این دلیل که یکی از اغواگر ترین عطر های زنونه ای هست که بوییده ام.
در ضمن شیرینی زننده ای نداره و ترکیب رز و تمشک بسیار خاصش میکنه.
سلام، از پیشنهادتون ممنونم🌟
یکم نسبت به باتلهای این رنگی گارد دارم. فکر کنم بابت کریستال نواغ ورساچه باشه که چند سال قبل مامانم داشتش و احتمالا هیچوقتم تموم نشد. از بوهای گرم و شیرینِ گرفته فرار میکنم بدو بدو. :)
ولی خب شاید به امتحانش تو فصل درست بیارزه.
درود به شما خانوم!
ابتدا این رو پیش بذارم که از نحوه ی گزینش واژگان و تعابیرتون لذت بردم :) بسیار ملموس و شفاف 🌟
بعد هم این رو بگم که از لیست شما، اون تک موردی که حقیقتا پسندیدید، منظور Delicate Essence ، و اون دو موردی که ابدا ایاغ نه انگاشتید، منظور David Yurman Fragrance و Pure Jasmine رو بنده متاسفانه تا به حال تجربه نکرده و نچشیده ام... اما خوبی اینجاست که شما تشریح کامل کردید که بنا به کدومین دلایل از انتخاب این موارد صرف نظر می کنید تا ما هم دستگیره ی راه گشایی جهت ارجاع داشته باشیم.
سپاس سپاس ❣
تا اینجای کار حدس می زنم خیال شما یحتمل رایحه ای رو می طلبه که نظیف و شفاف، معتدل طبع و میانه رو و به طرز بالغانه و محجوبی خانمانه باشه... از اونجایی که رابطه ی مسالمت آمیزی با شیرینیِ مربایی و نوچ و غلیظ هم ندارید ( که خب درد این فصل پیش رو رو هم دوا نیستند حقیقتا ) ، اجبارا سُر می خوریم به دامان گُلی ها و گُلی / چوبی / مُشکی و چایپر / گُلی ها؛ اون هم اون هایی که نه رُز اشون سرسنگین و گلابگون، و نه یاس اشون آنچنان خیره سر و پرمدعا باشه.
بنا بر این:
یکی از پاکیزه و منزه و بانوانه ترین گُلی / چوبی / مُشکی هایی که اخیرا تجربه کرده ام همین لوانت زیباست.
#گرلن مون گرلن بلوم آف رز ادو پرفیوم Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum
هر دو نسخه ی ادو توالت و ادو پرفیوم از Bloom of Rose بسیار موجه و زیبا و چهارفصله هستند. نسخه ی مادر (اصلی) هم اگر تا به حال ملاقات نکردید پیشنهاد می کنم دریابید.
#هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum
یک رز ملیح و کماکان بشاش رو در طیف صورتی رنگ پریده تصور کنید... معتدل طبع و بسیار خوش خلق.
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
شاید بهاری ترین عطری باشه که بتونم پیشنهاد بدم! مجمعی از گل های تَر و تمیز زیر لوای همون خنکای مرطوب و آشنای بهاری. ملیح و ناز و افتاده.
#والنتینو دونا Valentino Donna
این خانمِ والنتینا یک رز گل اندام لطیف و موجه هست که به دنبال ترکیب با چرم و بنفشه، بسیار موقر و سنگین رنگین و به دور از هر گونه هیاهو رفتار می کنه.
#میسون فرانسیس کورکجان آمیریس فمه Amyris Femme
آمیریس برای من بیش از هر چیزی شبیه به تنپوش کردن یک پارچه ی لینن اعلا و باکیفیت بژ رنگ هست. یعنی چندان صریحا گُلی نیست... چوبی / معطر شاید مناسب باشه؟ نظیف، متین، بی آلایش و همچنان زیبا!
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
برای شمایی که گل یاس رو دوست می دارید گزینش اش کردم که درخور این دو فصل باشه! خانم روزا در صفحه ی مربوطه به عطر بهترین وصف رو ازش مختصرا ارائه داده اند :)
#والنتینو دونا بورن این روما گرین استراوگانزا Donna Born in Roma Green Stravaganza
خب خب... متوجه شدم خیلی Versace Crystal Noir رو خوش ندارید و اون عطر هم در یادآورهای عطرافشان برای این مورد ذکر شده ولی شاید برداشت من با برداشت بزرگواری که این گزینه رو اونجا مطرح کرده اند از دنیای دیگری ست! پیش میاد... ¯\_(ツ)_/¯ ضمن احترام به اوشان، به نظرم یکی از راحت پوش ترین یاسمن های بهاره / تابستان هست که شما از قضا دوست می دارید. یواش و مودب هم هست و به دور از خیره سری در قیاس با سایر یاسمن ها. شما هم ببینید حکم آخر این رایحه و این شباهت احتمالی پیش شما چیست!
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیوآ ادو پرفیوم Acqua di Gioia EDP
یک یاس با رویکردی متفاوت. یواش، خیس و آبکشیده و تَر، همچی یخ! :)
این دو مورد هم مجددا بسته به یاس پسندی شما به ذهنم خطور کردند و یکی از دوستان هم پیشاپیش اشاره داشتند، اما روزشمار آب و هوای متناسب اشون رو به اتمام هست مگر این که بشتابید:
و
#پارفومز د مارلی والایا Valaya
امیدوارم در این مسیر کیف عالم رو ببرید و موفق و دل زنده باشید... 🌴🌊
توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای
درودوعرض ادب ببخشیدمن خیلی اماتورهستم درشناخت نتها ومیخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید عطرهای چنس شنل اوتندر و کریداونتوس و تاکسیدوایوسن لورن وگوچی فلوراگاردنیاگورجس رامیپسندم بنظرتون نت موردعلاقم چیه؟
درود به شما خانوم!
ابتدا این رو پیش بذارم که از نحوه ی گزینش واژگان و تعابیرتون لذت بردم :) بسیار ملموس و شفاف 🌟
بعد هم این رو بگم که از لیست شما، اون تک موردی که حقیقتا پسندیدید، منظور Delicate Essence ، و اون دو موردی که ابدا ایاغ نه انگاشتید، منظور David Yurman Fragrance و Pure Jasmine رو بنده متاسفانه تا به حال تجربه نکرده و نچشیده ام... اما خوبی اینجاست که شما تشریح کامل کردید که بنا به کدومین دلایل از انتخاب این موارد صرف نظر می کنید تا ما هم دستگیره ی راه گشایی جهت ارجاع داشته باشیم.
سپاس سپاس ❣
تا اینجای کار حدس می زنم خیال شما یحتمل رایحه ای رو می طلبه که نظیف و شفاف، معتدل طبع و میانه رو و به طرز بالغانه و محجوبی خانمانه باشه... از اونجایی که رابطه ی مسالمت آمیزی با شیرینیِ مربایی و نوچ و غلیظ هم ندارید ( که خب درد این فصل پیش رو رو هم دوا نیستند حقیقتا ) ، اجبارا سُر می خوریم به دامان گُلی ها و گُلی / چوبی / مُشکی و چایپر / گُلی ها؛ اون هم اون هایی که نه رُز اشون سرسنگین و گلابگون، و نه یاس اشون آنچنان خیره سر و پرمدعا باشه.
بنا بر این:
یکی از پاکیزه و منزه و بانوانه ترین گُلی / چوبی / مُشکی هایی که اخیرا تجربه کرده ام همین لوانت زیباست.
#گرلن مون گرلن بلوم آف رز ادو پرفیوم Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum
هر دو نسخه ی ادو توالت و ادو پرفیوم از Bloom of Rose بسیار موجه و زیبا و چهارفصله هستند. نسخه ی مادر (اصلی) هم اگر تا به حال ملاقات نکردید پیشنهاد می کنم دریابید.
#هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum
یک رز ملیح و کماکان بشاش رو در طیف صورتی رنگ پریده تصور کنید... معتدل طبع و بسیار خوش خلق.
#میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet
شاید بهاری ترین عطری باشه که بتونم پیشنهاد بدم! مجمعی از گل های تَر و تمیز زیر لوای همون خنکای مرطوب و آشنای بهاری. ملیح و ناز و افتاده.
#والنتینو دونا Valentino Donna
این خانمِ والنتینا یک رز گل اندام لطیف و موجه هست که به دنبال ترکیب با چرم و بنفشه، بسیار موقر و سنگین رنگین و به دور از هر گونه هیاهو رفتار می کنه.
#میسون فرانسیس کورکجان آمیریس فمه Amyris Femme
آمیریس برای من بیش از هر چیزی شبیه به تنپوش کردن یک پارچه ی لینن اعلا و باکیفیت بژ رنگ هست. یعنی چندان صریحا گُلی نیست... چوبی / معطر شاید مناسب باشه؟ نظیف، متین، بی آلایش و همچنان زیبا!
#جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret
برای شمایی که گل یاس رو دوست می دارید گزینش اش کردم که درخور این دو فصل باشه! خانم روزا در صفحه ی مربوطه به عطر بهترین وصف رو ازش مختصرا ارائه داده اند :)
#والنتینو دونا بورن این روما گرین استراوگانزا Donna Born in Roma Green Stravaganza
خب خب... متوجه شدم خیلی Versace Crystal Noir رو خوش ندارید و اون عطر هم در یادآورهای عطرافشان برای این مورد ذکر شده ولی شاید برداشت من با برداشت بزرگواری که این گزینه رو اونجا مطرح کرده اند از دنیای دیگری ست! پیش میاد... ¯\_(ツ)_/¯ ضمن احترام به اوشان، به نظرم یکی از راحت پوش ترین یاسمن های بهاره / تابستان هست که شما از قضا دوست می دارید. یواش و مودب هم هست و به دور از خیره سری در قیاس با سایر یاسمن ها. شما هم ببینید حکم آخر این رایحه و این شباهت احتمالی پیش شما چیست!
#جیورجیو آرمانی آکوا دی جیوآ ادو پرفیوم Acqua di Gioia EDP
یک یاس با رویکردی متفاوت. یواش، خیس و آبکشیده و تَر، همچی یخ! :)
این دو مورد هم مجددا بسته به یاس پسندی شما به ذهنم خطور کردند و یکی از دوستان هم پیشاپیش اشاره داشتند، اما روزشمار آب و هوای متناسب اشون رو به اتمام هست مگر این که بشتابید:
و
#پارفومز د مارلی والایا Valaya
امیدوارم در این مسیر کیف عالم رو ببرید و موفق و دل زنده باشید... 🌴🌊
وای لیست بلندبالای هیجانانگیز!!!
چه جالب که نسخه مادر تویلی + مون گرلن مادر + آنژ او دمون ل سکرت + مدورای + والایا رو از قبل تو لیستم داشتم، الان بیشتر ترغیب شدم براشون. اولی رو اما اصلا نشنیده بودم و الان که سرچ کردم پیداش نکردم جایی.
ضمنا الین رو هم از بین لیست خودم دوست داشتم که گویا قراره سردردشو هم دوست داشته باشم. :))
خیلی مفید و دقیق و باحوصله بود واقعا. بابت معرفیای جدید خوشحال شدم و خییلی متشکرم از توجه و ظرافتی که به خرج دادین! 🌟