Rene Rene
31
1405/01/30

پیشنهاداتی به این خانم جوان

روزگارتون به نیکی و میهنم در سربلندی و صلح🪷

سلام!

من مدتیه که با شعف زیادی اینجا و شما عطردوست‌ها رو می‌خونم و همین خونه‌ی دنج به بوییدن و کاویدن رایحه‌های جدید علاقه‌مندم کرد.

شروع کردم به تهیه سمپل و دکانت از عطرهایی که توضیحاتشون نظرم رو جلب می‌کنن، ولی متاسفانه این بین متوجه شدم که تصوری که از رایحه‌ها دارم و تجربه‌ای که از بوییدنشون خواهم داشت، ممکنه خیلی متفاوت باشن-که قطعا نوپا بودنم تو جهان عطرها بی‌تاثیر نیست. 

چندتا از اولین تجربه‌هامو باهاتون به اشتراک می‌ذارم:

David Yurman Fragrance #دیوید یورمن فرگرنس زنانه David Yurman Fragrance  

ایشون رو اصلا نتونستم. تند و تیزی اولش، رایحه‌‌ی قدیمی‌ای که خیلی برام آشنا بود و سن عطر که برای من بالا بود یک «نه»ی بزرگه برام. 

My Way Intense #جیورجیو آرمانی مای وی اینتنس My Way Intense 

رایحه‌ش رو بدم نمیاد گاهی بو کنم اما نه به عنوان عطر خودم! شیرینی‌ش زیاده و زیادی شنگول و منگول. 

Delicate Essence #دیوید یور من دلیکیت اسانس Delicate Essence 

این خانومی رو دوست داشتم! شفافیت و سبکی و رزی که اصلا گلاب‌گون نیست. به عنوان عطر روزانه شاید بد نباشه. 

Alien EDP #تیری موگلر آلین ادو پرفیوم (تری ماگلر الین پارفوم) Alien EDP  

برای الین کبیر خیلی هیجان داشتم و از طرفی احتمال می‌دادم شاید شیربنی و سنگینیش برام غیرقابل تحمل باشه، با اینکه سری اول برام یکم قدیمی به‌نظر رسید اما بعد دیدم نه واقعا دوسش دارم. با همراهی سردرد که امیدوارم به‌خاطر فصل نامربوط باشه و نه تحمل من. :(

Pure Jasmine #تروساردی پیور جاسمین Pure Jasmine 

من یاس دوست دارم و براش خیلی ذوق داشتم ولی این‌یکی شیشه‌ی ذوقمو قیمه‌قیمه کرد. چرا آخه. خیلی خیلی شیرین، از اون نوع شیرینی‌ غیرشفافی که اصلا نمی‌پسندم. 

All Of Me #نارسیسو رودریگز ال اف می All Of Me 

یه حس شدیدی داشتم نسبت به اینکه قراره از نارسیسو‌ها خوشم بیاد. ایشون و ماسک نواغ فور هر مقتدرانه ناامیدم کردن. رزی که اینجا هست به‌شدت گلاب‌گون بود و فضایی که برام تداعی می‌کرد از نظرم کمی قدیمی و سن‌بالا رسید. 

---می‌خوام بدونم با این وجود، چه پیشنهادهایی رو برای من مناسب می‌دونین؟ 

(چون می‌دونم حالاحالاها قرار نیست از جمع کردن سمپل و دکانت‌ و تست عطرهای مختلف دست بردارم ترجیحم اینه فعلا سراغ قیمت‌های سر و دست‌شکن و عزیزانِ زیادی لوکس نرم. گرچه من می‌دونم با سلیقه‌ی گرون‌پسندی که تو چیزای دیگه دارم احتمالا آخرشم کارم به همون‌جا بکشه.:))

mahdis mahdis
1405/01/31
در پاسخ به Rene :

سلام، ممنونم ازت مهدیس جان🌞

نظرات باربری هر رو خوندم، زیادی شیرین و مربایی نیست؟ من با شیرینیجات تو رایحه رابطه‌ی دوستانه‌ای ندارم چندان. :))

سلام به روی ماهتون عزیزم 🤍

اجازه بده اول یه توضیح واسه شما بدم جانم ، جدای سلیقه‌ای بودن و تمایز شامه ها ، نه به‌نظرم مربایی نیست بین شیک‌ توت‌فرنگی و آب‌نبات توت‌فرنگی هست .. بسیار هم پربازخورده ! شیرینی‌اش هم اگزجره و در طولانی مدت خسته‌کننده نیست به‌نظر من . 

و مناسب سن شما هست و صدالبته پرفورمنس خوبی داره 

در‌ مورد چنل شنس او تندر : اون نسخه‌ای که شما تست کردید  تندر نبوده عزیزم 🥹 چنل شنس او تندر بسیار تمیز ، خالص و میزانسن داره همه‌پسند هم هست و هایپ نشده و قطعا احتمال جلب نظرتون رو داره 

[EDITED] 1405/01/31 13:25
Teo Teo
1405/01/31

سلام

پیشنهاد من به شما یکی از جنجالی ترین عطر های زنانه یعنی

Tresor Midnight Rose #لانکوم ترزور میدنایت رز (ترسر میدنایت رز) Tresor Midnight Rose ​​​​​​

هست.

به این دلیل که هم میتونه چالشی باشه برای تازه واردان علاقه مند به دنیای عطر ها

و همچنین به این دلیل که یکی از اغواگر ترین عطر های زنونه ای هست که بوییده ام.

در ضمن شیرینی زننده ای نداره و ترکیب رز و تمشک بسیار خاصش میکنه. 

Rene Rene
1405/01/31
در پاسخ به mahdis :

سلام به روی ماهتون عزیزم 🤍

اجازه بده اول یه توضیح واسه شما بدم جانم ، جدای سلیقه‌ای بودن و تمایز شامه ها ، نه به‌نظرم مربایی نیست بین شیک‌ توت‌فرنگی و آب‌نبات توت‌فرنگی هست .. بسیار هم پربازخورده ! شیرینی‌اش هم اگزجره و در طولانی مدت خسته‌کننده نیست به‌نظر من . 

و مناسب سن شما هست و صدالبته پرفورمنس خوبی داره 

در‌ مورد چنل شنس او تندر : اون نسخه‌ای که شما تست کردید  تندر نبوده عزیزم 🥹 چنل شنس او تندر بسیار تمیز ، خالص و میزانسن داره همه‌پسند هم هست و هایپ نشده و قطعا احتمال جلب نظرتون رو داره 

حق با شماست، تشخیص و تمایز آدما متفاوته ولی من شیک و آب‌نبات رو هم می‌ذارم اون بالا تو قفسه شیرینیجات ::) اما چون می‌گین اگزجره نیست امتحانش می‌کنم. 

راستی فکر می‌کنم از چنل شنس‌ها، او فرش بوده که داشتمش احتمالا. سراغ تندر هم می‌رم پس. 

بازم ممنونم مهدیس عزیز💕

Rene Rene
1405/01/31

سلام، متشکرم🌟

فلور نارکوتیک رو از قبل داخل لیستم دارم برای تست، دوتای بعدی بیشتر به سمت روایح مردونه گرایش ندارن؟

Rene Rene
1405/01/31
در پاسخ به Teo :

سلام

پیشنهاد من به شما یکی از جنجالی ترین عطر های زنانه یعنی

Tresor Midnight Rose #لانکوم ترزور میدنایت رز (ترسر میدنایت رز) Tresor Midnight Rose ​​​​​​

هست.

به این دلیل که هم میتونه چالشی باشه برای تازه واردان علاقه مند به دنیای عطر ها

و همچنین به این دلیل که یکی از اغواگر ترین عطر های زنونه ای هست که بوییده ام.

در ضمن شیرینی زننده ای نداره و ترکیب رز و تمشک بسیار خاصش میکنه. 

سلام، از پیشنهادتون ممنونم🌟

یکم نسبت به باتل‌های این رنگی گارد دارم. فکر کنم بابت کریستال نواغ ورساچه باشه که چند سال قبل مامانم داشتش و احتمالا هیچ‌وقتم تموم نشد. از بوهای گرم و شیرینِ گرفته فرار می‌کنم بدو بدو. :)

ولی خب شاید به امتحانش تو فصل درست بیارزه. 

Maxxine Maxxine
1405/01/31

درود به شما خانوم! 

ابتدا این رو پیش بذارم که از نحوه ی گزینش واژگان و تعابیرتون لذت بردم :) بسیار ملموس و شفاف 🌟

بعد هم این رو بگم که از لیست شما، اون تک موردی که حقیقتا پسندیدید، منظور Delicate Essence ، و اون دو موردی که ابدا ایاغ نه انگاشتید، منظور David Yurman Fragrance و Pure Jasmine رو بنده متاسفانه تا به حال تجربه نکرده و نچشیده ام... اما خوبی اینجاست که شما تشریح کامل کردید که بنا به کدومین دلایل از انتخاب این موارد صرف نظر می کنید تا ما هم دستگیره ی راه گشایی جهت ارجاع داشته باشیم.

سپاس سپاس ❣ 

تا اینجای کار حدس می زنم خیال شما یحتمل رایحه ای رو می طلبه که نظیف و شفاف، معتدل طبع و میانه رو و به طرز بالغانه و محجوبی خانمانه باشه... از اونجایی که رابطه ی مسالمت آمیزی با شیرینیِ مربایی و نوچ و غلیظ هم ندارید ( که خب درد این فصل پیش رو رو هم دوا نیستند حقیقتا ) ، اجبارا سُر می خوریم به دامان گُلی ها و گُلی / چوبی / مُشکی و چایپر / گُلی ها؛ اون هم اون هایی که نه رُز اشون سرسنگین و گلابگون، و نه یاس اشون آنچنان خیره سر و پرمدعا باشه. 

بنا بر این:

Levant #اورماند جین لوانت Levant 

یکی از پاکیزه و منزه و بانوانه ترین گُلی / چوبی / مُشکی هایی که اخیرا تجربه کرده ام همین لوانت زیباست.

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum #گرلن مون گرلن بلوم آف رز ادو پرفیوم Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum 

هر دو نسخه ی ادو توالت و ادو پرفیوم از Bloom of Rose بسیار موجه و زیبا و چهارفصله هستند. نسخه ی مادر (اصلی) هم اگر تا به حال ملاقات نکردید پیشنهاد می کنم دریابید.

Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum #هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum 

یک رز ملیح و کماکان بشاش رو در طیف صورتی رنگ پریده تصور کنید... معتدل طبع و بسیار خوش خلق.

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

شاید بهاری ترین عطری باشه که بتونم پیشنهاد بدم! مجمعی از گل های تَر و تمیز زیر لوای همون خنکای مرطوب و آشنای بهاری. ملیح و ناز و افتاده.

Valentino Donna #والنتینو دونا Valentino Donna 

این خانمِ والنتینا یک رز گل اندام لطیف و موجه هست که به دنبال ترکیب با چرم و بنفشه، بسیار موقر و سنگین رنگین و به دور از هر گونه هیاهو رفتار می کنه.

Amyris Femme #میسون فرانسیس کورکجان آمیریس فمه Amyris Femme 

آمیریس برای من بیش از هر چیزی شبیه به تنپوش کردن یک پارچه ی لینن اعلا و باکیفیت بژ رنگ هست. یعنی چندان صریحا گُلی نیست... چوبی / معطر شاید مناسب باشه؟ نظیف، متین، بی آلایش و همچنان زیبا!

Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret #جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret 

برای شمایی که گل یاس رو دوست می دارید گزینش اش کردم که درخور این دو فصل باشه! خانم روزا در صفحه ی مربوطه به عطر بهترین وصف رو ازش مختصرا ارائه داده اند :) 

Donna Born in Roma Green Stravaganza #والنتینو دونا بورن این روما گرین استراوگانزا Donna Born in Roma Green Stravaganza 

خب خب... متوجه شدم خیلی Versace Crystal Noir رو خوش ندارید و اون عطر هم در یادآورهای عطرافشان برای این مورد ذکر شده ولی شاید برداشت من با برداشت بزرگواری که این گزینه رو اونجا مطرح کرده اند از دنیای دیگری ست! پیش میاد...   ¯\_(ツ)_/¯   ضمن احترام به اوشان، به نظرم یکی از راحت پوش ترین یاسمن های بهاره / تابستان هست که شما از قضا دوست می دارید. یواش و مودب هم هست و به دور از خیره سری در قیاس با سایر یاسمن ها. شما هم ببینید حکم آخر این رایحه و این شباهت احتمالی پیش شما چیست!

Acqua di Gioia EDP #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیوآ ادو پرفیوم Acqua di Gioia EDP 

یک یاس با رویکردی متفاوت. یواش، خیس و آبکشیده و تَر، همچی یخ!   :)

این دو مورد هم مجددا بسته به یاس پسندی شما به ذهنم خطور کردند و یکی از دوستان هم پیشاپیش اشاره داشتند، اما روزشمار آب و هوای متناسب اشون رو به اتمام هست مگر این که بشتابید:

Madurai #ممو مدورای Madurai 

و 

Valaya #پارفومز د مارلی والایا Valaya 

امیدوارم در این مسیر کیف عالم رو ببرید و موفق و دل زنده باشید... 🌴🌊

در پاسخ به Eric Revo :

توصیه من چندتا چیزه اول اینکه به نظرهای دیگران زیاد دقت نکن اول قبل اینکه بخوای رایحه ها رو بشناسی خودت بشناس ببین به تو چی میاد، دوست داری چطور پرزنت شی، مثلا مای وی مشخصا یه رایحه برای دخترهای پر انرژی برونگرا زیر ۲۵ ساله بیشتر اما تو طرف دیگه والایا برای زن های کت پوش و فورماله بهتره، هرچند ما می گیم مرزی تو عطر وجود نداره اما تصویر سازی وجود داره، باید بدونی چه جور شخصیتی داری، بعد ببینی چه نت هایی برات جذاب هستن، سعی کن یه خرده با کارهای اقتصادی بینیتو تست بزنی چه تو فروشگاه یا دکانت از شرکت های اماراتی مثلا الحمبرا، نه اینکه این کارها بهترین باشن، صرفا باعث می شن بدونی حد و مرزت کجاست، بعد که جغرافیایی برات شکل گرفت شروع می کنی به کشف کردن تو سرزمینش، سمت نیش نرو ته خط می فهمی بهترین رایحه ها رو همین دیزاینرها دارن ، نیش ها صرفا تجربی هستن و برای به چالش کشیدن نه اینکه ارزش مالی یا رایحه ایی داشته باشن. با هر تست می فهمی چه چیزی رو نمی خوای و این دونستن اینکه چه چیزی رو نمی خوای کمک می کنه بدونی چه چیزی رو می خوای

درودوعرض ادب ببخشیدمن خیلی اماتورهستم درشناخت نتها ومیخواستم اگه ممکنه راهنماییم کنید عطرهای چنس شنل اوتندر و کریداونتوس و تاکسیدوایوسن لورن وگوچی فلوراگاردنیاگورجس رامیپسندم بنظرتون نت موردعلاقم چیه؟

Rene Rene
1405/01/31
در پاسخ به Maxxine :

درود به شما خانوم! 

ابتدا این رو پیش بذارم که از نحوه ی گزینش واژگان و تعابیرتون لذت بردم :) بسیار ملموس و شفاف 🌟

بعد هم این رو بگم که از لیست شما، اون تک موردی که حقیقتا پسندیدید، منظور Delicate Essence ، و اون دو موردی که ابدا ایاغ نه انگاشتید، منظور David Yurman Fragrance و Pure Jasmine رو بنده متاسفانه تا به حال تجربه نکرده و نچشیده ام... اما خوبی اینجاست که شما تشریح کامل کردید که بنا به کدومین دلایل از انتخاب این موارد صرف نظر می کنید تا ما هم دستگیره ی راه گشایی جهت ارجاع داشته باشیم.

سپاس سپاس ❣ 

تا اینجای کار حدس می زنم خیال شما یحتمل رایحه ای رو می طلبه که نظیف و شفاف، معتدل طبع و میانه رو و به طرز بالغانه و محجوبی خانمانه باشه... از اونجایی که رابطه ی مسالمت آمیزی با شیرینیِ مربایی و نوچ و غلیظ هم ندارید ( که خب درد این فصل پیش رو رو هم دوا نیستند حقیقتا ) ، اجبارا سُر می خوریم به دامان گُلی ها و گُلی / چوبی / مُشکی و چایپر / گُلی ها؛ اون هم اون هایی که نه رُز اشون سرسنگین و گلابگون، و نه یاس اشون آنچنان خیره سر و پرمدعا باشه. 

بنا بر این:

Levant #اورماند جین لوانت Levant 

یکی از پاکیزه و منزه و بانوانه ترین گُلی / چوبی / مُشکی هایی که اخیرا تجربه کرده ام همین لوانت زیباست.

Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum #گرلن مون گرلن بلوم آف رز ادو پرفیوم Mon Guerlain Bloom of Rose Eau de Parfum 

هر دو نسخه ی ادو توالت و ادو پرفیوم از Bloom of Rose بسیار موجه و زیبا و چهارفصله هستند. نسخه ی مادر (اصلی) هم اگر تا به حال ملاقات نکردید پیشنهاد می کنم دریابید.

Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum #هرمس تویلی د هرمس او پویوری ادو پرفیوم Twilly d'Hermès Eau Poivrée Eau de Parfum 

یک رز ملیح و کماکان بشاش رو در طیف صورتی رنگ پریده تصور کنید... معتدل طبع و بسیار خوش خلق.

Miss Dior Blooming Bouquet #میس دیور بلومینگ بوکت (کریستین دیور میس دیور بلومینگ بوکه) Miss Dior Blooming Bouquet 

شاید بهاری ترین عطری باشه که بتونم پیشنهاد بدم! مجمعی از گل های تَر و تمیز زیر لوای همون خنکای مرطوب و آشنای بهاری. ملیح و ناز و افتاده.

Valentino Donna #والنتینو دونا Valentino Donna 

این خانمِ والنتینا یک رز گل اندام لطیف و موجه هست که به دنبال ترکیب با چرم و بنفشه، بسیار موقر و سنگین رنگین و به دور از هر گونه هیاهو رفتار می کنه.

Amyris Femme #میسون فرانسیس کورکجان آمیریس فمه Amyris Femme 

آمیریس برای من بیش از هر چیزی شبیه به تنپوش کردن یک پارچه ی لینن اعلا و باکیفیت بژ رنگ هست. یعنی چندان صریحا گُلی نیست... چوبی / معطر شاید مناسب باشه؟ نظیف، متین، بی آلایش و همچنان زیبا!

Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret #جیونچی آنجئو دمون له سکرت (جیوانچی آنژو اترنج لی سیکرت) Ange Ou Demon (Etrange) Le Secret 

برای شمایی که گل یاس رو دوست می دارید گزینش اش کردم که درخور این دو فصل باشه! خانم روزا در صفحه ی مربوطه به عطر بهترین وصف رو ازش مختصرا ارائه داده اند :) 

Donna Born in Roma Green Stravaganza #والنتینو دونا بورن این روما گرین استراوگانزا Donna Born in Roma Green Stravaganza 

خب خب... متوجه شدم خیلی Versace Crystal Noir رو خوش ندارید و اون عطر هم در یادآورهای عطرافشان برای این مورد ذکر شده ولی شاید برداشت من با برداشت بزرگواری که این گزینه رو اونجا مطرح کرده اند از دنیای دیگری ست! پیش میاد...   ¯\_(ツ)_/¯   ضمن احترام به اوشان، به نظرم یکی از راحت پوش ترین یاسمن های بهاره / تابستان هست که شما از قضا دوست می دارید. یواش و مودب هم هست و به دور از خیره سری در قیاس با سایر یاسمن ها. شما هم ببینید حکم آخر این رایحه و این شباهت احتمالی پیش شما چیست!

Acqua di Gioia EDP #جیورجیو آرمانی آکوا دی جیوآ ادو پرفیوم Acqua di Gioia EDP 

یک یاس با رویکردی متفاوت. یواش، خیس و آبکشیده و تَر، همچی یخ!   :)

این دو مورد هم مجددا بسته به یاس پسندی شما به ذهنم خطور کردند و یکی از دوستان هم پیشاپیش اشاره داشتند، اما روزشمار آب و هوای متناسب اشون رو به اتمام هست مگر این که بشتابید:

Madurai #ممو مدورای Madurai 

و 

Valaya #پارفومز د مارلی والایا Valaya 

امیدوارم در این مسیر کیف عالم رو ببرید و موفق و دل زنده باشید... 🌴🌊

وای لیست بلندبالای هیجان‌انگیز!!!

چه جالب که نسخه مادر تویلی + مون گرلن مادر + آنژ او دمون ل سکرت + مدورای + والایا رو از قبل تو لیستم داشتم، الان بیشتر ترغیب شدم براشون. اولی رو اما اصلا نشنیده بودم و الان که سرچ کردم پیداش نکردم جایی. 

ضمنا الین رو هم از بین لیست خودم دوست داشتم که گویا قراره سردردشو هم دوست داشته باشم. :))

خیلی مفید و دقیق و باحوصله بود واقعا. بابت معرفیای جدید خوشحال شدم و خییلی متشکرم از توجه و ظرافتی که به خرج دادین! 🌟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟