علی علی
4
1405/01/30

نشانه های تشخیص اصالت

با سلام خدمت دوستان

بنده قبلاً سوالی در مورد نشانه‌های تشخیص اصالت نسخه‌ فعلی عطر اورلن دریک مطرح کرده بودم اما پاسخی دریافت نکردم. لذا مجدداً آن را مطرح می‌کنم:

آیا وجود لیبل پشت جعبه نشانه اصالت است؟ در نسخه‌ای که من بررسی کردم، بچ کد زیر شیشه عطر وجود نداشت و فقط روی جعبه حک شده بود.

اگر وجود لیبل نشان‌دهنده اصالت باشد، آیا این بدان معناست که عطر تولید خود فرانسه است یا در ایران تولید شده و به اصطلاح تحت لیسانس است؟

Pooria Pooria
1405/01/30

سلام دوست عزیز 

من جعبه دریک رو ندارم ولی زیر شیشه برچسب داره که بچکد هم هست. ولی سایتهای چک بچکد این برند رو ندارن.

بهترین راه خرید از جای معتبر هست. 

درکل داشتن بچکد در هیچ عطری تضمین اصالت نیست،اما نداشتن نشان از فیک بودن. الان اکثر فیک ها بچکد دارن. 

توی قسمت معرفی عطر دریک هم کامنت ها رو بررسی کنین فکر میکنم قبلا صحبت شده.

Eric Revo Eric Revo
1405/01/30

تو پست مربوط به این ادکلن تو کامنت ها بحثی صورت گرفته که افراد راجع به همین صحبت کردن و نشانه هاشو گفتن، بهترین راه خرید از جای معتبره 

سلام. اورلان دریک که در حال حاضر در بازار موجوده و بچکد هم داره طی پیگیری که از یکی از سایت های معتبر فروش داشتم گفتن همگی سالهاس داخل ایران تولید میشه و کیفیت نسبتا خوبی هم داره و چند شیشه خریداری کردم. کلا به گمانم اون دریک اصلی که ساخت فرانسه هست اصن موجود نباشه و بیشتر نسخه های با کیفیتی که الان موجوده همین تولید داخل هست.  بهترین کار فقط خرید از چنتا سایت معتبر فروش عطر هست چون همین تولید داخل هم گویا فیک هم داره

علی علی
1405/01/31
در پاسخ به علی جمشیدی :

سلام. اورلان دریک که در حال حاضر در بازار موجوده و بچکد هم داره طی پیگیری که از یکی از سایت های معتبر فروش داشتم گفتن همگی سالهاس داخل ایران تولید میشه و کیفیت نسبتا خوبی هم داره و چند شیشه خریداری کردم. کلا به گمانم اون دریک اصلی که ساخت فرانسه هست اصن موجود نباشه و بیشتر نسخه های با کیفیتی که الان موجوده همین تولید داخل هست.  بهترین کار فقط خرید از چنتا سایت معتبر فروش عطر هست چون همین تولید داخل هم گویا فیک هم داره

سلام و عرض ادب

پس در واقع یک عطر ایرانی محسوب میشه دیگه

نسخه ای که شما خریداری کردین دارای لیبل در پشت هست یا خیر؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟