دوستان گلم سلام تا حالا کسی های کپی باکس اصلی یا تستر جعبه سفید خرید داشته؟
راسته که میگن ۹۰ درصد رایحه شبیح اورجیناله؟
اگه بتونید قبل از خرید تست کنید مشکلی نیست. من از همین مستر کوالیتی های بانه که کولبر ها میارن تست کردم و شباهتش منفی ۹۰ درصد بود :))
شما که قراره ۸ تومن هزینه کنید برای مستر کوالیتی، هر ماه دکانت چند میل اصلشو بگیرید. تمرکز مستر کوالیتی شبیه سازی باکس و باتل عطر هاست نه تولید نوت ها مشابه اورجینال!
هارد باکس ، مستر ، سفارش لهستان.... همه آشغال. شگرد جدید جیب بری. صرفا برای گول زدن خودت که فقط شیشه شبیه هست.
تستر جعبه سفید نمیدونم همون تستر هست یا اینم جدید اومده!
تستر فقط از جای معتبر که حتما باکس داشته باشه و بچکد.
تستر و عطر بدون جعبه به معنی پر شده هست.
من عطر فیک زیاد گرفتم و همه شگردها رو حفظ شدم. اکثرا هم خرید از دیوار بوده. خرید خوب هم داشتم.
عطر پلمپ با بچکد گرفتم بعد دیدم هم فیک هست هم نصف مصرف شده!
تستر بدون جعبه گرفتم پر شده بود.
تستر کرید با جعبه گرفتم همه چیز اکی ولی کرید ها زیر والف پلاستیکی هست که فقط با برداشت والف مشخص میشه و فهمیدم فیک هست.
جو ملون گرفتم اونم مشکل کرید رو داشت.
الان هر عطری بخوام بگیرم قبل و بعد ، ویدئو فیک و اورجینال تو یوتوب میبینم.
همون طور که ماهلیلی خانم گفتن یا دکانت بگیرین یا اگر مثل من دوست دارین باتل داشته باشین دست دو از آدم مطمئن بگیرین. یا که عطرهای اماراتی که دارن روز به روز بهتر میشن.
اگه بتونید قبل از خرید تست کنید مشکلی نیست. من از همین مستر کوالیتی های بانه که کولبر ها میارن تست کردم و شباهتش منفی ۹۰ درصد بود :))
شما که قراره ۸ تومن هزینه کنید برای مستر کوالیتی، هر ماه دکانت چند میل اصلشو بگیرید. تمرکز مستر کوالیتی شبیه سازی باکس و باتل عطر هاست نه تولید نوت ها مشابه اورجینال!
سلام ماخلیلی جان
البته من تو همون بانه پیچ داشتم مثلا گران بالو که خودم استفاده میکنم و خیلی دوسش دارم رو قیمت داده ۲۵۰۰ الان شده ۳ تومن
البته خودن شاید باورت نشه حاضرم ماهی ۵ میل دکانت اورجینال بخرم روزی دو پاف بزنم اما برای اینا پول ندم
ولی یسری میگن ۹۰ درصد شباهت داره
آخه همون های کپی ها یسری میگن از چین میاد
یسری میگن از خوده امارات میاد
که من میگم همشون چینی هستن الان خوده بنده تو کار لباس مردانه هستم کارای چینی حرف نداره همشون در حد اورجینال کار میکنن چه لباس باشه چه عطر
ولی نظرتون برام جالب بود بیشتر هواسم رو جمع میکنم و سعی میکنم تست کنم
ممنونم 🙏
هایپر مستر و کپی و مسترکپی و های کپی و تستر و کپی تستر همش برای اینن که شما پولتونو دور بریزید
عطر های گرمی به نسبت اینا بهترن حداقل پول رو دور نریختید
صرفا شیشه شبیه به اورجینال میتونه باشه ولی محتویات داخلش با آب یکیه
تو بازار به جنس تقلبی میگن هایـ کپی ، ولی اجناس تقلبی هایـ کپی کیفیت ندارن❌
اگه بخوای هزینه کم کنی فرنچ اونیو یا افنان بگیر از کیفیت رایحه اش لذت ببر، عملکردش متوسطه اما واقعا بوهاش شفاف و باز و با کیفیته. تامام.
هارد باکس ، مستر ، سفارش لهستان.... همه آشغال. شگرد جدید جیب بری. صرفا برای گول زدن خودت که فقط شیشه شبیه هست.
تستر جعبه سفید نمیدونم همون تستر هست یا اینم جدید اومده!
تستر فقط از جای معتبر که حتما باکس داشته باشه و بچکد.
تستر و عطر بدون جعبه به معنی پر شده هست.
من عطر فیک زیاد گرفتم و همه شگردها رو حفظ شدم. اکثرا هم خرید از دیوار بوده. خرید خوب هم داشتم.
عطر پلمپ با بچکد گرفتم بعد دیدم هم فیک هست هم نصف مصرف شده!
تستر بدون جعبه گرفتم پر شده بود.
تستر کرید با جعبه گرفتم همه چیز اکی ولی کرید ها زیر والف پلاستیکی هست که فقط با برداشت والف مشخص میشه و فهمیدم فیک هست.
جو ملون گرفتم اونم مشکل کرید رو داشت.
الان هر عطری بخوام بگیرم قبل و بعد ، ویدئو فیک و اورجینال تو یوتوب میبینم.
همون طور که ماهلیلی خانم گفتن یا دکانت بگیرین یا اگر مثل من دوست دارین باتل داشته باشین دست دو از آدم مطمئن بگیرین. یا که عطرهای اماراتی که دارن روز به روز بهتر میشن.
سلام پوریا جان
البته من از همون جعبه دار هم میترسم چرا چون خودشون میتونن جعبه سفارش بدن درست کنن روش یه نایلون بپیچن و بگن اماراتی هست
سلام اگه این سبک میخوای باکیفیت باشه
بوی روغن سوخته نده و فلان بیسار
از سایت ک.ا.ل.ا.د.ی.و.م سمت ی.ا.ف.ت آ.ب.ا.د خرید کن
اسم فروشنده ع.ل.ی ب.خ.ش.ن.د.ه
موفق باشی
اگر اسم بانه،هایکپی،تسر آنباکس،انباکس مسافرتی VIP،سفارش اروپا،فری شاپ،بدون جعبه،هایکپی رو شنیدید،اون پیج یا محل رو به سرعت ترک کنید.حتی گروهی ازونها تاکید بر اصل بودن دارند و تا دروغشان بر شما ننشیند رهایتان نمیکنند.
این کلاهبرداران که کسب و دخلشان به نوعی توهین صریح محسوب میشه،فرزندان نامشروع بازار فراتر از آشفته و از رده خارج عطر در ایرانند که در عوض توبیخ و توقیف،محتوا وبسایت و رسانه در اختیار دارند و باد غبغب از فروش های بالایشان پر میکنند.
سلام
عطرهای تستر جعبه سفید اگر از جای مطمئن خریداری بشن تا جایی که میدونم بدون مشکل هستن ، معمولا با تعداد مشخص خرید از برندهای تولید کننده عطر یه تعداد محدودی هم تستر با جعبه سفید ، گاها با کپ ( درب ) متفاوت یا بدون درب ( بعضی برندها با درب اصلی ) ارائه میشه که تفاوتی با شیشه اصلی نداره . این تسترها معمولا غیر قابل فروشن اما توی ایران فروشگاه ها اون ها رو میفروشن با قیمتی پایین تر . از نظر رایحه تفاوتی با شیشه اصلی ندارن تا جایی که اطلاع دارم