با درود فراوان خدمت دوستان و اساتید گرامی به نظرتون بهترین فلنکر ورساچه اروس برای سن بالای ۳۵ کدومش میتونه باشه؟ در ضمن اگر تو همون رده قیمتی پیشنهاد بهتری هم دارید خوشحال میشم بفرمایید، ممنون
به عنوان فردی که مدت ها اروس عطر امضام بود بی شک بهترین اروس ها ورساچه اروس ادو تویلت هست.
#ورساچه اروس مردانه آبی Versace Eros Pour Homme
اگر میخواهید پختگی داشته باشه با یه تم شرقی ادویه میتونید سمت ورساچه اروس نجیم برید
حالا بخواهید کلا برند و فلنکر ها رو عوض کنید خب من باشم این دو رو انتخاب میکنم...
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
یا
#ایو سن لورن کوروس سیلور (کوروش نقره ای) Kouros Silver
بازم میخواهید مشابه دم دستی عربی ارزان داشته باشید میتونید عطر فرگرنس ورد مدل ولوت پورهوم رو بخرید ولی سطح توقعات رو در زمینه کیفی پایین بیارید.
#ورساچه اروس فلیم مردانه قرمز Eros Flame
چهار فصله ایمن برای آقایون از بین فلنکرهای اروس.
به عنوان فردی که مدت ها اروس عطر امضام بود بی شک بهترین اروس ها ورساچه اروس ادو تویلت هست.
#ورساچه اروس مردانه آبی Versace Eros Pour Homme
اگر میخواهید پختگی داشته باشه با یه تم شرقی ادویه میتونید سمت ورساچه اروس نجیم برید
حالا بخواهید کلا برند و فلنکر ها رو عوض کنید خب من باشم این دو رو انتخاب میکنم...
#ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum
یا
#ایو سن لورن کوروس سیلور (کوروش نقره ای) Kouros Silver
بازم میخواهید مشابه دم دستی عربی ارزان داشته باشید میتونید عطر فرگرنس ورد مدل ولوت پورهوم رو بخرید ولی سطح توقعات رو در زمینه کیفی پایین بیارید.
دانیال جان ممنونم از راهنماییت، ورساچه اروس ادوتویلت برای سنین بالا هم قابل پوشیدن هست؟ منم خیلی بوشو دوس دارم
چهار فصله ایمن برای آقایون از بین فلنکرهای اروس.
ممنونم از پاسختون
درود مهدی جان
بین فلنکرهایی که از این لاین تست کردم، بنظرم
بهترین رایحه رو داره.
دانیال جان ممنونم از راهنماییت، ورساچه اروس ادوتویلت برای سنین بالا هم قابل پوشیدن هست؟ منم خیلی بوشو دوس دارم
چرا که نه...
درود مهدی جان
بین فلنکرهایی که از این لاین تست کردم، بنظرم
بهترین رایحه رو داره.
ممنون از پاسختون
چرا که نه...
ممنون از شما