بهترین فرنکر versace eros

با درود فراوان خدمت دوستان و اساتید گرامی به نظرتون بهترین فلنکر ورساچه اروس برای سن بالای ۳۵ کدومش میتونه باشه؟ در ضمن اگر تو همون رده قیمتی پیشنهاد بهتری هم دارید خوشحال میشم بفرمایید، ممنون

دانیال دانیال
1405/01/28

به عنوان فردی که مدت ها اروس عطر امضام بود بی شک بهترین اروس ها ورساچه اروس ادو تویلت هست. Versace Eros Pour Homme #ورساچه اروس مردانه آبی Versace Eros Pour Homme 

اگر می‌خواهید پختگی  داشته باشه با یه تم شرقی ادویه میتونید سمت ورساچه اروس نجیم برید

Eros Najim #ورساچه اروس نجیم Eros Najim 

حالا بخواهید کلا برند و فلنکر ها رو عوض کنید خب من باشم این دو رو انتخاب می‌کنم... 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum ​​​​​​

یا

Kouros Silver #ایو سن لورن کوروس سیلور (کوروش نقره ای) Kouros Silver ​​​​​​

بازم میخواهید مشابه دم دستی عربی ارزان داشته باشید میتونید عطر فرگرنس ورد مدل ولوت پورهوم رو بخرید ولی سطح توقعات رو در زمینه کیفی پایین بیارید. 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28

Eros Flame #ورساچه اروس فلیم مردانه قرمز Eros Flame 

چهار فصله ایمن برای آقایون از بین فلنکرهای اروس.

در پاسخ به دانیال :

به عنوان فردی که مدت ها اروس عطر امضام بود بی شک بهترین اروس ها ورساچه اروس ادو تویلت هست. Versace Eros Pour Homme #ورساچه اروس مردانه آبی Versace Eros Pour Homme 

اگر می‌خواهید پختگی  داشته باشه با یه تم شرقی ادویه میتونید سمت ورساچه اروس نجیم برید

Eros Najim #ورساچه اروس نجیم Eros Najim 

حالا بخواهید کلا برند و فلنکر ها رو عوض کنید خب من باشم این دو رو انتخاب می‌کنم... 

Y Eau de Parfum #ایو سن لورن وای ادو پرفیوم Y Eau de Parfum ​​​​​​

یا

Kouros Silver #ایو سن لورن کوروس سیلور (کوروش نقره ای) Kouros Silver ​​​​​​

بازم میخواهید مشابه دم دستی عربی ارزان داشته باشید میتونید عطر فرگرنس ورد مدل ولوت پورهوم رو بخرید ولی سطح توقعات رو در زمینه کیفی پایین بیارید. 

دانیال جان ممنونم از راهنماییت، ورساچه اروس ادوتویلت برای سنین بالا هم قابل پوشیدن هست؟ منم خیلی بوشو دوس دارم

در پاسخ به Eric Revo :

چهار فصله ایمن برای آقایون از بین فلنکرهای اروس.

ممنونم از پاسختون 

درود مهدی جان

بین فلنکرهایی که از این لاین تست کردم، بنظرم

بهترین رایحه رو داره.

دانیال دانیال
1405/01/29
در پاسخ به مهدی کنعانی :

دانیال جان ممنونم از راهنماییت، ورساچه اروس ادوتویلت برای سنین بالا هم قابل پوشیدن هست؟ منم خیلی بوشو دوس دارم

چرا که نه... 

در پاسخ به علیرضا سینا :

درود مهدی جان

بین فلنکرهایی که از این لاین تست کردم، بنظرم

بهترین رایحه رو داره.

ممنون از پاسختون

در پاسخ به دانیال :

چرا که نه... 

ممنون از شما

Atrafshan logo
عطرافشان