inas inas
11
1405/01/28

رپیتون!شاهکار !

درود 

قصد معرفی لاین رپیتون شرکت بیک رو دارم،خودم چهارتاشو دارم و استفاده میکنم که با توجه به اینکه ادوتویلت هستن و قیمت زیر ششصد هزار تومن (!!) واقعا ارزش خرید زیادی دارن .بهترین ها به ترتیب :

بهترین : رپیتون شماره 8(سبز تیره) ،یکی از بهترین رایحه هایی که تست و استفاده کردم:) گریپ‌فروت،دریا،چوب انگور... خیلی خیلی خنک و حال خوب کن..و واقعا غول :) ماندگاری یک هفته روی لباس و پخش بوی انفجاری و اینها برای منی که این عطر رو خیلی وقت پیش با قیمت 190 هزار تهیه کردم خیلی لذت بخشه:)

رپیتون شماره 7 : اگر اونتوس فن هستید اینو تهیه کنید،نمیشه گفت مشابه اونتوس چون بنظرم بیشتر از 45 درصد شباهت نداشت..ولی ادوتویلیت باکیفیته به‌نسبت قیمتش 

رپیتون شماره 9 : رایحه آناناسی پرتقالی بامزه،میشه گفت اون و مون بلان لجند تو یه حال‌وهوا هستن.. (شیشه‌ش هم نارنجیه)

رپیتون شماره 4 :دوستداران یاس حتما بخرن،بنظر من اگه گوچی بلوم و بامبشل رو میکس کنیم این عطر میشه 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28

مرسی بابت معرفی لاین های اقتصادی ، کاری هست ازش که صابونی باشه و یا سبز باشه؟ قبلا دهه هفتاد بیک یه عطر داشت مه بوش سبز بود خیلی خوب بود

سلام ایناس، ممنون که در مورد این عطر اطلاعات نوشتی، سوالی ازقبل در ذهنم بود و الان تمایل داشتم مطرح کنم دوست دارم شما و دیگر عزیزان اگر امکان داشت برایم پاسخ بنویسند، به نظرتون چی میشه که شرکتهای بزرگ عطر سازی دنیا حالا به استثنای برخی، مشکل عمده عطرهاشون پخش و ماندگاری است اما رپیتون و جکساف با دو یا سه پاف اسپری پخش و ماندگاری قابل توجهی دارن

با سلام. این ریپتون که میفرمایید چند میل هست؟ چون من فقط 7.5 میل رو خاطرم هست. اگر درست خاطرم مانده باشه با عطر بیک با دنیای روایح آشنا شدم، همان زمان که تلویزیون تبلیغ میکرد. تقریبا همه شماره های مردانه و یونیسکس رو هم امتحان کردم و شماره یک(درب مشکی) و شماره 9(درب سبز سدری) رو خیلی می پسندیدم. انصافا هم کیفیت و ماندگاری خیلی خوبی داشتند و بازخوردهای خوبی هم می گرفتم. تصور می کنم مستقیم از فرانسه وارد میشد.

این لاین ریپتون هم همان کیفیت بیک را دارند یا خیر...؟

inas inas
1405/01/29
در پاسخ به Eric Revo :

مرسی بابت معرفی لاین های اقتصادی ، کاری هست ازش که صابونی باشه و یا سبز باشه؟ قبلا دهه هفتاد بیک یه عطر داشت مه بوش سبز بود خیلی خوب بود

توی رپیتون های 50 میل رایحه صابونی تست نداشتم اما احتمالا اون چیزی که دنبالشی بیک شماره 2 باشه (نسخه قدیمی 7.5 میل)

inas inas
1405/01/29
در پاسخ به ابراهيم عباسی راکی :

سلام ایناس، ممنون که در مورد این عطر اطلاعات نوشتی، سوالی ازقبل در ذهنم بود و الان تمایل داشتم مطرح کنم دوست دارم شما و دیگر عزیزان اگر امکان داشت برایم پاسخ بنویسند، به نظرتون چی میشه که شرکتهای بزرگ عطر سازی دنیا حالا به استثنای برخی، مشکل عمده عطرهاشون پخش و ماندگاری است اما رپیتون و جکساف با دو یا سه پاف اسپری پخش و ماندگاری قابل توجهی دارن

درود 

بنظر من اینکار عمدا انجام میشه هم بخاطر مسائل پزشکی و شیمیایی هم بخاطر اینکه من و شمای مخاطب اسیر بمونیم و پولمونو خرج شارژ دوباره عطر محبوبمون کنیم،صد در صد عطری که غنی و قوی باشه دیر تموم میشه

inas inas
1405/01/29
در پاسخ به حامد صفری :

با سلام. این ریپتون که میفرمایید چند میل هست؟ چون من فقط 7.5 میل رو خاطرم هست. اگر درست خاطرم مانده باشه با عطر بیک با دنیای روایح آشنا شدم، همان زمان که تلویزیون تبلیغ میکرد. تقریبا همه شماره های مردانه و یونیسکس رو هم امتحان کردم و شماره یک(درب مشکی) و شماره 9(درب سبز سدری) رو خیلی می پسندیدم. انصافا هم کیفیت و ماندگاری خیلی خوبی داشتند و بازخوردهای خوبی هم می گرفتم. تصور می کنم مستقیم از فرانسه وارد میشد.

این لاین ریپتون هم همان کیفیت بیک را دارند یا خیر...؟

درود 

رپیتون ها همه 50 میل هستن. تقریبا هممون با عطرهای جیبی بیک خیلی خاطره داریم،من خودم بچگی عاشق شماره 15 بودم،بوی نارنج و چای میداد..

کیفیت قابل قبول هست اما در حد بیک قدیمی ؟ بعید می‌دونم! مگر اینکه رپیتون شماره هشت باشه که واقعا خیلی خفنه 

سامان سامان
1405/01/29
در پاسخ به Eric Revo :

بیک شماره ۲ ؟ که سبز رنگ بود ، هنوزم بعضی جاها پیدا میشه و چقدر رایحه زیبایی داره ، ظاهرا شبیه eau sauvage نسخه او د تویلت هست

سلام ممنون از معرفیتون، از کجا میشه تهیه کرد؟ من سرچ کردم فقط یک سایت موجود داره که اونم چندتای محدودشون هست

inas inas
1405/01/29
در پاسخ به مهدی کنعانی :

سلام ممنون از معرفیتون، از کجا میشه تهیه کرد؟ من سرچ کردم فقط یک سایت موجود داره که اونم چندتای محدودشون هست

درود

من همشون از یه عطر فروشی توی محله خودمون تهیه کردم ،شماره‌ای که مد نظرتون هست توی ترب هست سرچ کنید شاید آورد و البته اینو بگم بالای ششصد تهیه نکنید . احتمالا داروخونه ها هم داشته باشن .

در پاسخ به inas :

درود

من همشون از یه عطر فروشی توی محله خودمون تهیه کردم ،شماره‌ای که مد نظرتون هست توی ترب هست سرچ کنید شاید آورد و البته اینو بگم بالای ششصد تهیه نکنید . احتمالا داروخونه ها هم داشته باشن .

ممنون از توجهتون گشتم تو با سلام فقط موجوده شماره ۰۷و ۰۸ که با قیمت حدود یک میلیون زده

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟