سلام دوستان من به حد اعلای کنجکاوی رسیدم
سوالم اینه که آیا ساخت عطر خیلی کار سختیه ؟
میشه یاد گرفت و با خرید لوازم یه عطر ساخت؟
منظورم عطار شدن در سطح برند نیست ها منظورم مثل این کسایی هست که ادعا میکنن عطر میسازن
من هم می تونم آشپزی کنم،عمو حسن هم می تونه، شف رستوران چهار ستاره میشلین هم میتونه، اما فاصله ها کجاست، بله میشه ساخت اما ۹۹ درصد بدون تعادل و بی کیفیت. روی کاغذ ساختش سخت نیست در واقعیت دستگاه های مختلفی می طلبه و مواد اولیه که به سادگی قابل تهیه نیست.
درود
عطری که در حد ارضای کنجکاوی باشه قابل ساخت هست اما مطمعنا کار با کیفیتی قرار نیست باشه
درسته که میگن عطر های طبیعی از سینتیک بهتر هستن و این یک فکت پذیرفته شده هست
اما حتی با کیفیت ترین عطر ها با طبیعی ترین متریال هم خیلی متریال سینتیک و شیمیایی توشون دارن
چرا؟ خوب چون به صورت طبیعی هیچ وقت نمیتونید عطری به کیفیت کار های آمواج بسازید مثلا!
مواد سینتیک همچون Iso E super خیلی در صنعت عطرسازی به کار میرن که پیدا کردنش کار راحتی نیست و حتی اگه بتونید پیدا کنید باید به صورت عمده بخرید که باز هم در کیفیت آن شک هایی وجود خواهد داشت!
یا حتی همین امبروکسان خودمون
بسیار در ماندگاری عطر ها تاثیرگزار هست اما قیمت به شدت بالایی داره!
اما در حدی که بتونید بگید من عطر ساختم و خلاقیتتون رو درش پیاده کنید و چیزی داشته باشید که به اون افتخار میکنید میشه ساخت
توضیحاتش پیچیدس و اینجا نمیشه توضیح داد اما اگر بخواید میشه کافیه تحقیق کنید که چه چیز هایی لازم دارید و برای خرید اسنشیال اویل ها به کجا مراجعه کنید و از کیفیت اون ها حتما اطمینان حاصل کنید و بدونید که چه عطری برای چه فصلی میخواد
لذا باید همه این ها رو در نظر گرفت و حتی درصد الکل رو هم در نظر داشته باشید و همینطور این که تئوری نوت هارو بلد باشید
این که کدوم نوت ها در اوپنینگ معمولا استفاده میشن و به اصطلاح تبخیرشون سریع تر هست و بالعکس نوت هایی که کند تر تبخیر میشوند و مناسب درای داون هستند و این که کدوام نوت ها با هم بهتر ترکیب می شوند
در ضمن مرحله Aging را فراموش نکنید که بسیار حائز اهمیت است
پس با تمام این ها اگر تصمیم به درست کردن کردید براتون آرزوی موفقیت دارم!
سلام دوست عزیز
از نظر تئوری شدنی، هم نت هاش موجود، هم حلال هم شیشه ، اما نیاز به تجربه داره و نا امید نشدن ، اما اگر این فکر تو ذهنتون هست عملی ش کنین ، اما بدون توقع آنچنانی از نتیجه اولین تجربه ها ، توصیه من اینه از فورمول های کم نت تر شروع کنید که هزینه هم خیلی بالا نره ، اما باز هم تاکید میکنم اگر این فکر تو سرتون هست عملی ش کنید ، یه ترکیب سه نتی با حلال و شیشه کمتر از یک تومن میشه ، راهنما هم تا دلتون بخواد تو عطرافشان هست .
موفق باشید