مائده مائده
10
1405/01/27

بهترین کپی از عطر ورساچه صورتی

سلام وقتتون بخیر

من می خوام کپی عطر ورساچه صورتی رو تهیه کنم

قبلا اصلشو امتحان کردم و واقعا عالی و خیلیم دلنشین بود 

الان توی کارای کپی کدوم واقعا شباهت زیادتر داره بهش ؟ و البته ماندگار تره و پخش بوشم خوبه؟

من خیلی سرآمد نیستم منتها فرگرانس و الحمبرا ببشتر پیشنهاد شدن بهم . نظر شما چیه؟؟؟

دانیال دانیال
1405/01/27

خب مشابه ورساچه برایت کریستال یا بقول معروف صورتی! این چهار عطر رو بشرطی معرفی میکنم که فقط دم دستی استفاده کنید چون کیفیت اصل رو ندارند ولی خوب تو این شرایط خواستتون رو بر طرف می‌کنند و قیمت خوبی هم دارند... به هر حال! 

1- الحمبرا جوبیلنت رز

2- فراگرنس ورد ورسوز برایت کریستال 

3- فراگرنس ورد ورسوز برایت کریستال ورژن 50میل( کلا شیشه با بالایی فرق داره، شیشه بشدت تو ذوق بزن( شبیه عطر مترویی-حالت لوزی شکل تقریبا)ولی قیمت رویایی حدود پانصد تومنی  بشدت کار رو در میاره، سلطان دم دستی هاست تو کیف تو جیب تو داش بورد ماشین تو هر جا بصورت عجیبی جوابه😁)

4- پندورا سنت فمه پینک

نکته: من خودم نخواهم اصل رو بگیرم گزینه انتخابیم صد در صد گزینه سه هست! 😉 باز هم مطالعه بفرمایید که خدایی نکرده شرمندتون نشم در این شرایط. 

موفق باشید

[EDITED] 1405/01/27 20:25
Eric Revo Eric Revo
1405/01/27

فرگرنس ورد نیاز داره سه ماه متریشن شه تا بوش جا بیافته

الحمبرا هم همین نیاز رو داره اما عملکردش بهتر میشه

برای جیبی هم اگه تونستین جیبی جانوین رو بگیرین از فرگرنس جیبیش قوی تره.

دانیال دانیال
1405/01/27
در پاسخ به Eric Revo :

فرگرنس ورد نیاز داره سه ماه متریشن شه تا بوش جا بیافته

الحمبرا هم همین نیاز رو داره اما عملکردش بهتر میشه

برای جیبی هم اگه تونستین جیبی جانوین رو بگیرین از فرگرنس جیبیش قوی تره.

سلام و خسته نباشید... متریشن به چه عملی گفته میشه؟ 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28
در پاسخ به دانیال :

سلام و خسته نباشید... متریشن به چه عملی گفته میشه؟ 

همون جا افتادن خودمونه، اینکه به شکم ادکلن رو بخوابونی هر ده روز دو سه تا پاف بزنی  تکون بدی آروم توش حباب شه تا بعد جا بیافته چون اکساید صورت می گیره،کاری که برندهای اورجینال قبل از فروش انجام میدن البته با دستگاه و اصولی اما اماراتی ها برای اینکه هزینه نگهداری و انبار ندن این پروسه رو انجام نمی دن. برای همینم خیلی از ادکلن های اماراتی اگه از اولش مصرف کنی تتزه وسطهاش می گی بوش شفاف شده و عملکردش بهتر میشه و اینا.

البته من یه دو تا ادکلن کالوین کلاین و آزارو هم همین داستان شد براشون که بعد از یه سال عملکردشون خوب شد! 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28

البته می شناسیش این عملو بهش می گن کهنه سازی ؟ همین کارو با دبه های ترشی هم می کنن 🤣 تلفظ امریکاییش میشه مچریشن ، مچرشن maturation, متریشن تو رددیت که به مسخره بازی چیز دیگه ایی می گن 🤣 خلاصه همون کاری که ننه جونم با دبه ترشی و اینا می کرد الان نوه اش می کنه ، چه میشه کرد فشار اقتصادیه

دانیال دانیال
1405/01/28
در پاسخ به Eric Revo :

البته می شناسیش این عملو بهش می گن کهنه سازی ؟ همین کارو با دبه های ترشی هم می کنن 🤣 تلفظ امریکاییش میشه مچریشن ، مچرشن maturation, متریشن تو رددیت که به مسخره بازی چیز دیگه ایی می گن 🤣 خلاصه همون کاری که ننه جونم با دبه ترشی و اینا می کرد الان نوه اش می کنه ، چه میشه کرد فشار اقتصادیه

آها.. مَسِرِیت منظورتون هست آها.. اوکی اوکی

شهرزاد شهرزاد
1405/01/28

مطابق‌ توصیه ی دانیال به نظرم نسخه فرگرنس ورلد‌ رو بگیرید. خیلی شبیه هست. اگر نشد الحمبرا. اصلا سمت جانوین‌ و جکوین و اسمارت و برندینی و این چیزها نرید.

*_* *_*
1405/01/28
در پاسخ به Eric Revo :

سلام خوبین.شما کارهای  برندینی ایرانی و  برندکالکشن که مال چین هست رو تست کردید؟ خیلی دوس دارم بدونم اونها چجوری ان

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28
در پاسخ به دانیال :

آها.. مَسِرِیت منظورتون هست آها.. اوکی اوکی

چندتا اسم داره دانیال چون aging هم حتی بهش می گن یه بازی با کلماتم باهاش داره که تو ردیت هست 🤣

Eric Revo Eric Revo
1405/01/28

کالکشن رو زیاد تعریف نمی کنم ازش می گن انگار آبکیه، برندینی رو بعضی هاشو می گن بوش شبیه اصلی هاس اما عملکردشون کمه، فرگرنس ورد جیبی بوش شبیه ادکلن بزرگشه اما آبکیه اونم، جانوینی هم که گفتم از جنوب بود تهران دنبالش نگرد معمولا اونم فیکه کلا جیبی ها زیاد قوی نیستن از لحاظ عملکرد، من خودم باشم سمت الحمبرا می رم و یا اگه ولار رو بهش دست رشی داشته باشم و کارش باشه

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟