Sobhan javaheri Sobhan javaheri
14
1405/01/27

نظرتون درباره فروشگاه های و.ا.م.ق و س.ر.ا.د

سلام و خداقوت خدمت همه عزیزان،خیلی خوشحالم که پس از مشقت فراوان تونستم ثبت نام کنم و کنار شما بزرگواران باشم،امیدوارم سالیان سال کنار عزیزان درباره عطر و دنیای روایح تلمذ کنم،

میخواستم به عنوان اولین سوال نظر شمارو درباره فروشگاه های معتبری مثل خانه عطر و.ا.م.ق و فروشگاه س.ر.ا.د بدونم که به روش حرفه ای و با فرمولاسیون حرفه ای عطر میسازن و سر و صدای زیادی به پا کردن و مشتریان بیشماری در سراسر کشور دارن بدونم.

غزال غزال
1405/01/30
در پاسخ به Sobhan javaheri :

خیلی ممنونم از پاسخ جامع و کاملتون غزال عزیز،جواهری هستم!😄

درست متوجه شدم ع.ط.ر.س.ر.ا گفتید؟،اسمش اینه؟،برای اولین باره که میشنوم مچکرم از معرفیتون،فقط اطلاع دارید که عطراشون بر پایه سلامت هست یا نه؟

درود مجدد. ببخشید جناب جواهری عزیز. امان از این اوتو کورکت :)) 

اسم سایت رو درست فرمودین. جوابتون در اعلان ها به من نمایش داده نشده بود. پاسخ سوالتون رو زیر لینک سوال خودم دادم. 

Korowsh Korowsh
1405/01/30
در پاسخ به لوتوس :

سلام سبحان جان 

خانه عطرسازی س.ر.ا.د کیفیت بالایی داره و نزدیک به کیفیت ادکلن های اصل هستش 

ولی نمیتونم بگم که شباهت زیادی به اصل داره !

بهترین کاری که ازشون خریدم لیبر اینتنس و بدترین کار آکوا دی پارما مگنولیا نوبیل هست ، لامصب مشهد خالص بود 😂

ماندگاری کارهاشون هم بسیار بالاست 

سلام عطر سان و آراکس پرفیوم چطور هستند؟

جناب جواهری

تو باسلام دو غرفه عطر هست:۱_(ع طریات ا ف ش ا ر)که یه برندی برای خودش اقای افشار تولیدکرده بنام جانرابر که کیفیتش خوبه

۲_(گ الری ع طر فاخر)توی کرمان هستن،حالاباز بنابه تجربه و مقایسه های خودم از خوب بالاترن،زمان زیادی ازت نمیگیره ولی ارزش داره

در پاسخ به علی عزیزی :

جناب جواهری

تو باسلام دو غرفه عطر هست:۱_(ع طریات ا ف ش ا ر)که یه برندی برای خودش اقای افشار تولیدکرده بنام جانرابر که کیفیتش خوبه

۲_(گ الری ع طر فاخر)توی کرمان هستن،حالاباز بنابه تجربه و مقایسه های خودم از خوب بالاترن،زمان زیادی ازت نمیگیره ولی ارزش داره

با درود علی عزیز،ممنون از همراهیت

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟