Sobhan javaheri Sobhan javaheri
14
1405/01/27

نظرتون درباره فروشگاه های و.ا.م.ق و س.ر.ا.د

سلام و خداقوت خدمت همه عزیزان،خیلی خوشحالم که پس از مشقت فراوان تونستم ثبت نام کنم و کنار شما بزرگواران باشم،امیدوارم سالیان سال کنار عزیزان درباره عطر و دنیای روایح تلمذ کنم،

میخواستم به عنوان اولین سوال نظر شمارو درباره فروشگاه های معتبری مثل خانه عطر و.ا.م.ق و فروشگاه س.ر.ا.د بدونم که به روش حرفه ای و با فرمولاسیون حرفه ای عطر میسازن و سر و صدای زیادی به پا کردن و مشتریان بیشماری در سراسر کشور دارن بدونم.

Cna Cna
1405/01/27

با درود 

هیچ حرفه و فرمولاسیون خاصی ندارن فقط اسانس و فیکساتور هست توصیه ام به شما اینه برای سلامتی خودتون و اطرافیانتون از این مدل عطرها استفاده نکنید ،

لوتوس لوتوس
1405/01/27

سلام سبحان جان 

خانه عطرسازی س.ر.ا.د کیفیت بالایی داره و نزدیک به کیفیت ادکلن های اصل هستش 

ولی نمیتونم بگم که شباهت زیادی به اصل داره !

بهترین کاری که ازشون خریدم لیبر اینتنس و بدترین کار آکوا دی پارما مگنولیا نوبیل هست ، لامصب مشهد خالص بود 😂

ماندگاری کارهاشون هم بسیار بالاست 

نسترن نسترن
1405/01/27

سلام. من از س راد عطر گرفتم و راضی بودم حقیقتاً. اکثر عطرهایی که ازشون بو کردم ۹۹٪ شباهت به رایحه اصلی داشت، اما پخش بو و ماندگاری کمتری دارن نسبت به ورژن اصلی طبیعتا. 

به نظر من قابل‌قبول اومد. فقط سایتشون داغونه

در پاسخ به Cna :

با درود 

هیچ حرفه و فرمولاسیون خاصی ندارن فقط اسانس و فیکساتور هست توصیه ام به شما اینه برای سلامتی خودتون و اطرافیانتون از این مدل عطرها استفاده نکنید ،

خیلی ممنون از پاسخگویی شما،

تا اونجایی که من اطلاع دارم و پرس و جو کردم خانه عطر و.ا.م.ق و فروشگاه س.ر.ا.د قبل از فروش بارها محصولاتشون رو تست میکنن و بعدش شروع به تولید عطر میکنن،همینجوری مثل اسانس های گرمی نیست و تفاوت های زیادی باهم دارن،بازم متشکرم از وقتی که گذاشتید💫

در پاسخ به لوتوس :

سلام سبحان جان 

خانه عطرسازی س.ر.ا.د کیفیت بالایی داره و نزدیک به کیفیت ادکلن های اصل هستش 

ولی نمیتونم بگم که شباهت زیادی به اصل داره !

بهترین کاری که ازشون خریدم لیبر اینتنس و بدترین کار آکوا دی پارما مگنولیا نوبیل هست ، لامصب مشهد خالص بود 😂

ماندگاری کارهاشون هم بسیار بالاست 

خیلی مچکرم از پاسخت لوتوس جان،

من تعریف این دو فروشگاه رو تو اینستا زیاد شنیدم و دیدم و خیلی گشتم تو عطرافشان تا نظری دربارشون پیدا کنم ولی هیچی دستگیرم نشد بخاطر همین خودم پیش قدم شدم راجبشون بپرسم اینجا،بالاخره با وجود این قیمتای اورجینال و شرکت های اماراتی که بیشترشون باب میلم نیست، باید به همچین جاهایی پناه برد و دربارشون تحقیق و تامل کرد

در پاسخ به نسترن :

سلام. من از س راد عطر گرفتم و راضی بودم حقیقتاً. اکثر عطرهایی که ازشون بو کردم ۹۹٪ شباهت به رایحه اصلی داشت، اما پخش بو و ماندگاری کمتری دارن نسبت به ورژن اصلی طبیعتا. 

به نظر من قابل‌قبول اومد. فقط سایتشون داغونه

مچکرم از پاسختون،

حقیقیتا منم تعاریف و کامنت مثبت زیادی ازشون شنیدم و از سال ۹۳ تو همین کارند بخاطر همین سوال کردم ببینم تجربه خرید بقیه عزیزان چطوری بوده

Armin Armin
1405/01/28

س.ر.ا.د خیلی زیادی قیمتش بالاست ؛ با نصف قیمت عطر هاش میشه خیلی از عطر با اصالت اماراتی همچون رصاصی رو تهیه کرد و لذت برد .

در پاسخ به Armin :

س.ر.ا.د خیلی زیادی قیمتش بالاست ؛ با نصف قیمت عطر هاش میشه خیلی از عطر با اصالت اماراتی همچون رصاصی رو تهیه کرد و لذت برد .

با درود و عرض ادب،ممنون از پاسخگویی شما

بیشتر از قیمت که حالا خیلی مهم شده نسبت به قبل،سلامت محور بودن این دو فروشگاه واسه من مهمه،اینکه آیا این عطرایی که ظاهرا دست سازن واسه پوست و بدن مضر هستن یا نه

غزال غزال
1405/01/28

درود خدمت شما جناب جوهری و همراهان دیگر این محفل.

منم با جناب Afro موافق هستم. از خوبیای س.ر.ا.د امکان خرید قسطی و همچنین ارسال کاغذ های بلاتر آغشته به روایح دیگر و بسته بندی بسیار خوبشونه. تحویلشونم خیلی سریعه و پشتیباناشون پاسخگو هستن. ولی روایح بیشتر خطیه و پیچیدگی زیادی نداره.

راستش رو بگم من اخیرا خیلی دارم بین همه ی دستریز فروش ها و همچنین اسانس فروش ها میگردم چون عطربازی دوباره به جونم افتاده و خیلی علاقمند به پیدا کردن روایح مورد علاقه و همچنین کنجکاوی بین عطرا شدم ولی به هیچ عنوان دیگه امکان خرید فول باتل های اصل رو ندارم حتی با قسط و قرض 💀  

از بین اسانس فروشان ع.ط.ر.س.ر.ا رو بهتون پیشنهاد میکنم. امکان خرید قسطی ندارن و متاسفانه به علت فروش بالا و محدودیت موجودیاشون تنوعشون خیلی زیاد نیست و ممکنه یه سری روایح نیش و عجیب غریب رو داشته باشن ولی عطر های خیلی معروف مثل دیور ادیکت رو نداشته باشن. اما قیمت هاشون بسیار منطقی تره. چیزی که از همه منو بیشتر شوکه کرد پیچیدگی و خطی نبودن روایحشونه. تشابه به رایحه اصلی بسیار بالاست ولی در برخی موارد حتی بهتر از عطر اصلی عمل میکنن. 

برای مثال من miss dior blooming bouquet رو ازشون خریداری کردم و از عطر اصلی هم میزان پخش رایحه و ماندگاریش بیشتر بود از اونجایی که عطر اصلی رو تقریبا هیچ کس روی شما حس نمیکنه. 

در پاسخ به غزال :

درود خدمت شما جناب جوهری و همراهان دیگر این محفل.

منم با جناب Afro موافق هستم. از خوبیای س.ر.ا.د امکان خرید قسطی و همچنین ارسال کاغذ های بلاتر آغشته به روایح دیگر و بسته بندی بسیار خوبشونه. تحویلشونم خیلی سریعه و پشتیباناشون پاسخگو هستن. ولی روایح بیشتر خطیه و پیچیدگی زیادی نداره.

راستش رو بگم من اخیرا خیلی دارم بین همه ی دستریز فروش ها و همچنین اسانس فروش ها میگردم چون عطربازی دوباره به جونم افتاده و خیلی علاقمند به پیدا کردن روایح مورد علاقه و همچنین کنجکاوی بین عطرا شدم ولی به هیچ عنوان دیگه امکان خرید فول باتل های اصل رو ندارم حتی با قسط و قرض 💀  

از بین اسانس فروشان ع.ط.ر.س.ر.ا رو بهتون پیشنهاد میکنم. امکان خرید قسطی ندارن و متاسفانه به علت فروش بالا و محدودیت موجودیاشون تنوعشون خیلی زیاد نیست و ممکنه یه سری روایح نیش و عجیب غریب رو داشته باشن ولی عطر های خیلی معروف مثل دیور ادیکت رو نداشته باشن. اما قیمت هاشون بسیار منطقی تره. چیزی که از همه منو بیشتر شوکه کرد پیچیدگی و خطی نبودن روایحشونه. تشابه به رایحه اصلی بسیار بالاست ولی در برخی موارد حتی بهتر از عطر اصلی عمل میکنن. 

برای مثال من miss dior blooming bouquet رو ازشون خریداری کردم و از عطر اصلی هم میزان پخش رایحه و ماندگاریش بیشتر بود از اونجایی که عطر اصلی رو تقریبا هیچ کس روی شما حس نمیکنه. 

خیلی ممنونم از پاسخ جامع و کاملتون غزال عزیز،جواهری هستم!😄

درست متوجه شدم ع.ط.ر.س.ر.ا گفتید؟،اسمش اینه؟،برای اولین باره که میشنوم مچکرم از معرفیتون،فقط اطلاع دارید که عطراشون بر پایه سلامت هست یا نه؟

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟