سلام خدمت همگی دوستان خسته نباشید
به تازگی با برندی آشنا شدم به اسم labrotario olffative ( شاید اسمش رو اشتباه تایپ کردم). کاراش خوش قیمت بنظر میاد یکی دو کارش رو تست کردم کیفیتش خوب بنظر میاد.
می خواستم ببینم کسی دیگر از شما دوستان تجربه استفاده از این برند رو دارین؟ و آیا ارزش خرید داره؟ خودم عطر های sacreste و veteyerso از این برند رو مد نظر دارم
ممنون و تشکر از همگی دوستان عزیز
سلام دوست عزیز
با نظر و سلیقه شخصی من vetyverso بسیار کار با ارزش و شیکی هست .
عالیه این برند
اگه به روایح عودی علاقه داری عطر اکسپلود این برند رو پیشنهاد میکنم
برند بسیار باکیفیت و با ارزش خرید بالایی هست👌🏻sacredte هم عالیه
من تقریبا بیشتر عطرهاش رو تست کردم
پچولی فول رو هم تست کنین شاید دوست داشتین
سلام ممنونم ازت دوست عزیز تشکر
عالیه این برند
اگه به روایح عودی علاقه داری عطر اکسپلود این برند رو پیشنهاد میکنم
سلام ممنونم ازت دوست عزیز تشکر
سلام ممنون از شما پچولی فول رو تست کردم بسیار با کیفیت هست با پخش و ماندگاری بسیار خوب
عجالتا در ایرانی که من زندگی می کنم ۲۸ میلیون الی ۳۰ میلیون ، برای ادکلن، صفت "خوش قیمت" نداره. منکر کیفیت احتمالیش نیستم البته و بحثم راجع به ارزیدنش نیست. ایشالا همه اون قدر توانا باشن که ۳۰ تومن براشون بشه پول آدامس.
عجالتا در ایرانی که من زندگی می کنم ۲۸ میلیون الی ۳۰ میلیون ، برای ادکلن، صفت "خوش قیمت" نداره. منکر کیفیت احتمالیش نیستم البته و بحثم راجع به ارزیدنش نیست. ایشالا همه اون قدر توانا باشن که ۳۰ تومن براشون بشه پول آدامس.
سلام دوست عزیز ان شالا که سالم باشی
والا کارای این برند فروشگاهی داخل شیراز داره و قیمتش ۱۸ تومن هست که ۳۰ میلش میشه ۱۰ تومن.
منم کلا سالی یکی دوتا بخرم در هر صورت ان شالا وضع همه اینقدر خوب بشه که خرید ادکلن و عطر برای مردم آرزو نباشه.
آرزوی سلامتی و خوشبختی برای همه مردم این سرزمین