آلالیتا آلالیتا
14
1405/01/24

از بین بردن بوی عطر نامطلوب از روی لباس

با سلام بر دوستان و اساتید عطرافشان 

متاسفانه چند روز پیش در فروشگاه معروف میدان آرژانتین، فروشنده یک عطر ایرانی رو روی دستم تست کرد و بخشی از آن مایع موسوم به عطر روی آستین کاپشنی که پوشیده بودم اسپری شد. برام به شدت بوی نامطلوبی داشت و حالا از اون روز لباسم رو یکبار به طور کامل در ماشین لباسشویی و سه بار آستینش رو با دست شستم و در معرض هوا هم قرار دادم، اما نمیره که نمیره‌. نمیدونم چی تو اینا میریزند. آیا میتونید راهکاری در جهت این موضوع بهم پیشنهاد کنید که چیکار کنم که این بو برطرف بشه؟ جدا سپاسگذار خواهم شد

فکر کنم راهکارش وایتکس باشه هرچند ممکن رنگ لباستون خراب کنه 

اگر این نمیشد چند روز تو هوای آزاد پهنش کنید 

Cna Cna
1405/01/24

درود 

روی حرارت شوفاژ چندین ساعت بگزارید یا در معرض آفتاب قرار  بدین لباس رو تا حدودی بهتر میشه 

در پاسخ به Cna :

درود 

روی حرارت شوفاژ چندین ساعت بگزارید یا در معرض آفتاب قرار  بدین لباس رو تا حدودی بهتر میشه 

سپاس از پاسخگویی شما

در پاسخ به سورنا مقدم :

فکر کنم راهکارش وایتکس باشه هرچند ممکن رنگ لباستون خراب کنه 

اگر این نمیشد چند روز تو هوای آزاد پهنش کنید 

وایتکس فکر نکنم. حاضر نیستم لباسم رو خراب کنم و بوی وایتکس بدتره 🤣 ممنون از پاسخگویی در هر صورت

دانیال دانیال
1405/01/24

تنها راهکار باقی مانده بریدن اون قسمت از لباس یا دست هست! 

[EDITED] 1405/01/25 10:10
Eric Revo Eric Revo
1405/01/25

احتمالا اورانبوم بوده نه عطر 😂

جریان هوای آزاد + بوی وانیل می تونه درستش کنه تو یه پلاستیک بنداز لباسو و چوب وانیل اگه داری و یا خود وانیل رو به طوری که رو لباس ن یزه بذار روش درشو ببند،می بینی وانیل چه بلایی سرش میاره با این کار البته لباست نت وانیل می گیره می تونی استرانگر ویت یو بزنی بهش😂

سلام

از ادکلن های مورد علاقه خود به اون نقطه اسپری کنید

چندین بار طی روزهای متوالی 

موفق باشید 

در پاسخ به Eric Revo :

احتمالا اورانبوم بوده نه عطر 😂

جریان هوای آزاد + بوی وانیل می تونه درستش کنه تو یه پلاستیک بنداز لباسو و چوب وانیل اگه داری و یا خود وانیل رو به طوری که رو لباس ن یزه بذار روش درشو ببند،می بینی وانیل چه بلایی سرش میاره با این کار البته لباست نت وانیل می گیره می تونی استرانگر ویت یو بزنی بهش😂

Perfecto!🤪😄

در پاسخ به هاشم پور :

سلام

از ادکلن های مورد علاقه خود به اون نقطه اسپری کنید

چندین بار طی روزهای متوالی 

موفق باشید 

سپاس 

Maxxine Maxxine
1405/01/25

آلالیتا خانم عزیز، سلام.

راست اش من جایی این راهکار رو شنیده بودم که از این قرار بود : لباس رو در هوای آزاد و نور آفتاب قرار بدید و یک اسپری از آب خالص تعبیه کنید و در فاصله زمانی معینی، به کرّات نقطه ی مورد نظر رو مرطوب و نمناک کنید و اجازه بدید تا خشک بشه و نم لباس تبخیر؛ و این روند رو تا جایی تکرار کنید که مثمر ثمر واقع بشه.

اگر تهران هستید که خب بسیار هم این چند روزه بادخیزه... 

اگر هم نتیجه حاصل نشد می تونید از خشکشویی ها مشورتی بگیرید شاید تدبیر صلاح تری در آستین داشته باشند... 🤔 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟