سلام دوستان عزیزم وقتتون بخیر
راستش من یه عطر گرم و روزانه میخوام
میخوام که اول از همه بازخورد اور باشه یعنی مثل یسری عطرا نباشه که سنگین باشن و برای مثلا بالا ۳۰ سال مناسب باشه چون از نظرم این عطرا نهایت بازخوردش از اقایونه😅البته شایدم اینجور نباشه،البته اینجورم نیست که فقط برای بازخورد بخوام خلاصه بگذریم طولانی شد
چندتا دکانت عطر پس از برسی های طولانی که داشتم گرفتم تست کردم ولی متاسفانه هیچکدوم پسندم نشد
اول از همه جوپ هوم لهپارفومبود که با توجه به قیمت و پرفومنس بی نقص بود ولی خب از نظرم رایحه میل به زنانگی داشت
دوم هم ولنتینو اومو بورن این روما اینتنس ادو پارفوم،رایحه بشدت قشنگی داشت برام ولی اصلا از پرفورمنس راضی نبودم
سومی هم استرانگر ویت یو اینتسلی،از نظرم بسیار عطر خوش ساخت و با کیفیتی بود ولی خب به شخصیت و استایلم زیاد نمیخوره انگار داره میگه که بمن توجه کنید من خب درونگرام و استایلمم معمولا مشکی البته سنمم ۲۲ هست
استرانگر ابسولوتلی هم یه باتل کامل ازش دارم عالیه برام ولی خب بنظرم برای روزانه یکم سنگین هست
اخرین دکانتی هم که داشتم ازارو موست وانتد ادوپارفوم،پرفورمنس خوبی داشت برام ولی رایحه رو نپسندیدم یعنی حس کردم برای استفاده روزانه برای استایل های مشکی مناسبه و زیاد به اصطلاح عطر برونگرایی نیست ولی متاسفانه بخاطر رایحه سنتتکی که از نظرم داره نمیتونم استفادش کنم
خلاصه نزدیک ترین عطری که برای شرایطی که عرض کردم ازارو موست وانتد ادوپارفوم بود ولی خب بخاطر رایحه سنتتیکش از نظرم خط خورد
خوشحال میشم پیشنهاد های شمام بشنوم🙏🌹
سلام
به نظرم برای یک عطر روزانه بازخورد گیر که سینتیک نباشه و رو استایل مشکی هم خیلی خوب بشینه من لیتون رو پیشنهاد میکنم
یک کار فوق العاده ی ادویه ای هم هست که واقعا به نظرم با استایل مشکی خوب میشه رایحه ی خاصی هم داره
#ممو پاریس آفریکن لدر African Leather
دنبال سی امین مرغ تو کوه قاف نباش، جدا از این که بازخورد به نوع تیپ و شخصیت و رفتار بیشتر بستگی داره تا عطر، پر بازخورد بودن برابر با اینه که یه ادکلن همه پسند باشه، برای تیپ های مشکی و ادکلنی که همه پسند باشه و متعادل و شاید کمی گرم باشه کرید ابسولو رو پیشنهاد می کنم شاید بگی این که خاص نیست اولا همه مردم مثل ما عطرشناس نیستن برای همین براشون خاصه دوما اینکه طراحیش همه پسنده و تهاجمی نیست سوما فضای عطر زیبایی داره، می تونی از مشابه های اقتصادیش از آرماف و افنان استفاده کنی شبیه بهش نیستن اما تا ۸۰ درصد مشابه با عملکرد خوب هستن.
کارهای تام فورد و ممو و پی دی ام شاید تو دنیای روایح جالب باشن اما تو همه پسندی ریسکی هستن. مخصوصا کارهای گرم ،اگه معتدل یا خنک می خواستی کار ساده بود.
بنظرم اپیک آمواژ و امبرلدر ادوپرفیوم خیلی به استایل مشکی میاد ولی آیا میتونی به عنوان عطر روزمره ازش استفاده کنی یا نه نمیدونم
سلام
به نظرم برای یک عطر روزانه بازخورد گیر که سینتیک نباشه و رو استایل مشکی هم خیلی خوب بشینه من لیتون رو پیشنهاد میکنم
یک کار فوق العاده ی ادویه ای هم هست که واقعا به نظرم با استایل مشکی خوب میشه رایحه ی خاصی هم داره
#ممو پاریس آفریکن لدر African Leather
خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی مفید بود برام🙏🙏
دنبال سی امین مرغ تو کوه قاف نباش، جدا از این که بازخورد به نوع تیپ و شخصیت و رفتار بیشتر بستگی داره تا عطر، پر بازخورد بودن برابر با اینه که یه ادکلن همه پسند باشه، برای تیپ های مشکی و ادکلنی که همه پسند باشه و متعادل و شاید کمی گرم باشه کرید ابسولو رو پیشنهاد می کنم شاید بگی این که خاص نیست اولا همه مردم مثل ما عطرشناس نیستن برای همین براشون خاصه دوما اینکه طراحیش همه پسنده و تهاجمی نیست سوما فضای عطر زیبایی داره، می تونی از مشابه های اقتصادیش از آرماف و افنان استفاده کنی شبیه بهش نیستن اما تا ۸۰ درصد مشابه با عملکرد خوب هستن.
کارهای تام فورد و ممو و پی دی ام شاید تو دنیای روایح جالب باشن اما تو همه پسندی ریسکی هستن. مخصوصا کارهای گرم ،اگه معتدل یا خنک می خواستی کار ساده بود.
ممنون از وقتی که گذاشتی درسته حرفت ولی من رو این موضوع خیلی وسواس دارم نمیدونم شایدم غیر عادیه ولی من وقتی عطریو میخوام بپوشم استایل و موقعیت رو خیلی در نظر میگیرم مثلا از پارساله که انجلز شیر دارم رایحهشم فوق العاده زیاد دوست دارم ولی شاید باورت نشه کلا دوبار نشده که استفادش کنم شاید اگر کسه دیگه ای بود میزد میرفت محل کار یا خیابون گردی ولی اینکارا برای من مثل این میمونه که با یه استایل شیک و مجلسی پاشی بری خیابون درکل دیدگاهای که دارم درست یا غلط همینه
درباره پیشنهادی که دادی اره جالبه اونتوس ابسولو،کالکتور افنانش رو تست کردم خوشم نیومد احتمالا ارماف و اورجینالم تست کنم
خلاصه مرسی مفید بود برام متنت
سلام. وقت بخیر. همیشه پاسخ هاتون رو میخونم و استفاده می کنم. به ویژه این روزها که حال روحیمون خوب نیست و در یک بلاتکلیفی و بی حسی مزمن به سرمی بریم وجود امثال شما هرچند لحظه ای کوتاه حواسمون رو به جای دیگه ای می بره...
سلام. وقت بخیر. همیشه پاسخ هاتون رو میخونم و استفاده می کنم. به ویژه این روزها که حال روحیمون خوب نیست و در یک بلاتکلیفی و بی حسی مزمن به سرمی بریم وجود امثال شما هرچند لحظه ای کوتاه حواسمون رو به جای دیگه ای می بره...
مخلصم حامد جان ، من در کنار تحصیلاتم فیلمساز مستند هم هستم البته حیطه کاریم بیشتر تو ریز فرهنگ ها و محیط زیست و مردمان روستاهاس، بزار یه چیز کوچیکی بگم یه بار چندین سال پیش من و دوست همکارم مهمون یه پیرمرد چوپان تو دل جنگل بودیم مسیر صعب العبور و دو روزه تا بخوای برسی بهش ، شب مهمونش بودیم، اون قدر شب جنگل تاریک بود که بیرون در کلبه تاریکی مطلقی بود، انگاری که یه متر جلوتر هیچی جز دیوار سیاهی نبود، تو دل شب بارونی، فضای کلبه با یه فانوس روشن بود اون فانوس از دل یه آتش کوچک بود اما نورش برای ما و گذروندن اون شب سرد کافی بود. قرار نبود اون فانوس کل جنگل رو روشن کنه و یا طوفان رو کم کنه، قرار بود نوری باشه برای دیدن خودمون برای گذروندن، این روزها و این حرف ها همون فانوسن شاید طوفان رو رفع نکنه و یا حال همه رو خوش نکنه اما به قولت یه فرصتیه برای گذروندن این تاریکی
با سلام ... بنظرم این کار کارون خیلی پخشش قویه
#کارون پور ان هوم د کارون له سویر Pour Un Homme de Caron Le Soir
و همچنین برند Moudon بخاطر غلظت بالای عطرهایش پخش خوبی هم دارند میتونی نمونههای طبع گرمش مثل grace و arcane رو هم تست کنی ....
ولی اگر برای این روزها و تابستان میخوای بنظرم برو سمت عطرهای معتدل، اونجا گزینههای بیشتری هست.
موفق باشی 😉
سلام عزیزم
با توجه به این مسائل من چند تا عطر بیشتر به ذهنم نمیاد
اولیش امواج پرپس خوش پوشه و رایحه ای خاص با پرفورمنس عالی
دومی مارلی گودولفین که راحت میتونی با استایل های مشکی ست کنی عطرتو