روشن روشن
8
1405/01/23

کیفیت عطرهای برندینی

سلام رفقا

امیدوارم سلامت باشید

میخواستم بپرسم راجع به کیفیت عطرهای برندینی مطلع هستید استاندارد هست یا مثل اسانس ها مضر و خطرناکن؟

لطفا چندتا عطر خنک مردانه خوب از این برند پیشنهاد بدین

Alireza Alireza
1405/01/23

من از این برند گرند سویر رو خریدم پرفورمنس خیلی پایینی داره 

از ی فرد معتبر هم شنیدم که مارلی کالان و لالیک انر نویر این برند هم پرفورمنس ندارن

بقیش رو تست نداشتم 

Sam Sam
1405/01/23

با درود و احترام

برندینی شرکتی ایرانی هستش که در شبیه سازی عطرهای پراستقبال خارجی نسبت به برندهای دیگر ایرانی خوب عمل کرده، یعنی 99% عطرهای این شرکت شبیه سازی هستن و کار خودشون نیست اما کیفیت نسبتا خوبی دارند.

اکثر کارهای آمواژ، مارلی، سرجوف، تام فورد، جئورجیو آرمانی، کورکجان، ایو سن لورن، دیور و چند شرکت دیگر رو کپی کرده، با توجه به سلیقه شخصی تون از بین عطرهای این برندها، عطر مورد علاقه تون رو انتخاب کنین.

پیروز باشید

روشن روشن
1405/01/23
در پاسخ به Alireza :

من از این برند گرند سویر رو خریدم پرفورمنس خیلی پایینی داره 

از ی فرد معتبر هم شنیدم که مارلی کالان و لالیک انر نویر این برند هم پرفورمنس ندارن

بقیش رو تست نداشتم 

خیلی ممنونم

روشن روشن
1405/01/23
در پاسخ به Sam :

با درود و احترام

برندینی شرکتی ایرانی هستش که در شبیه سازی عطرهای پراستقبال خارجی نسبت به برندهای دیگر ایرانی خوب عمل کرده، یعنی 99% عطرهای این شرکت شبیه سازی هستن و کار خودشون نیست اما کیفیت نسبتا خوبی دارند.

اکثر کارهای آمواژ، مارلی، سرجوف، تام فورد، جئورجیو آرمانی، کورکجان، ایو سن لورن، دیور و چند شرکت دیگر رو کپی کرده، با توجه به سلیقه شخصی تون از بین عطرهای این برندها، عطر مورد علاقه تون رو انتخاب کنین.

پیروز باشید

درود بر شما خیلی ممنونم از راهنماییتون

Pooria Pooria
1405/01/23

سلام 

شباهت ها خوب هست ولی کیفیت پایین. من با بو کردن درب عطر آسمم اوت کرد.

به مرور زمان باعث ایجاد مشکلات ریوی میشه. احتیاط کنید

Eric Revo Eric Revo
1405/01/23

من یه وطن پرستم طوری که با آهنگ خونه ما دوره دوره وسط خیابون تو غربت نشستم زار زار گریه کردم ،طوری که وسط هزار تا معرکه برای وطنم تلاش کردم البته وظیفه بوده اما من احمق و کور نیستم.

شرکت های ایرانی مشکلی که دارند تهیه مواد اولیه نا مرغوبه مخصوصا نه اسانس اولیه بلکه فیکساتیو و اتانولی که استفاده میشه کیفیت مناسب ندارن، اون هایی که کیفیت مناسب دارن قیمتشون رقابتی نیست و میره تو حیطه برندهای جا افتاده، برندینی رو من چندجا راجع بهش خوندم و البته سیب سلامت وزارت بهداشت رو داره پس به مراتب از اسانس فروشی و این داستانا بهتره، اما شاید کیفیتش نسبت به ۳۰ میل هایی که جانوین و یا روونا می فروشه کمی کمتر باشه

روشن روشن
1405/01/24
در پاسخ به Pooria :

سلام 

شباهت ها خوب هست ولی کیفیت پایین. من با بو کردن درب عطر آسمم اوت کرد.

به مرور زمان باعث ایجاد مشکلات ریوی میشه. احتیاط کنید

سلام پوریا جان ممنونم که تجربتو باهام به اشتراک گذاشتی

سلامت باشی

روشن روشن
1405/01/24
در پاسخ به Eric Revo :

من یه وطن پرستم طوری که با آهنگ خونه ما دوره دوره وسط خیابون تو غربت نشستم زار زار گریه کردم ،طوری که وسط هزار تا معرکه برای وطنم تلاش کردم البته وظیفه بوده اما من احمق و کور نیستم.

شرکت های ایرانی مشکلی که دارند تهیه مواد اولیه نا مرغوبه مخصوصا نه اسانس اولیه بلکه فیکساتیو و اتانولی که استفاده میشه کیفیت مناسب ندارن، اون هایی که کیفیت مناسب دارن قیمتشون رقابتی نیست و میره تو حیطه برندهای جا افتاده، برندینی رو من چندجا راجع بهش خوندم و البته سیب سلامت وزارت بهداشت رو داره پس به مراتب از اسانس فروشی و این داستانا بهتره، اما شاید کیفیتش نسبت به ۳۰ میل هایی که جانوین و یا روونا می فروشه کمی کمتر باشه

ممنونم از راهنماییت

برقرار و سربلند باشی

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟