مهرداد مهرداد
38
1405/01/09

سایت ایرانوس

درود 

دوستی در پاسخ به پرسش یک عزیز ،سایت ایرانوس رو معرفی کردن که معتبره و قیمتش مناسب .

چک کردم سایتشو و برام جای تعجب داشت ، چون قیمتهاش از همه جاهای دیگه کمتر بوده ( حدود ۱۰ _ ۲۰ درصد )

کاملا سایت مطمئنی هست؟

مهرداد مهرداد
1405/01/09
در پاسخ به نوشافرین :

اصلا قیمت کم (هرچند کمم نیستن) جای تعجب نداره چون ارزش واقعی خود عطرا همونقدرن ن بیشتر. این قیمتای فضایی ۲۰ تا ۳۰ میلیونی واسه عطرای در واقع ۱۰ تومنیه ک تعجب داره

این سایتو چندین ادم مطمئن بمن معرفی کردن ک طی ۴،۵ بار خرید کاملا عطرای اورجینال بدستم رسید

شقایق. پرفیوم شاپینگ. عطرامین. عطرافشان. ایرانوس سایت هایین ک همیشه ازشون خرید میکنم

ولی خیلی عطرهایی ک بقیه جاها موجود نیستنو از ایرانوس میگیرم. 

وقت بخیر

ارزون که هیچ کدوم نیستن . انتخاب بین بد و بدتر هست عملا.

لالیک الکستریم ۳۰ دلاره ، با دلار ۱۴۰ تومنی هم میشه ۴ تومن .

چطور هفته قبل با همین دلار بود ۵ و خوردی ، ۲ روز پیش شد ۶ و خوردی و امروز شد ۷۲۰۰؟!!

شاید کمپانی ها با کابل به سایت های فروش ایران وصلن و آنلاین افزایش قیمت میدن ، خدا میدونه .

چند ماه پیش اگر خاطرتون باشه ، بازاری ها میگفتن ؛ ما به خاطر مردم و چون اینکه دلار یهو از ۱۰۰ تومن صد ۱۴۰ تومن اعتصاب کردیم .

حقیقت توی این روزها مشخص شد . که اونها برای مردم نه ، برای جیب خودشون دست به اعتصاب زدن .

در کشور ما همیشه ، همه جا و هر کس به نوعی از نام و جان مردم برای سودجویی خودش استفاده کرد .

حتی بازاری ها و کسبه...

Pooria Pooria
1405/01/09
در پاسخ به دانیال :

سایت معتبری هست ولی پشتیبانی جالبی نداره... 

من تحربه بدی با پشتیبانی اینستاگرام داشتم. ولی خانمی که انبار دار هستن با حوصله جواب میدن. پشتیبانی سایت هم که کلا وظیفه رو به کس دیگه پاس میده.

Pooria Pooria
1405/01/09

مهرداد جان سلام.

در جواب به دوستمون که سوال پرسیده بودن هم گفتم که شما در مقایسه با گران‌فروشان فکر میکنی ارزون میدن در حالی که قیمت منطقی هست. سرزمین عطر کرمان هم که یادم هست معرفی کردی هم معمولا همین قیمت ها رو داره خصوصا تستر ها.

من دیشب هم از ایرانوس خرید داشتم و امروز ارسال کردن.

سه تا تستر هم پرسیدم که اگر درب دارن تهیه کنم.

فقط پشتیبانی زیاد جالب نیست ( گرچه همه همین هستن)

من بربری لاندن خریدم که نشتی داشت و شیشه جدید بود. فکر کردم فیک هست وقتی گفتم گفتن که نه اصل هست. من هم گفتم شما باید اطمینان خاطر بدی نه این که بگی ما فیک نداریم.

بعد سایت فرستادن که توضیح داده بود لاندن ها ریفرموله و با شیشه جدید عرضه شدن.

نشتی هم با کاهش فشار شیشه رفع شد ولی اگر مرجوع میکردن حرفه ای تر بود.

با خیال راحت خرید کن و قیمت تستر ها رو هم چک کن خیلی خوب هست.

Fatimah Fatimah
1405/01/09

والا در حال حاضر ما دو دسته عطر فروش داریم

گران فروش و خیلی گران فروش

تا جایی ک دیدم ایرانوس هم قیمت عطرارو خیلی کشیده بالا ولی اینکه بفرض تو سایتای دیگه لالیک لاموری که نهایت ۵-۶ تومن با سودش بیارزه رو میده ۱۰-۱۲ تومن، عملا دارن از عدم اگاهی خریدار از ارزش کالا سواستفاده میکنن. وگرنه ایرانوس هم انچنان لطف نمیکنه سودش رو میکشه بهرحال رو کالا.

عارف عارف
1405/01/10

قیمت‌هاش به نسبت خیلی از سایت‌های دیگه بهتره، پشتیبانی جالبی نداره، اما بعید می‌دونم جنس فیک بفروشه، البته اون قیمت‌های قبل از عید بود که ظاهراً به مناسبت عید، گذاشته بودن توی آف ولی الان چندان هم ارزون نیست.

یه چیزی هم بگم، کلا به خاطر ممنوعیت واردات، واقعا هیچ حساب و کتابی روی قیمت‌ها وجود نداره، دیگه همش برمی‌گرده به اینکه فروشنده جنس رو به چه قیمتی تهیه کرده و چقدر منصفه!

اما یه سری چیزهای عجیب هم توی این بلبشو بازار وجود داره که مغز آدم سوت می‌کشه، نمونش، عطرهای برند «پینو» که خیلی‌هاش توی منطقه آزاد قشم و توسط شرکت آری..ن تج..ارت رای..حه آف..ری..ن که خودش جزئی از هلدینگ گ..ل..ر..ن..گ هست تولید میشن، ولی با قیمت‌های فضایی بالای ۲ یا ۳ میلیون تومان فروخته میشن، در صورتی که به زور ۵۰۰، ۶۰۰ تومن می‌ارزن!

حالا شاید یکی واقعا تولید اروپا رو هم وارد کنه... ولی اینو بدونید که ممکنه تولید ایران رو به قیمت اروپا بخرید! این دیگه همش برمی‌گرده به انصاف تولید کننده و فروشنده

ظاهراً در مورد اجمل هم همین داستان صادقه...

در پاسخ به مهرداد :

درود بر شما

متشکرم از توضیحتون 

همینطور هست که میفرمایید . یک سری از صنف ها و مشاغل طوری هست که نمیشه بادی به هر جهت قیمت کالای خودشون یا مزد کارشون رو افزایش بدن.

مثلا نانوایی ،تاکسی و... طوری هستن که سالانه بسته به شرایط یکبار ،دو یا سه بار افزایش قیمت مصوب دارن و خب اون با توجه تورم نابجای کشور و ماست و بحثش جداست .

یا اصناف مختلف رو اگر بخوام مثال بزنم ، خیاطی .

من ۳ ماه پیش یه شلواری رو دوخته بودم ، اجرت بود یه عددی .

امروز پارچه بردم برای شلوار مجددا ، ۲۰۰ هزار تومن اومده بود روش ، با توجه به نرخی که صنف خودشون اعلام کرده بود .و برگه هم داشتن.

من پرستار هستم . حقوق پارسال من بوده ماهیانه ۱۷ میلیون تومان ، بعلاوه مقداری تعرفه و اضافه‌ی کار .

امسال که هنوز مشخص هم نیست چقدر هست ، بعد ۱۲ ماه احتمالا قرار هست ۳۰ درصد افزایش حقوق داشته باشم .( با توجه به افزایش قیمت‌های ۲۰۰ الی ۳۰۰ درصدی کالاها در همین یکسال .

زیاده گویی نکنم .

برخی مشاغل آزاد هم هستن ، مثل بازار ، عطر و یا... 

که در واقع نظارتی روشون نیست ، به دلایلی که میدونیم.

خب ، عملا فروش و قیمت گذاری با توجه به دلار هست .

مثال بزنم خدمتتون ، عطر له ارک ارژنتیوم رو حدود ۸ ماه پیش خریداری کردم با دلار ۷۰ تومن ، که اون تایم عطرافشان قیمت گذاری کرده بود ۱۰ تومن حدودا .

حوالی دی ماه با دلار تقریبا ۱۲۰ _ ۱۳۰ تومنی قیمت زده بودن ۲۰ تومن تقریبا .

وضعیت دی ماه پیش اومد ، خود کشور درگیر بود .قیمت دلار افزایش نداشت . همون عطر شد ۳۴ تومن ( دقیقا یادم هست )

شد اتفاقات شروع جنگ . بازار معاملات عملا بسته شد . قیمت دلار اما همونه تقریبا و توی رنج ۱۳۰_ ۱۴۰ تومنه امروز هم .

اما همین الان ، همون عطر له آرک قیمتش در همین سایت عطرافشان شده ۵۲ میلیون ۵۰۰ هزار تومان .

ببینید 

بازار عطر هیج نرخ مصوبی نداره .

قیمت گذاری هم اگه ساده بخوایم بگیم عملا دست خود فروشنده‌هاست و خودشون دسته‌ای ( سعی کردم واژه ی متشخصانه‌ای استفاده کنم ) بالا میبرن .

مثلا میبینن فلان سایت آمواجو زده ۶۰ میلیون ، سایت همسایه میگه خب پس من که قیمتم ۳۵ بود هفته پیش ، الان میکنم ۵۰ تومن ، ۱۰ تومن هم از اون سایت کمتر میدم ، پس تو رقابت برنده م ، افزایش قیمت هم دادم عملا😎💪🏻 .

بصورت ساده کلیت موضوع همینه .

شاید من یا شپا از عطرافشان خرید عطر نکنیم و فضای اینجا ، بستری برای حضور دوستان عطرباز هست و معروف شده در زمینه‌ی ریویو و برقراره .

اما در واقع ، بصورت واضح سایت عطرافشان و سایتهایی ازین دست ،که روزانه و حتی با اینکه دلار ثابته ، افزایش قیمت میزنن خائن هستن به خریداران عطر .

و خودشون باعث میشن قیمت عطر بالا بره .

طولانی نمیکنم .

اینکار صرفا توهین به حق دوستاران عطر و خیانت به اونها هست ، با تشکر 

😔😔😔

محمد ب محمد ب
1405/01/10
در پاسخ به Pooria :

مهرداد جان سلام.

در جواب به دوستمون که سوال پرسیده بودن هم گفتم که شما در مقایسه با گران‌فروشان فکر میکنی ارزون میدن در حالی که قیمت منطقی هست. سرزمین عطر کرمان هم که یادم هست معرفی کردی هم معمولا همین قیمت ها رو داره خصوصا تستر ها.

من بربری لاندن خریدم که نشتی داشت و شیشه جدید بود. فکر کردم فیک هست وقتی گفتم گفتن که نه اصل هست. من هم گفتم شما باید اطمینان خاطر بدی نه این که بگی ما فیک نداریم.

سلام وقتتون بخیر 

موجودی و قیمت هاشون بروزه یا باید قبلش تماس بگیریم؟ چون اکثرا آپدیت قیمت هاشون خیلی جدید نیس 

یدف خرید نکنیم بعد زنگ بزنن بگن نه قیمت قدیم بود و باید اضافه پرداخت کنید...

مهرداد مهرداد
1405/01/10
در پاسخ به سلطان عطربازهای ایران و توران :

الان رفتم سایتشون دارم نگاه می‌کنم تام فورد ها و امواج ها از ۴۶ میلیون تومان هست تا بالای پنجاه میلیون؛ ورساچه اروس گذاشته دوازده میلیون تومان؛ تا اونجایی که من دیدم قیمت ها بالاست 

دیسکوارد پوشن رویال بلک گذاشتن ۲۵ میلیون تومان دلیلشان هم اینه دیسکانت شده بلک فرایدی پارسال فروشگاه شقایق ۲ چند گذاشته بود خوبه؟ دومیلیون و پونصد هزار تومان؛ سود کم فروش زیاد من همون چند ساعتی که اونجا بودم هر کی هر چی می خرید ده تا هم فقط رویال بلک می خرید 

دسکوارد که فرمودین تو سایت ایرانوس زده ۸ تومن 

ازشون پرسیدین گفتن ۲۵؟

شاید به روز رسانی کردن و وارد سایت نکردن

به هر حال بخور بخوره دیگه

همه هم از مردم میخورن ، از کسبه و سایت های عطر تا... آخر

مهرداد مهرداد
1405/01/10
در پاسخ به Pooria :

مهرداد جان سلام.

دستت درد نکنه پوریا جان

قیمتهاشون البته فک میکنم آپدیت نباشه .

پشتیبانی خوبی که بعد فروش هر فروشنده ای میده لذت خرید رو بسیار بیشتر و بهتر میکنه

ممنون که به اشتراک گذاشتی تجربتو.

مهرداد مهرداد
1405/01/10
در پاسخ به Fatimah :

والا در حال حاضر ما دو دسته عطر فروش داریم

گران فروش و خیلی گران فروش

تا جایی ک دیدم ایرانوس هم قیمت عطرارو خیلی کشیده بالا ولی اینکه بفرض تو سایتای دیگه لالیک لاموری که نهایت ۵-۶ تومن با سودش بیارزه رو میده ۱۰-۱۲ تومن، عملا دارن از عدم اگاهی خریدار از ارزش کالا سواستفاده میکنن. وگرنه ایرانوس هم انچنان لطف نمیکنه سودش رو میکشه بهرحال رو کالا.

بله همینطوره .

ما همه عملا شعار انصاف و آزادی میدیم ، همه مون تو عمل سودجوی صرف هستیم . ( دور از دوستان )

قیمتهای ایرانوس هم احمالا آپدیت نیس و حین سفارش بالاتره مبلغ پرداختی 

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟