مهرداد مهرداد
38
1405/01/09

سایت ایرانوس

درود 

دوستی در پاسخ به پرسش یک عزیز ،سایت ایرانوس رو معرفی کردن که معتبره و قیمتش مناسب .

چک کردم سایتشو و برام جای تعجب داشت ، چون قیمتهاش از همه جاهای دیگه کمتر بوده ( حدود ۱۰ _ ۲۰ درصد )

کاملا سایت مطمئنی هست؟

سلام

خودمم درگیر همین موضوعم

خرید داشتم ولی تا به حال نرسیده

اگر رسید بهتون اطلاع میدم

دانیال دانیال
1405/01/09

سایت معتبری هست ولی پشتیبانی جالبی نداره... 

HOMON HOMON
1405/01/09

سلام و احترام

در چند سال اخیر، چند مورد خرید داشتم که همگی اوکی بوده و بدون هیچ مشکلی.

امیدوارم برای شما هم همینطور باشه..

سلام 

من خودم چند باری از این سایت خرید داشتم ، هم عطر هم لوازم آرایشی ، کلا قیمت های منصفانه ای دارن و کاملا معتبره‌ن ، مخصوصا تستر ها رو میشه گاها با قیمت خیلی پایین تری میشه تو سایتشون پیدا کرد 

اصلا قیمت کم (هرچند کمم نیستن) جای تعجب نداره چون ارزش واقعی خود عطرا همونقدرن ن بیشتر. این قیمتای فضایی ۲۰ تا ۳۰ میلیونی واسه عطرای در واقع ۱۰ تومنیه ک تعجب داره

این سایتو چندین ادم مطمئن بمن معرفی کردن ک طی ۴،۵ بار خرید کاملا عطرای اورجینال بدستم رسید

شقایق. پرفیوم شاپینگ. عطرامین. عطرافشان. ایرانوس سایت هایین ک همیشه ازشون خرید میکنم

ولی خیلی عطرهایی ک بقیه جاها موجود نیستنو از ایرانوس میگیرم. 

با سلام و عرض ادب و آرزوی سالی خوب برای همه.
من تا به حال از این سایت که میفرمایید خرید نداشتم اما اگر علت شکتان مقایسه با قیمتهای مثلاً عطرافشان است، باید بگویم که مع الأسف عطرافشان گرانفروش است. عطرافشانی که زمانی وزین و فخیم بود امروزه روز تنها به یک چیز می اندیشد!. سایتهای معتبری مثل خلیفه چی و عطر امین نیز قیمت برخی عطرهایشان را مثلاً نسبت به تابستان تا صد درصد! افزایش داده اند که صدالبته با میزان افزایش قیمت دلار در این مدت همخوانی ندارد و آن هم مقداری گرانفروشی به حساب می آید اما قیمت برخی از همین عطور در عطرافشان حدود دویست درصد! افزایش داده شده که حکایت دیگری است...شاید خودتان هم متوجه شده باشید که اینجا حتی نسبت به دیروز هم افزایش قیمت بارز داشته اند!!!!!  هدفم از نوشتن این جملات این بود که بگویم اینطور نشود که خدای نکرده حالا اگر سایتی به مخاطب خود احترام می گذارد و به سود منصفانه خود قانع است مورد سوءظن واقع شود و از بی مهری ما و مردمان در کار خود دلسرد گردد. اتفاقاً اینها را اگر اصل فروشند و در کارشان غل و غشی نیست، باید خیلی بیشتر حمایت کرد و برعکس. 

پیشنهادم اینه اگه تو سایت عطرافشان موجودی نبود 

از ا.ل.ی.س.ا  پ.ر.ف.ی.و.م خرید کنید تا ب الان گزارش فیک بودن نشنیدم ، هرچند کمی دیر به دایرکت جواب میدن ولی مشکلی نداره ( منظورم ۲۴ ساعته آنلاین نیستن مثل دیجی کالا ) ولی در کل خوبه ، تنها مشکل من با اداره های پستی هستش که گاهی مرسولات تو جا به جایی اصلا مراعات نمیکنن وسیله شکستنی هستش . 

من چندسال پیش یک تجربه بد داشتم ازشون. یک عطر لالیک خریدم که درب باتلش نشتی داشت و دستم را هم برید. چندتا سمپل هم خریدم که به نظرم نیومده اصل نباشند. حالا در این تناقض دیگه تصمیم با خودتونه. اما من فکر نمیکنم دیگه خرید کنم 

ایرانوس کدوم عطر داره ارزون می‌ده؟  

الان رفتم سایتشون دارم نگاه می‌کنم تام فورد ها و امواج ها از ۴۶ میلیون تومان هست تا بالای پنجاه میلیون؛ ورساچه اروس گذاشته دوازده میلیون تومان؛ تا اونجایی که من دیدم قیمت ها بالاست 

دیسکوارد پوشن رویال بلک گذاشتن ۲۵ میلیون تومان دلیلشان هم اینه دیسکانت شده بلک فرایدی پارسال فروشگاه شقایق ۲ چند گذاشته بود خوبه؟ دومیلیون و پونصد هزار تومان؛ سود کم فروش زیاد من همون چند ساعتی که اونجا بودم هر کی هر چی می خرید ده تا هم فقط رویال بلک می خرید 

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟