سلام به همگی
من میخوام یدونه عطر مورد علاقه ام رو فول باتل خریداری کنم بین این چند تا فروشگاه که نام میبرم بگین کدومش اورجینال و مورد اعتماد تره بین خلیفه چی . عطر امین . مستر پرفیوم. ، اگر جای بهتری میشناسید هم معرفی کنید 🙏
سلام. ایرانوس رو هم چک کنید، قیمت ها بسیار مناسب هست.
عطرامین قابل اعتماد هست ولی قیمت منطقی نیست.
سلام
دوتای اول رو میشناسم ،بابت اعتبار خیالتون راحت از هر دو
اما خلیفهچی گرون فروشه .
عطرامین هم خیلی پایین نیست قیمتهاش ، اما از خلیفه پایین تره .
پیشنهاد من اینه از سایتهای ؛ پرفیوم شاپینگ ، تینو پرفیوم ، الیسا پرفیوم ، ریحا و سرزمین عطر کرمان ، عطری که مد نظرتونه از همشون قیمت بگیرین ببین کدوم مناسب تر میدن .
درود
مستر پرفیوم نمیدونم
ولی بین خلیفه چی و عطرامین
خلیفه چی بهتره
از عطرامین تجربه خرید خوبی نداشتم
سلام و خسته نباشید
فقط و فقط خلیفه چی خرید کن نزدیک به پنج سال هست مشتریش هستم حتی یک بار هم عطر مورد دار نداده بهم اگرکمی گرون تر هست ولی خیالت راحت راحت هست.
یادت باشه خرید عطر عین خرید روغن ترمز ماشین می مونه تو ایران فقط و فقط با اعتماد به فروشنده میشه به خیال جمعی رسید.
موفق باشی
سلام سرزمین عطر کرمان قابل اعتمادتره
سلام
دوتای اول رو میشناسم ،بابت اعتبار خیالتون راحت از هر دو
اما خلیفهچی گرون فروشه .
عطرامین هم خیلی پایین نیست قیمتهاش ، اما از خلیفه پایین تره .
پیشنهاد من اینه از سایتهای ؛ پرفیوم شاپینگ ، تینو پرفیوم ، الیسا پرفیوم ، ریحا و سرزمین عطر کرمان ، عطری که مد نظرتونه از همشون قیمت بگیرین ببین کدوم مناسب تر میدن .
پ شاپینگ ایا تا حالا خرید داشتی ازش؟ چطوریا بود؟
سلام. ایرانوس رو هم چک کنید، قیمت ها بسیار مناسب هست.
عطرامین قابل اعتماد هست ولی قیمت منطقی نیست.
درود. با این قیمت ها معتبره واقعا؟
حس میکنم یه مشکلی هست وقتی قیمت بعضی کارها رو نصف قیمت بازار و حتی کمتر رو زده
درود. با این قیمت ها معتبره واقعا؟
حس میکنم یه مشکلی هست وقتی قیمت بعضی کارها رو نصف قیمت بازار و حتی کمتر رو زده
من چند سال هست خرید میکنم ، چه عطر چه محصولات دیگه و مشکلی نداشتم. به اینکه از جاهای دیگه ارزونتر هست نگاه نکنین، اینجور نگاه کنین که جاهای دیگه بی منطق گرون میدن.
سایت هایی مثل ریحا و ارشاکو رو چک کنید. عطر های دیسکانتینیو رو تا ۱۰ برابر قیمت میفروشن!
سرزمین عطر کرمان هم چک کنید. خیلی کارها توی سایت نیست و تو کانال تلگرام هست که فعلا در دسترس نیست. تستر ها رو هم با قیمت خوب میفروشن.
سلام و احترام
من بارها و بارها از عطرآمین خرید کردم و واقعاً اصالت و درجه یک بودن عطرهاش رو تضمین میکنم.
از خلیفه چی ۴ تا دکانت خریدم و هر چهارتا باعث ایجاد سردرد در من شدند درحالی که از عطرآمین چنین تجربهای رو نداشتم.
پ شاپینگ ایا تا حالا خرید داشتی ازش؟ چطوریا بود؟
معتبر.
فروشندهشون هم متشخص و منصف