حسین T حسین T
16
1405/01/06

افزایش قیمت عطر ها در هفته های اخیر

سلام من قصد خرید عطر دارم ولی تو این ۲-۳ ماه اخیر خیلی گرون تر شدن شاید تقریبا ۶۰-۷۰ درصد!(دی من استرانگر ابسولوتلی خریدم ۱۱و ۵۰۰ ولی الان زیر ۱۸ تومن نیستش) درحالی که دلار تو ۲-۳ ماه اخیر ۲۵ درصد افزایش قیمت داشته احتمال زیاد بخاطر جنگ باشه این افزایش قیمت.

بطور خلاصه خواستم‌ بدونم این افزایش قیمت بعد جنگ درست میشه یا نه از نظرتون(البته افزایش ۶۰ درصدی ‌پایه حقوق هم هست سر همین نمیدونم قمیت ها ازینم برن بالاتر یا نه!)

خلاصه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم درباره اینکه کی عطر بخرم

مهرداد مهرداد
1405/01/07
در پاسخ به Pooria :

خودمون به هم دیگه رحم نداریم بعد توقع داریم...

به جای اینکه قیمت هارو کاهش بدن که نقدینگی داشته باشن افزایش دادن. 

تنها دلیل افزایش هم میتونه بسته بودن مرز باشه و قحطی عطر!

ما گیر کرده در متن‌های شعار زده و خوشگل و پر زرق و برقیم .

وگرنه اگه چیزی از حقیقت و دوستی در میون باشه ، جز حرف تو قصه‌ها نداریم که بگیم .

متاسفانه به نقطه ای رسیدیم که مث چیزای دیگه که میگن هرکی داره از قبل داره درمورد عطرم باید گفت هرکی داره از قدیم داره اواخر پاییز یادمه میگفتم امیدوارم تمام عطر افشان تا دوسال دیگه شیشه عطراشون عطر داشته باشه. چون تا یکی دوسال نمیشه خرید.
امروز اما با اینکه عطر برای ما که اینجاییم جایگاه ویژه ای داره روزگاری رو سپری کردیم که حتی با شرمندگی در مورد خرید و استفاده از این کالا حرف میزنیم ، بخش بزرگی از لذت بردن از دنیای معطر مربوط به مردم و بازخورد مردم هست، و حالا با این حال اوضاعی که هست چطور میشه خودمون رو راضی کنیم دغدغه ش رو داشته باشیم هم خودش برای هر شخص ماجرایی شخصیه.
دوستی ولی میگفت دور از جان همه ی عزیزان این روزها اصلا معلوم نیست اخرین عطرمون رو داریم میزنیم اخرین حرفمون رو داریم میزنیم یا...
بنابرین مثل اخرین روز دو ایت ویت پشن..اونم در خلوت خودت
اما در مورد سوال شما من به سال آینده و سالهای بعدش در مورد این اشتیاق مشترک امیدوارم.اما به این زودی ها فعلا همین شرایط هست حتی با پایان این دعواهای جاری..

به نظرم الان خیلی قیمت ها حباب داره ! چون وقتی دلار شد ۱۶۰ تومن همه بردن بابا قیمت هارو ولی وقتی دلار اومد پایین هیچکس اون قیمت هارو نیاورد پایین و همون بالا موند

اما از طرف دیگه اگر بعد از جنگ دلار مجدد روند افزایشی داشته باشه بازم این قیمت ها بالا میره 

در نتیجه به قول دوستان حیران موندیم که چه جوابی به شما بدیم !

Pooria Pooria
1405/01/07
در پاسخ به Mohsen Khouzestan :

مردم رو آوردن به عطرهای اماراتی و بادی اسپلش حـتـی! 

اماراتی ها انقدر مسخره گرون شدن که همون عطر اصلی رو تهیه کنیم به صرفه‌تر هست! مگر به قول شما سمت بادی اسپلش رفت.

nazanin nazanin
1405/01/08

درود به شما.

به نظر من اگر قصد خرید دارید و موردی ضروری هست براتون، خریداری کنید. ترجیحا کمی پرس و جو کنید تا بتونید قیمت منصفانه تری پیدا کنید. چون مشخص نیست این جنگ چقدر طول بکشه؛ با پیچیدگی اوضاع پیش رو، اگر طولانی‌تر بشه رکود و تورم خیلی بیشتری رو خواهیم داشت. البته ان‌شالله پایان جنگ با خیر و خوشی هست🌹

عارف عارف
1405/01/10
در پاسخ به arash :

چیزی که داره اتفاق میوفته اینه که دلار باید خیلی بالاتر باشه ولی چرا این قیمته به خاطر این هست که چیزی وارد کشور نمیشه و قاعدتا دلار از کشور خارج نمیشه واسه همین الان ثابته پس به نظرم اگه شرایط همین بمونه و جنگ تمام بشه خروج دلار اتفاق میوفته و میتونه قیمتها افزایش پیدا کنه

در ضمن الان هم قیمتها با دلار همخوانی نداره چون جنس وارد نمیشه پس اجناس تو بازار کم هست و خریدار بیشتره پس قیمت‌ها کاذب افزایش دارن

اصلا نمیشه پیشبینی کرد ولی به نظر من با اتمام جنگ و فارغ از نتیجه جنگ، احتمال کاهش قیمتها به صورت مقطعی و افزایش قیمتها بعد از  ۱ الی ۲ ماه خیلی محتمل هست

حق‌ترین تحلیل

آخرین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟