Tara hsz Tara hsz
11
1405/01/05

اقایون، عطری که میخاید تا ابد از پارنترتون حس کنید؟

اقایون اگه فقط یه عطر رو بخاید تا ابد از پارنترتون استشمام کنید چه عطریه؟ و علتش انتخابتون برای این عطر چیه؟ 

حسین T حسین T
1405/01/06

اربا پورا،بوی طبیعی ابدار میوه ای شیرین خوشمزه

After midnight via The different company

دانیال دانیال
1405/01/06

Love Tuberose #آمواج لاو تیوب رز (توبرز) Love Tuberose ​​​​​​

حس خوبی میگیرم.. 

علیرضا علیرضا
1405/01/06

به نظر من گرلن لوم ایدل ادوپارفوم

هرچند که خودم این عطر رو دارم و به عنوان عطر مردانه معرفی شده و حتی یونیسکس هم معرفی نشده ولی خب وقتی عطری مثل توسکان لدر یا ف‌کینگ فبیولس رو یونیسکس تلقی میکنن چرا که نه!

و اما چرا : چون بنظرم برای یه خانوم یه عطر ساختار شکن و غیر کلیشه ای میشه به دور از روایح گلی و پاستیلی

یه شیرینی جذاب که مسلما از وانیل میاد ، یه ترشی خیلی کم که از البالو گرفته میشه و یه وقار و جذبه که از چرم و چوبی میاد که با وانیل رام و کنترل شدن

با اینکه خودم این عطر رو دارم ولی به قدری شیفته شفافیت و جذابیت این عطر شدم که حاضرم تا ابد ببویمش

فقط حیف که بلای ریفورمولیشن گریبان گیر این عطر هم شده و پرفورمنسش با ارفاق متوسطه ولی خب به قول ما ترک ها "هر گوزلین بی عیبی وار - هر زیبایی عیبی هم داره"

سلام عرض ادب 

من آدم تنوع طلبی هستم و دوست ندارم تا ابد یک رایحه رو برای پارتنرم انتخاب کنم ولی منظور کلام شما رو متوجه شدم 

Cherry Smoke #تام فورد چری اسموک Cherry Smoke 

برای من این کار خواهد بود چون فکر میکنم واقعا با استایل های رسمی و دیت رفتن فوق العاده است و همچنان در نظرم بوی چری روی تن خانما فوق العاده اغواگر هستش ولی نه هر ادکلن چری ،ادکلنی که چری اون ملایم و متین باشه 

سلام

هعی ما که فقط با خودمون و همون عطری که به خودمون میزنیم حال میکنیم،

تنهایی💢

همه رفتن دیگه کسی نمانده حاجی واشنگتن ایم درمانده در هزار دستانی که پایان ندارد برای همین لازن مزون سنسوال اند دیکادنت می‌زنیم به یاد همه عشق‌های از دست رفته یا به دست نیامده

علیرضا علیرضا
1405/01/06

xerjoff dhajala  عطر بسیار خوشبو و خاص و تک 

After midnight via The different company

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟