حسین T حسین T
15
1405/01/05

بلایند بای موست وانتد

سلام بنظرتون ازارو موست وانتد ادو پرفیوم رو بلایند بای کنم؟ از روایح شیرین‌گورماند خوشم میاد خودم انجلز شیر و استرانگر ویت یو ابسولوتلی دارم خوشم میاد ازشون

morteza j morteza j
1405/01/05

درود 

اگه به این سری روایح علاقه مندی گزینه خوبیه 

ی گزینه اقتصادی ترم بت پیشنهاد میدم

شباهت خیلی زیادی به ابسولوتلی داره با پخش و ماندگاری عالی

Joop! Homme Le Parfum #جوپ هوم له پرفیوم Joop! Homme Le Parfum 

حسین T حسین T
1405/01/05
در پاسخ به morteza j :

درود 

اگه به این سری روایح علاقه مندی گزینه خوبیه 

ی گزینه اقتصادی ترم بت پیشنهاد میدم

شباهت خیلی زیادی به ابسولوتلی داره با پخش و ماندگاری عالی

Joop! Homme Le Parfum #جوپ هوم له پرفیوم Joop! Homme Le Parfum 

ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🙏

نظرات عطری که تگ‌ کردین رو دیدم ولی فوق العاده ضد و نقیض هست احتمالا وقتی اوضاع استیبل شد از فرگرانتیکا بخونم نظراتشو یا سمپل ازش تهیه کنم.خلاصه مرسی از پشنهادی که دادی نت هاشو نگاه کردم علاقه مند شدم یه تستی داشته باشم ازش🙏🌹

مهرداد مهرداد
1405/01/05

درود

دیدم تو کامنتون گفتید عود فور گرینتسو دوست دارید 

خواستم بگم عطر اودیسی عود از آرماف رو اخیرا تست کردم و از کیفیت خوب و شباهت بسیار زیادش تعجب کردم 

تستش خالی از لطف نیست

سلام. بلایند بای سیفی میتونه باشه چون خیلی شبیه ب استرانگر ویت یو هست.ولی اگر نخواید انتخاب تکراری داشته باشد چندتا عطر شیرین مردونه بهتون پیشنها میدم که خیلی بنظرم خوشبو هستن

A*Men Pure Havane #تیری موگلر ای من پیور هاوانه (تیری ماگلر ای من پور هاوان) A*Men Pure Havane 

L'Homme Ideal EDP #گرلن لهوم آیدیل ادو پرفیوم L'Homme Ideal EDP بوی البالویی / گرم

24 Platinum #سنت استوری پلاتینیوم 24 24 Platinum 

بوی شیرین قندی و رز

The Black Rose #تروساردی د بلک رز The Black Rose 

وانیلی رزی

morteza j morteza j
1405/01/06
در پاسخ به حسین T :

ممنون از وقتی که گذاشتین🙏🙏

نظرات عطری که تگ‌ کردین رو دیدم ولی فوق العاده ضد و نقیض هست احتمالا وقتی اوضاع استیبل شد از فرگرانتیکا بخونم نظراتشو یا سمپل ازش تهیه کنم.خلاصه مرسی از پشنهادی که دادی نت هاشو نگاه کردم علاقه مند شدم یه تستی داشته باشم ازش🙏🌹

ارادت🙏

ولی ملاک خرید عطرت نظرات عطرافشان هم نباشه بعضیا واقعا نمیدونم چجوری این نظراتو میدن 

من خودم چوب این نظراتو زیاد خوردم

خودت شخصا اگه تونستی تست کن 

نه دوست عزیز 

چون اون دو عطری که گفتی از کیفیت ساخت بالاتری نسبت به برند ازارو بهره مند هستند و در برند آزارو اگه کمی دقیق شوید به شدت به رایحه سنتیک عطر ها خواهید رسید ولی اگه رایحه سنتیک مانند وانیل رو تحمل کنید مشکلی نداره ، برای خودم این نت در برند ازارو شبیه بوی پلاستیک داغ شکری هستش 

حسین T حسین T
1405/01/06
در پاسخ به Huseyin_taheri_official :

نه دوست عزیز 

چون اون دو عطری که گفتی از کیفیت ساخت بالاتری نسبت به برند ازارو بهره مند هستند و در برند آزارو اگه کمی دقیق شوید به شدت به رایحه سنتیک عطر ها خواهید رسید ولی اگه رایحه سنتیک مانند وانیل رو تحمل کنید مشکلی نداره ، برای خودم این نت در برند ازارو شبیه بوی پلاستیک داغ شکری هستش 

وانیل طبیعی رو تو کدوم عطر پایین ۲۰ تومن میتونم پیدا کنم؟یادمه توباکو وانیل رو دکانتش رو داشتم...وای عجب وانیلی داشت

Eric Revo Eric Revo
1405/01/06

من ماست وانتد و وانتد بای نایت رو جفتشون رو دارم. وانتد با نایت شبیه استرانگر ویت یو هست اما با اضافه شدن ادویه بسیار، ماست وانتد ولی نه خبری از اون بوی استرانگر ویت یو نیست گرم تر و ادویه ایه، برای ذائقه غرب که ادویه به دماغشون نخورده جالب و خفن و ال و بله برای اونا گلاب هم ساچ ا واو هستش برای همین یه سری کارها برای ما فراری هستیم ازش اما اونا عاشقشن.

ماست وانتد و وانتد بای‌ نایت رو می گفتن زنا عاشقشون می شن و خیلی گیراس اما واقعیت اینه بازخورد خوبی از جانب افراد مختلف نگرفتم یعنی نه اینکه بد باشه اما تعریفی هم نشنیدم ذائقه شرقی فرق داره.در نظر داشته باش که اروپا و بخش بسیاری از مانادا و شمال امریکا به مراتب دمای هوا بسیار سرده اونا تا اواسط اردیبهشت هم پافر می پوشن و دما بالا نیست. انتهای می تازه هوا بهتر میشه. برای اونا بوهای ادویه ای و گورماند انتخاب اوله اما اینجا ما از فروردین می افتیم تو تابستون تاااااااا اوایل ابان. نهایت شب های سرد می شه اینا رو مصرف کرد

حسین T حسین T
1405/01/06
در پاسخ به مهرداد :

درود

دیدم تو کامنتون گفتید عود فور گرینتسو دوست دارید 

خواستم بگم عطر اودیسی عود از آرماف رو اخیرا تست کردم و از کیفیت خوب و شباهت بسیار زیادش تعجب کردم 

تستش خالی از لطف نیست

درود و وقت بخیر حتما مرداد جان خیلی ممنون از پیشنهادی که دادی حتما تست میکنم🙏🙏🙏

حسین T حسین T
1405/01/06
در پاسخ به نوشافرین :

سلام. بلایند بای سیفی میتونه باشه چون خیلی شبیه ب استرانگر ویت یو هست.ولی اگر نخواید انتخاب تکراری داشته باشد چندتا عطر شیرین مردونه بهتون پیشنها میدم که خیلی بنظرم خوشبو هستن

A*Men Pure Havane #تیری موگلر ای من پیور هاوانه (تیری ماگلر ای من پور هاوان) A*Men Pure Havane 

L'Homme Ideal EDP #گرلن لهوم آیدیل ادو پرفیوم L'Homme Ideal EDP بوی البالویی / گرم

24 Platinum #سنت استوری پلاتینیوم 24 24 Platinum 

بوی شیرین قندی و رز

The Black Rose #تروساردی د بلک رز The Black Rose 

وانیلی رزی

سلام وقتتون بخیر

من برای موقعیت های خاصم عطرایی رو دارم مثل انجلز شیر،کیلیان بلک فانتوم،عود فور گریتنس،کیلیان اولد فشن،یجورایی برای هر موقعیتی دارم عطری که مد نظرم هست تهیه کنم یه عطر گورماند و گرم برای استفاده روزانه هست مثل همین ازارو موست وانتد عطرایی که تگ کردین رو یه نگاه ریز به نت ها انداختم فکر نمیکنم برای موقعیتی که گفتم مناسب باشن..نمیدونم شایدم اشتباه میکنم اگر بنظرتون عطری برای این موقعیتی که گفتم میشناسین بگین البته تا ۲۰ تومن میتونم هزینه کنم براش🙏🌹

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟