سلام دوستان
من سه تا عطرو ک تست کردم حس میکنم شباهتایی دارن ولی واقعا متفاوتن. هرم هاشونو ک نگاه میکنم هر کدوم یکی یا ۳ تا نت مشترک دارن. یا بعضا نت مشترکی هم نیست بینشون. ممکنه حتی اونایی ک نت مشترک ندارن برخی نتاشون باهم بویی مشابه بسازن؟
هردقیقه ک بوشون میکنم میگم شبیهن ولی با گذشت تایم میگم نه اینا ک خیلی فرق دارن چرا میگی شبیهن؟ کلا ی حالت گیجی و استپ توی تصمیم گیری و فریز مغزی😅
خواستم بپرسم چرا اینطور میشه ایا بخاطر چند نوت یا حتی یک نوت ممکنه این حالت پیش بیاد؟ ک بگی شبیهن درحالی ک واقعا متفاوتن
عطرایی ک باهاشون این حالت بهم دست داد
جیونچی وری ایرسیستیبل د پارفوم بنفش _ بالمین اکستاتیک ک رز و گلابی فقط مشترکه
و این سه تا ک حسابی گیجم کردن
#پیر بالمین اکستاتیک Extatic _
#جیونچی پلی اینتنس زنانه Play Intense for Her
#امانوئل آنگارو له آمور فوو له الکسیر L'Amour Fou L'Elixir
بالمین با پلی سه تا نت مشترک داره
و اونگارو هم خیلی شبیه بالمینه توی درای داون ولی نت مشترک ندارن. ینی ممکنه وانیل و کشمران اونگارو بویی شبیه صندلو کشمیر بالمین بسازن؟ ( واقعا متفاوتنا در شروع ولی نمیدونم حس میکنم سه تاش اشنای همن مثل سه تا فامیل دور🙁)
ایا این حالتی ک برام پیش اومده اسمی داره؟
از دیشب مثل اسمیگل lotr شدم 👽👽
خب
خانم نوش آفرین عزیز
با این اسم زیبا که همیشه من رو به یاد نوش آفرین خواننده میندازه 🙂
از انشاء ات معلومه که دختر شاداب ، خنده رو ، طناز و تن نازی هستی 🙂
و حتما زیبا
چون خیلی وقت ندارم و باز چون مهمه برام کنجکاوی شما ، فعلا بگذار مختصر بهت بگم :
ریاضی که بلدی ، اگر ۳ نت داشته باشیم میتونیم ۹ تا عطر بسازیم .
با ۴ نت ۱۶ عطر و با ۵ نت ۲۵ عطر و الی آخر
این ازین
و اما مبحث اشتراکات عطرها :
در عطرها ، به نت های پایه توجه کن !
اگر نت های پایه ( پله سوم یا همون درای داون ) مشابه باشن ، حتما عطرها مشابه میشن حتی در پله های اول و دوم !
یعنی عین هم میشن ؟
البته که نه ! چون نت های دیگه هم که مشابه نیستن در این دو یا چند عطر فرضی ، تاثیر میگذارن در رایحه .
از سویی مبحث غلظت نت ها هم هست ! یعنی چه ؟
یعنی دو تا عطر که نت هاشون کاااملا برابر و مساوی هست ، حتی در چیدمان نت ها در پله ها ، میتونن کاملا متفاوت جلوه کنن در رایحه !
یعنی رایحه شون که متفاوت میشه بماند ، حتی ترتیب ظهور نت ها در پله ها هم متفاوت میشه !
یعنی آکوردهاشون هم متفاوت میشه !
میدونی آکورد چیه ؟ به جمع چند نت که با هم یه رایحه واحد میسازن میگن آکورد .
درای داون هم که در بالا گفتم یعنی رایحه عطر در زمانی که کاااملا خشک شده روی پوست و حتی اثر اسانس روغنیش هم خشک شده .
خلاصه :
اجالتا بر روی نت ها زوم نکن ، فقط عطر رو تست یا استفاده کن و بلافاصله نت هاش رو تماشا کن و سعی کن اونها رو پیدا کنی
میخوای درین مورد حرفه ای بشی ؟
لازم نیست اما اگر علاقه داری بگو تا بهت بگم چکار کنی !
اجالتا از عطرها لذت ببر
و همزمان بر نت هاشون هم توجه کن
اگر بقول خودت گیج کننده بود ، دو چیز یادت نره :
اول : حرفه ای شدن زمان میخواد ، حتی عطارها هم کاملا حرفه ای نیستن بخاطر همین جهان رو دور میزنن تا روایح جدید پیدا کنن ، خصوص از شرقی ها که مال ماست حسابی میترسن و گیج میشن 😉
سوال : کِی کاملا حرفه ای میشی ؟
جواب : هیچوقت ! هیچکس نشده ! اما مدام در گذر زمان و تجربه ، بهتر میشی . که اگر کسی حرفه ای ی کامل بشه ، دنیای عطاری تمام میشه و بقیه باید سماق بمکند و بروند کنار تا او بگوید و بسازد 😄
فقط یک حرفه ای مطلق داریم که خدای خالق ماست ، مابقی همه در حال تجربه ایم کماکان تا حین پرواز !
دوم : خیلی عطرها ، عطارها و برندها اسم همه ی نت های عطرشون رو نمیگن به دلائل مختلف
شاد باشی و خندان خانم خوشبو
سلام
ممنونم از نکته های دقیق و کاملتون
حتما از راهنماییتون استفاده میکنم
خانم نوش آفرین بله کاملا درسته میبینی دو تا عطر نت مشترک زیادی دارند ولی شباهتی به هم ندارند خب این کاملا طبیعیه شما تو یه عطر پوست پرتقال رو ۲۰درصد، بالنگ رو ۳۰درصد و یاس رو ۵۰درصد بریز خب اون کار میشه یه کار گلی شیرین و ملایم
حال تو عطر بعدی پوست پرتقال رو ۷۰درصد بالنگ رو۲۰درصد و یاس رو ۱۰درصد بریز نتیجه اش میشه یه کار تلخ سیتروسی
اینم بگم مطمعن باش عطار تمام چیزی که استفاده میکنه رو نمیگه.
انشاالله همیشه سالم و پر شور و شاد باشی و ثروتمند مثل کایلی.
خانم نوش آفرین بله کاملا درسته میبینی دو تا عطر نت مشترک زیادی دارند ولی شباهتی به هم ندارند خب این کاملا طبیعیه شما تو یه عطر پوست پرتقال رو ۲۰درصد، بالنگ رو ۳۰درصد و یاس رو ۵۰درصد بریز خب اون کار میشه یه کار گلی شیرین و ملایم
حال تو عطر بعدی پوست پرتقال رو ۷۰درصد بالنگ رو۲۰درصد و یاس رو ۱۰درصد بریز نتیجه اش میشه یه کار تلخ سیتروسی
اینم بگم مطمعن باش عطار تمام چیزی که استفاده میکنه رو نمیگه.
انشاالله همیشه سالم و پر شور و شاد باشی و ثروتمند مثل کایلی.
سلام ممنونم از پاسختون بله همینطوره
قضایا رو پیچیده نبین ، دنیا خیلی ساده تر از این حرف هاس، جوابت اینه که چون هر سه تا واقعا شبیه همن! چیزی که از ادکلن "واقعا" به بینی آدم می رسه بعد چند دقیقه ، قلب کاره، middle notes, heart notes, ازین اسم ها، شاید اولش متفاوت باشن و ولی این ها هر سه قلبشون یاس و ارکیده دارن به جز اولی که iris یا همون زنبق رو داره، بوی لیپ استیک، نهایتا هر سه تاشون تو چند دقیقه بوشون شبیه همه مگر اینکه دقت بخوای بکنی بگی آهان فلانی فلان فرقو داره.
درستمثل باربری هر و باکارات رژ ۵۴۰روی کاغذ باربری هر یه بوی توت فرنگی داره اما چون قلب کار مشابه هس برای همین بعد از یه نیم ساعت شاید شبیه بهم دیده بشن.
من این داستان رو با
#لوئیس ویتون ال ایممنسیت L’Immensité و
#بولگاری تایگار Tygar داشتم
طراح جفتش یه نفره، جفتشون قلبشون گریپ فروته با تفاوت هایی اما جفتشون در نهایت شبیه هم حس می شن.
همین داستان با
#جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم بویسی Gentleman Eau de Parfum Boisée و
#والنتینو یومو اینتنس Valentino Uomo Intense وجود داره. شاید ده درصد قلب کار متفاوته. در نهایت در هوا مشابه هم دیده میشن.
پس شاید اگه ساعت ها هم بینی رو استراحت بدی بازم همین آش و همین کاسه اس
قضایا رو پیچیده نبین ، دنیا خیلی ساده تر از این حرف هاس، جوابت اینه که چون هر سه تا واقعا شبیه همن! چیزی که از ادکلن "واقعا" به بینی آدم می رسه بعد چند دقیقه ، قلب کاره، middle notes, heart notes, ازین اسم ها، شاید اولش متفاوت باشن و ولی این ها هر سه قلبشون یاس و ارکیده دارن به جز اولی که iris یا همون زنبق رو داره، بوی لیپ استیک، نهایتا هر سه تاشون تو چند دقیقه بوشون شبیه همه مگر اینکه دقت بخوای بکنی بگی آهان فلانی فلان فرقو داره.
درستمثل باربری هر و باکارات رژ ۵۴۰روی کاغذ باربری هر یه بوی توت فرنگی داره اما چون قلب کار مشابه هس برای همین بعد از یه نیم ساعت شاید شبیه بهم دیده بشن.
من این داستان رو با
#لوئیس ویتون ال ایممنسیت L’Immensité و
#بولگاری تایگار Tygar داشتم
طراح جفتش یه نفره، جفتشون قلبشون گریپ فروته با تفاوت هایی اما جفتشون در نهایت شبیه هم حس می شن.
همین داستان با
#جیونچی جنتلمن ادو پرفیوم بویسی Gentleman Eau de Parfum Boisée و
#والنتینو یومو اینتنس Valentino Uomo Intense وجود داره. شاید ده درصد قلب کار متفاوته. در نهایت در هوا مشابه هم دیده میشن.
پس شاید اگه ساعت ها هم بینی رو استراحت بدی بازم همین آش و همین کاسه اس
اره واقعا
من استراحتم دادم ب بویاییم ولی بازم شباهتایی رو حس کردم. جوابتون خیلی کمک کرد مرسی