شده فک کنید تجربه کافی دارید و مسلط هستین
و عطر فیک بهتون بندازن؟
چه میکنید با اون حال خراب؟ با اون باتل پر شده؟
صد شکست عشقی بخورید یک باتل فیک تو خونتون نیاد که برکت از اون شلف عطورتون خواهد رفت
سریعا هدیه میدم عطر فیک رو😜
سلام. باتلهای فیک رو زیاد دارن میفروشن! جالب اینجاست خیلی از فروشگاههای معتبر هم متاسفانه لا به لای اورجینال دارن فیک فروشی میکنن... رایحه رو قبل از خرید تست کنید و بهش زمان بدید. از فروشنده بخواین که روی پوست دستتان یک پاف بزند و یکساعت بهش زمان بدید.. فیکها در میدل نت کاملا خودشون رو لو میدن.. روی کاغذ بلاتر تست نکنید گمراه کننده است روی لباس و پارچه هم تست نکنید. فقط پوست بهترین تست برای کیفیت رایحه است
خدانکنه شکست عشقی، دردناکه، اما اگه با هزینه قابل قبول و تجربه واقعی باشه شکست عشقی هم پل موفقیته، اما عطر فیک درد داره، اگه هزینه زیادی براش پرداخت نشده باشه و بشه ازش نکته برداشت، خوبه و دردش رو کم میکنه، اما هزینه زیاد ( نسبت به دارایی شخص) درد زیادی داره، میبرم پیشش و اگه قبول کرد و پولم پس داد که خوبه اگه نه، اگه حوصله داشتم شکایتش کنم اگه که نه ، اگه عطرش به دلم بشینه که زیاد زیاد استفادش میکنم تا تموم بشه به شرطی که برای تنفس و پوستم مشکل نداشته باشه و ماندگاریش مقداری مناسب باشه اگه نه میزارمش سرراه تا قسمت یکی دیگه بشه
به نظرم اول از همه برای همین که تونستید کار فیک رو از اصل تشخیص بدید به خودتون تبریک بگید. شما کلی زحمت کشیدید تا به مرحله برسید. بعد سعی کنید کار رو پس بدید و اگر طرف گردن نگرفت لطفا اسم فروشنده رو اینجا بگذارید که ما هم حواسمون باشه. بعد هم در محیط خونه اسپری کنید باتل رو تا تموم بشه.
به نظرم اول از همه برای همین که تونستید کار فیک رو از اصل تشخیص بدید به خودتون تبریک بگید. شما کلی زحمت کشیدید تا به مرحله برسید. بعد سعی کنید کار رو پس بدید و اگر طرف گردن نگرفت لطفا اسم فروشنده رو اینجا بگذارید که ما هم حواسمون باشه. بعد هم در محیط خونه اسپری کنید باتل رو تا تموم بشه.
یه فروشگاه توی اراک ابتدای خیابان عباس اباد بود فکر نمیکنم بشناسن عزیزان.ولی راستش حتی تو خونه هم دلم نیومد اسپری کنم
شاید بشکنمش
اول اینکه ایرادی نداره اینا همش تجربه اس
دوم اینکه برای من نه، خدا رو شکر نشد سعی می کنم فقط از دوتا سایت بگیرم و البته کار گرون بخوام بگیرم می سپرم یکی برام از خارج بگیره اما اگه کار اماراتی بخوام از جنوب می گیرم.
یه تجربه رو بگم دو سال پیش یه دوستی ازم پرسید ادکلن هدیه بگیره برام و منم گفتم باشه، گفت چی باشه گفتم یه کار ازارو رو. ماست وانتد بود اونم از از یه سایت خیلی معتبر خرید من دریافت کردم بسیار ابکی بود یعنی موندگاری در حد نیم ساعت و پخش ده دقیقه خیلی ناراحت شدم کاملا فکر کردم بنده خدا اون سال هشت تومن داده فیک خریده. دیگه گفتم ایرادی نداره گذاشتمش کنار بعد از یه سال و نیم گذرم بهش خورد زدمش پسر Beast شده بود، دو سه ساعت پخش بود و هشت ساعت ماندگاری. خیالم راحت شد که فیک نبود. فقط انتطارشو نداشتم ازارو هم نیاز به متریشین داشته باشه