Tara hsz Tara hsz
17
1405/01/04

عطر مارلی دلینا یا مارلی والایا؟

به شدت عاشق عطر های گلی هستم 🌸

برای چهار فصل میخام 

بین دلینا و والایا موندم، دلینا رو استشمام کردم عاشقش شدم 

از لحاظ پرفورمنس و پخش بو و ماندگاری کدوم بهتره؟

و چا بازخوردی از هر کدومش داشتید اگه استفاده کردید؟ 

اگه روی تن کسی استشمام کردید از نظرتون چطور بوده؟ 

اقابون و خانم ها راهنمایی کنید🤍🌷

Maxxine Maxxine
1405/01/04

عرض احترام تارا جان

این دو یکی از دیگری زیباتر اند... من طرفدار جفتشون هستم از شما چه پنهون :)

اما...

از منظر ماندگاری هر دو برابر اما از جهت رَساییِ صدا / محسوسیت رایحه برای دیگران هنگامی که به تن می نشینند و به قول عطرپیشه ها " سیاژ " : دلینا برتر از والایا

برای 4 فصل: والایا مشخصا ارجح تر نسبت به دلینا.

به نظر من جنس ملسی که حاصل از ریواس و لیچی در رایحه ی دلینا اُریجینال هست در گرما و زیر نور آفتاب کمی بدقلق و به زعم بنده ترشرویی می کنه :/ یعنی اگر در صبح یا ظهر تابستون حدس می زنید جایی سیر کنید که اون فضا برای بازه زمانی قابل توجهی مجهز به سیستم AC و خنک کننده نیست، واقعا روی خوشی از خود اش نشون نمی ده، نه برای شما و یحتمل نه چندان برای اطرافیانتون... یعنی من که اینطور فکر می کنم! شیرینی اش هم روی شما احتمالا سنگینی کنه در اون شرایط. این در حالی ست که والایا، نظیف تر و افتاده تر و آرام تر رفتار می کنه در آب و هوای مذکور.

البته نسخه ی Delina La Rosée #پارفومز د مارلی دلینا لا رزی Delina La Rosée در این شرایط از این قائده مستثناست و برای گرمای تابستون آب دیده شده ست :)

در رابطه با بازخورد کلی از هر دو: خب حقیقت اش هر دو بسیار خوش بازخوردند اما پُربازخوردتر؟! در اون صورت احتمالا دلینا. چون یک) همونطور که گفتم رَسا صداتر و محسوس تره در پرفورمنس و دو) به دنبال جنس منحصر به فرد رایحه اش کمی بیشتر از والایا...چه طور بیان کنم؟.. " بحث برانگیزه " چون به نظر من والایا محجوب تر و موقرتر رفتار می کنه و دلینا خلق شده که دیده و شنیده بشه و خب.. طنازی کنه.

اما در این میون جای داره اشاره ای کنم که صلاحه حین انتخاب در نظر بگیرید.

دلینا مدتی می شه که به صحنه اومده و پشتبند حضور پرهیاهوی و همه گیری قابل توجه اش، دیگه تقریبا آنچنان مهجور و دورافتاده نیست! یعنی احتمال زیاد، قریب به اکثر اشخاصی که در مجاورت شما سیر می کنند، این رایحه به مشامشون بسیار آشنا بیاد. (حضور مشابه بو های فراوان شرکت های عربی و غیره و ذلک از دلینا هم کمکی به این قضیه نمی کنه) این ابدا از زیبایی اش کم نمی کنه ها اما این در حالی ست که والایا اصلا دچار این همه گیری نیست. به همین خاطر شایان توجه تره! 

تا اینجای کار کفه ی ترازو تا حدود زیادی بین این دو زیبا، برابری می کنه و بهترینِ بهترین کار پسند نهایی شماست از این دو رایحه (یعنی ببینید راست حسینی کدوم با دل و احوال خودتون ایاغ تره :) 

والایا: خانوم موقر، باکلاس و بالغی که فکر شده سخن می گه.. آرام و شمرده، سنگین و رنگین قدم بر می داره و از برقرار کردن ارتباط چشمی با غریبه ها تا حدود زیادی صرف نظر می کنه اما در نظر دیگران شیک پوش و اصیل ِه و همین خودش در مجمع باکلاسان یکی از عوامل اصلی جذابیت ِه. (در یک نمودار فرضی، بیش از دخترانه، خانمانه ست)

دلینا: دخترخانمی سرشار از روحیات زنانه؛ بسیار هم خوش مشرب و اجتمایی، بسیار راحت ارتباط چشمی برقرار می کنه با غریبگان من جمله آقایان جوان، حرف هاش رو راحت می زنه و ابایی از لوند به نظر رسیدن یا مواجهه با خاطرخواهان نداره... می دونه اغواگره و لزومی به سرپوش گذاشتن بر اون خو نمی بینه. (در همون نمودار، بیش از خانمانه و بالغ، دخترانه ست. کم سن و سال نه ها، سرزنده تر)

موفق باشید. 

درود بر شما

والایا اکسکلوسیف انتخاب بهتری هست برای تمام فصول

از لحاظ پراکندگی و ماندگاری نسبت به دلینا اکسکلوسیف بهتره

والایا  با ترکیبی از رایحه‌های گلی، وانیلی و چوبی، انتخابی عالی برای بانوانی

است که به دنبال رایحه‌ای ماندگار و لوکس هستند.

سلام نظر من ۱۰۰٪ والایا هست

گلی و شیک

دلینا هم خوبه اما بخاطر رزش ممکنه همه پسند نباشه

morteza j morteza j
1405/01/04

درود 

والایا ی سر و گردن بالاتره 

Eric Revo Eric Revo
1405/01/04

واقعا هیچ‌کدوم Fleur Narcotique #ای ایکس نیهیلو فلور نارکوتیک Fleur Narcotique  همون والایاست(طراحش یه نفره) ولی این نسخه فقط یاداور بوی یاس والایا نیست بلکه در بستر میوه اس پس شادابی هم داره، همون والایا اما شاداب تر 

سلام تارا جانم

کدوم به شخصیت شما نزدیک تره؟

والایا زیبا، درونگرا، فهیم، شیک، تمیز و آراسته ست

دلینا جذاب، برونگرا، جوان، لوند، پر از زنانگی و اشتیاق

والایا بین خانوما پر از بازخورد مثبته. مطمئن باشین اسمش رو بار ها ازتون میپرسن.

دلینا رو ولی آقایون بیشتر دوست دارن.

Tara hsz Tara hsz
1405/01/05
در پاسخ به Maxxine :

عرض احترام تارا جان

این دو یکی از دیگری زیباتر اند... من طرفدار جفتشون هستم از شما چه پنهون :)

اما...

از منظر ماندگاری هر دو برابر اما از جهت رَساییِ صدا / محسوسیت رایحه برای دیگران هنگامی که به تن می نشینند و به قول عطرپیشه ها " سیاژ " : دلینا برتر از والایا

برای 4 فصل: والایا مشخصا ارجح تر نسبت به دلینا.

به نظر من جنس ملسی که حاصل از ریواس و لیچی در رایحه ی دلینا اُریجینال هست در گرما و زیر نور آفتاب کمی بدقلق و به زعم بنده ترشرویی می کنه :/ یعنی اگر در صبح یا ظهر تابستون حدس می زنید جایی سیر کنید که اون فضا برای بازه زمانی قابل توجهی مجهز به سیستم AC و خنک کننده نیست، واقعا روی خوشی از خود اش نشون نمی ده، نه برای شما و یحتمل نه چندان برای اطرافیانتون... یعنی من که اینطور فکر می کنم! شیرینی اش هم روی شما احتمالا سنگینی کنه در اون شرایط. این در حالی ست که والایا، نظیف تر و افتاده تر و آرام تر رفتار می کنه در آب و هوای مذکور.

البته نسخه ی Delina La Rosée #پارفومز د مارلی دلینا لا رزی Delina La Rosée در این شرایط از این قائده مستثناست و برای گرمای تابستون آب دیده شده ست :)

در رابطه با بازخورد کلی از هر دو: خب حقیقت اش هر دو بسیار خوش بازخوردند اما پُربازخوردتر؟! در اون صورت احتمالا دلینا. چون یک) همونطور که گفتم رَسا صداتر و محسوس تره در پرفورمنس و دو) به دنبال جنس منحصر به فرد رایحه اش کمی بیشتر از والایا...چه طور بیان کنم؟.. " بحث برانگیزه " چون به نظر من والایا محجوب تر و موقرتر رفتار می کنه و دلینا خلق شده که دیده و شنیده بشه و خب.. طنازی کنه.

اما در این میون جای داره اشاره ای کنم که صلاحه حین انتخاب در نظر بگیرید.

دلینا مدتی می شه که به صحنه اومده و پشتبند حضور پرهیاهوی و همه گیری قابل توجه اش، دیگه تقریبا آنچنان مهجور و دورافتاده نیست! یعنی احتمال زیاد، قریب به اکثر اشخاصی که در مجاورت شما سیر می کنند، این رایحه به مشامشون بسیار آشنا بیاد. (حضور مشابه بو های فراوان شرکت های عربی و غیره و ذلک از دلینا هم کمکی به این قضیه نمی کنه) این ابدا از زیبایی اش کم نمی کنه ها اما این در حالی ست که والایا اصلا دچار این همه گیری نیست. به همین خاطر شایان توجه تره! 

تا اینجای کار کفه ی ترازو تا حدود زیادی بین این دو زیبا، برابری می کنه و بهترینِ بهترین کار پسند نهایی شماست از این دو رایحه (یعنی ببینید راست حسینی کدوم با دل و احوال خودتون ایاغ تره :) 

والایا: خانوم موقر، باکلاس و بالغی که فکر شده سخن می گه.. آرام و شمرده، سنگین و رنگین قدم بر می داره و از برقرار کردن ارتباط چشمی با غریبه ها تا حدود زیادی صرف نظر می کنه اما در نظر دیگران شیک پوش و اصیل ِه و همین خودش در مجمع باکلاسان یکی از عوامل اصلی جذابیت ِه. (در یک نمودار فرضی، بیش از دخترانه، خانمانه ست)

دلینا: دخترخانمی سرشار از روحیات زنانه؛ بسیار هم خوش مشرب و اجتمایی، بسیار راحت ارتباط چشمی برقرار می کنه با غریبگان من جمله آقایان جوان، حرف هاش رو راحت می زنه و ابایی از لوند به نظر رسیدن یا مواجهه با خاطرخواهان نداره... می دونه اغواگره و لزومی به سرپوش گذاشتن بر اون خو نمی بینه. (در همون نمودار، بیش از خانمانه و بالغ، دخترانه ست. کم سن و سال نه ها، سرزنده تر)

موفق باشید. 

سلام وقتتون بخیر 🌸

مچکرم که انقدر قشنگ پاسخ دادید

من راحت تونستم جوابم رو بگیرم و با این حال فهمیدم انتخابم دلینای زیبا هست ولی برای پاییز و تابستون

اگه اشنایی هم با عطر امواج لاو تیوب رز دارید ممنون میشم راهنمایی کنید🤍

یا یه عطر گلی جذاب برای بهار و تابستون 

Tara hsz Tara hsz
1405/01/05
در پاسخ به میلاد بهرامی :

درود بر شما

والایا اکسکلوسیف انتخاب بهتری هست برای تمام فصول

از لحاظ پراکندگی و ماندگاری نسبت به دلینا اکسکلوسیف بهتره

والایا  با ترکیبی از رایحه‌های گلی، وانیلی و چوبی، انتخابی عالی برای بانوانی

است که به دنبال رایحه‌ای ماندگار و لوکس هستند.

مچکرم از راهنماییتون 🤍

پس دلینا رو برای یک بار هم که شده باید تست کنم حتما🌸

Tara hsz Tara hsz
1405/01/05
در پاسخ به مه سـ‌‌ـــا :

سلام نظر من ۱۰۰٪ والایا هست

گلی و شیک

دلینا هم خوبه اما بخاطر رزش ممکنه همه پسند نباشه

خیلی دوس دارم استشمامش کنم ولی متاسفانه جایی نیست که اورجینالش رو داشته باشه

پخش بو و پرفورمنسش چطوره؟ 

Tara hsz Tara hsz
1405/01/05