سلام من چندتا عطر گرون استفاده کردم مثل امواج اپیک،توسکان لدر،توباکو وانیل خواستم بگم این عطرا از نظرم خیلی با کیفیت بودن منظورم شفافیت رایحه کلا بو که میکنم میفهمم چقدر با کیفیته از اونور عطر های ارزون تری که دارم بنظرم اینجوری نیستن مثل فلنکر های استرانگر ویت یو، خواستم بگم تا ۲۰ تومن عطر بهم پیشنهاد بدین که عین این عطرایی که گفتم کیفیت داشته باشن نمیدونم وجود داره یا نه چون یاد ضرب المثل هرچقد پول بدی اش میخوری میوفتم😂خلاصه اگر چیزی میشناسن معرفی کنید مردانه یا یونیسکس گرم و خنک و شیرین و تلخ و ایناش مهم نیس فقط اگر میشناسین معرفی کنید🙏
لالیک یه برند اقتصادی ولی قدیمیه کارهاش درسته بعضی ها پروفورمنس خوبی ندارن منها عملکرد انکر نویر ، اما این شفافیت رایحه و غیر خطی بودن رو به واضح دارن. من این تغییر نت رو تو کارهای ازارو مثل ماست وانتد و وانتد بای نایت هم دیدم. پس عملا ربطی به پول نداره برادر.
وقت شما به نيكي
من بهشخصه سر رشتهاي به اونصورت ندارم در زمينه عطر آقايون
قطعاً دوستان بهتر راهنماييتون ميكنن
منتهي بهنظرم برند گرلن ، عطراي مردونه اي كه تست كردم فوقالعاده بودن
و همچنین هرمس
پیشنهاد میکنم سری به دیزاينري هاي با كيفيت كه كم هم نيستن بزنين ✨
لالیک یه برند اقتصادی ولی قدیمیه کارهاش درسته بعضی ها پروفورمنس خوبی ندارن منها عملکرد انکر نویر ، اما این شفافیت رایحه و غیر خطی بودن رو به واضح دارن. من این تغییر نت رو تو کارهای ازارو مثل ماست وانتد و وانتد بای نایت هم دیدم. پس عملا ربطی به پول نداره برادر.
من حرفی از تغیر نت نزدم تغیر نت رو بعضا تو کار های اماراتی هم میشه دید حرف من یچیز دیگس
میدونید از کجا باید تهیهش کنم؟
بعید میدونم تا ۲۰ ملیون باشه ها😅
بعید میدونم تا ۲۰ ملیون باشه ها😅
وقت شما به نيكي
من بهشخصه سر رشتهاي به اونصورت ندارم در زمينه عطر آقايون
قطعاً دوستان بهتر راهنماييتون ميكنن
منتهي بهنظرم برند گرلن ، عطراي مردونه اي كه تست كردم فوقالعاده بودن
و همچنین هرمس
پیشنهاد میکنم سری به دیزاينري هاي با كيفيت كه كم هم نيستن بزنين ✨
خیلی ممنون ازتون اره برند گرلن خودم مد نظرم هست تهیهکنم مخصوصا عطر گرلن هوم رو ولی فعلا نمیدونم از کجا تهیه کنم😅شرایط عادی شد احتمالا از گوگل بتونم
میدونید از کجا باید تهیهش کنم؟
فکر کنم پ. ر. ف. ی. و. م ش. ا. پ. ی. ن. گ داشته باشه