علی علی
6
1404/12/28

مقایسه عطرهای برندمحور با اسانس‌های گرمی

سلام و احترام خدمت اعضای محترم

یک پرسش برام مطرح شده و دوست دارم از تجربه و نظر شما استفاده کنم.

معمولاً در عطرفروشی‌ها اسانس‌های گرمی عرضه می‌شه که مشخص نیست دقیقاً کیفیت و منشاء اون‌ها از چه نوعیه. می‌خواستم بدونم فارغ از این دسته از اسانس‌ها، نگاه شما نسبت به عطرهایی که توسط یک برند مشخص تولید می‌شن و از اسانس‌های اورجینال اروپایی یا فرانسوی با گرید A و B استفاده می‌کنن و همین‌طور دارای شماره پروانه بهداشتی و نشان سیب سلامت هستن،براتون ارزش افزوده‌ای ایجاد می‌کنن یا نه از نظر رایحه، ماندگاری و سلامت همچنان جای تردید دارن؟

ممنون می‌شم اگر تجربه خودتون رو به اشتراک بگذارید.

Eric Revo Eric Revo
1404/12/29

نمی دونم چرا نظراتم راجع به اسانس تایید نمیشن !

اگر تایید شد بدان و آگاه باش اگر مواد اولیه از اروپا باشد حتی گرید Z ، نه A و B، قیمتش غیر رقباتی درمی آید.شرکت های ایرانی هم از اسانس های غیر اروپایی استفاده می کنند.

نظرم اینه که فرد اگر رزماری های پارک ملت ، همانجا که پاتوق گربه هاست، را بگیرد بچکاند و مایع خارج شده از آن را به تن بمالد به مراتب کمتر مواجه با خطرات سلامتی می شود.

بنده به ساز و کار سیب سلامت آشنا نیستم برای همین نمی تونم با استاندارد بهداشت کشورهای اروپایی مقایسه کنم، در واقع اگر اگر اگر اگر نسبت استاندارد سیب سلامت به استاندارد بهداشت اروپا برابر با استاندارد ایمنی خودرو در ایران به استاندارد یورواستار برای اروپا باشه فاتحه سلامتی مصرف کننده خوانده است 😂.

البته باز هم میگم اطلاع دقیق ندارم و دوستان در این زمینه اطلاعاتشون بیشتره اما همین استاندارد دست پا چلفتی هزاران کیلومتر جلوتر از اسانس های حاج عبدالله که به صورت فله ایی از کارگاه های پشت بازار ماهی فروشای ژنرال لینوگ پی و سائوسائو  ژونگ چین میاره و توزیع می کنه.

Fred_S Fred_S
1405/01/01

اصلا من میگم اسانس هیچ ضرری نداره . ولی واقعا واستون لذت داره اسانس روغنی بمالید ب خودتون ؟ اگه جواب مثبته شما صرفا میخواید بو بدید و هیچ درکی از لذت دنیای عطر ندارید . 

اگه هم با قیمت مشکل دارید برند های اقتصادی مثل لالیک و بنتلی و زارا و لطافه و بنز و جگوار و.... وجود دارن 

سجاد سجاد
1405/01/02

درود بر شما دوست عزیز

با توجه به تجربه چند ساله در دنیای عطر نظر بنده بر این است اگر توانایی خرید عطر اورجینال را ندارید ، از دکانت های میل پایین استفاده بفرمایید و یا بهترین گزینه و به صرفه ترین تهیه عطرهای اماراتی از جمله الحمبرا ، افنان ، فرگرانس ، جانوین و ...‌ هستش که اولی دقیقا کپی رایحه اصلی هست (بالای ۹۰ درصد ) با پخش و ماندگاری مناسب

۱۰۰ میل اونها حدود ۱/۲۰۰ به بالا هستش ولی عطرهای گرمی و سطح پایین بازار خیلی گران تر تمام میشه و حتی تضمین بهداشتی هم نداره و برای پوست و ریه مشکل ساز هستند.

با آرزوی روزهای خوب برای شما

mahdis mahdis
1405/01/02

دوست عزیز ، پیشنهاد میکنم در مورد ارتباط شوک انفافلاکسی با اسانس تحقیق کنید 

Perfumer Perfumer
1405/02/04

بذارید مقایسه ای داشته باشم تا متوجه عمق تفاوت ها بشید

بنده تا دلتون بخواد اسانس داشتم و تعداد بسیار زیادی هم عطر اورجینال دارم و تجربه هر دو رو دارم پس بی خود نمیگم اما قیاس عطر اورجینال و عطر گرمی

اسانس=آهن.  زهر.     تاریکی 

اورجینال=طلا.  پادزهر.   روشنایی

در یکی از این پرسش و پاسخ ها عرض کردم بنده بعد از اینکه با عطر اورجینال آشنا شدم ،حجم عظیم اسانس خود را رایگان بین فامیل پخش کردم چون ارزشی نداشتن هم اینکه بعد از اینکه به عطر اورجینال عادت کرده بودم ،هر بار اسانس بو می کردم ،حساسیتی که داشتم دوباره سراغ مرا می گرفت .

با درود خدمت تمام عزیزان،

نظرتون درباره فروشگاه هایی که عطر رو بازآفرینی میکنن و خودشون تولید میکنن نظیر فروشگاه ع.ط.ر.س.ر.ا و س.ر.ا.د و و.ا.م.ق چیه که من به شخصه مدتیه فقط از این ۳مورد عطر خریداری میکنم،آیا این فروشگاه هارو هم با عطر و اسانس های گرمی یکی میکنید؟؟؟؟؟

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟