Sanam Sanam
19
1404/12/26

مارلی والایا

سلام وقت همگی بخیر

من میخواستم ادکلن مارلی والایا رو خریداری کنم اما الان مردد شدم بین خرید مستر کوالیتی این عطر یا مدل شرکتیش(الحمبرا) و ممنون میشم اگه تجربه خرید ادکلن مستر کوالیتی داشتید برام به اشتراک بزارید🙏🏼

Armin Armin
1404/12/27

به هیچ عنوان سمت عطر های کوالیتی و فیک نرین - هم رایحه مناسبی رو تجربه نخواهید کرد هم ماندگاری و سیاژ مناسبی عطرتون نخواهد داشت ؛ پیشنهاد من اینه که اگر برای خود مارلی والایا نمیخواین هزینه کنید به سمت (آرماف پرل دور) برین بسیار عطر مشابه  خوبیه 🌹👌🏻

Eric Revo Eric Revo
1404/12/27

چیزی به اسم مستر کوالیتی و های کپی و سفارش اروپا سفارش امارات سفارش ترکیه ساخت ترکیه ، اسانس فرانسوی اسانس سوئیسی و این شارلاتان بازیها نداریم. یا الحمبرا و شرکت های اماراتی بگیرین یا شرکت های ایرانی سیب سلامت دارن ، یا دکانت شرکت های اروپایی. 

سلام مستر کوالیتی ی اسم پرلعاب دیگه از  همون عطر فیکه. 

Fred_S Fred_S
1404/12/27

مسترکوالیتی همون فیک هست ؟ اگه اینجوریه ترجیحم الحمبرا  یا مشابه احتمالی در برند لطافه هست 

Baby reXa Baby reXa
1404/12/27

سلام 

ببین خیلی بستگی داره که اگه شرکتی میخوایی بگیری از چه برندی میگیری و اگه مستر کوالیتی و های‌کپی میخوای بگیری از کجا میگیری و اینکه ترجیحا عطر اورجینال رو تست نکرده باشی چون اگه احتمالا تست کرده باشی و مستر کوالیتی بگیری و بو کنی و تفاوت هاشون رو متوجه شی شاید یکوچولو بخوره تو ذوقت ، ولی بازم میگم بستگی به کیفیت اون عطر هم داره.

من چندتایی مستر کوالیتی (یا تستر) دارم و واقعا راضی هستم اکثر پخش و ماندگاریاشون راضیم میکنن و همینطور بوی خیلی خوبی هم دارن یعنی اونطوری نیست که بزنی بعد کسی فکر کنه عطرت چیپ یا بوی فیک داره ، تقریبا مشابه اورجینال هستن.

درمورد شرکتی گفتید الحمبرا ، خب الحمبرا توی برند های شرکتی واقعا یه سر و گردن بالا تره و کیفیتش بیشتره و بعد از اون فرگرنس ورد ، پخش و ماندگاریشم تا یه حدی بستگی به عطری داره که از روش ساخته شده ولی در کل برند خوبیه 

من فقط یجا از برند شرکتی ضربه دیدم که الحمبرا نبود ولی بوی عطر بشدتتت افتضاح بود و هیچ ربطی به نسخه اورجینال نداشت و باعث شد یکم نسبت به برند های شرکتی غیر از فرگرنس ورد و الحمبرا یه گارد خاصی بگیرم😁

Sanam Sanam
1404/12/27
در پاسخ به Armin :

به هیچ عنوان سمت عطر های کوالیتی و فیک نرین - هم رایحه مناسبی رو تجربه نخواهید کرد هم ماندگاری و سیاژ مناسبی عطرتون نخواهد داشت ؛ پیشنهاد من اینه که اگر برای خود مارلی والایا نمیخواین هزینه کنید به سمت (آرماف پرل دور) برین بسیار عطر مشابه  خوبیه 🌹👌🏻

خیلی ممنونم از راهنماییتون و از پیشنهادتون حتما عطری که معرفی کردید تستش میکنم.

Sanam Sanam
1404/12/27
در پاسخ به Eric Revo :

چیزی به اسم مستر کوالیتی و های کپی و سفارش اروپا سفارش امارات سفارش ترکیه ساخت ترکیه ، اسانس فرانسوی اسانس سوئیسی و این شارلاتان بازیها نداریم. یا الحمبرا و شرکت های اماراتی بگیرین یا شرکت های ایرانی سیب سلامت دارن ، یا دکانت شرکت های اروپایی. 

ممنونم از راهنمایی ارزندتون لطف کردید.

Sanam Sanam
1404/12/27
در پاسخ به نوشافرین :

ممنونم از راهنماییتون لطف کردید.

Sanam Sanam
1404/12/27
در پاسخ به Fred_S :

مسترکوالیتی همون فیک هست ؟ اگه اینجوریه ترجیحم الحمبرا  یا مشابه احتمالی در برند لطافه هست 

بله همون فیک بود مثل اینکه

اولین
Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟