سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
پخش بو یک ادکلن رو چجوری تست میکنید؟
درود
تعداد پاف مشخص استفاده میکنم وارد جایی میشم و از اطرافیان میپرسم که بوی عطرم رو حس میکنن یا نه،هرچند عطری که پخش بوی خوبی داشته باشه یه هاله دور کسی که استفاده کرده درست میکنه که توسط خود فرد قابل تشخیصه و حس میشه
تو بالکن سه تا پاف بزن به لباس ، ببرش یه اتاق دیگه بذار درم ببند یه ساعت بعد برو تو اتاق اگه اتاق بوی ادکلن رو میداد یعنی پخشش متوسطه،
روی دستت بزن سه تا پاف نیم ساعت بعد دستت رو جلوی صورتت با فاصله سی سانت تکون بده تو هوا اگه هوای حاوی بو برات اومد یعنی متوسطه
هر کدوم از اینا کمتر یعنی ضعیف بیشتر یعنی رو به قوی بودن
سلام، قبل از خرید در نت بررسی میکنم و بعد یا اینترنتی یا حضوری خرید میکنم، اما اگه حضوری و بدون تحقیق از قبل باشه، دو سه رایحه مرتبط با فصل رو بدون تست به لباسم حس میکنم اگه یکیشون به دلم نشست و فروشنده گذاشت و تستر داشت، سه پاف میزنم و نیمساعت قدم میزنم ببینم خودم رایحه را به طور مشخص حس میکنم یا نه، معمولا چون فرهنگ و اقتصاد فروش ادکلن در کشور ما نیست و شاید همینطور برای خرید، احتمال کم است بگذارن سه پاف بزنیم و بعد از رضایت، خرید کنیم، پس اگه بدون تحقیق باشه، همینکه از رایحه خوشمون بیاد میخریم، با تحقیق هم که از نظرات در سایت، شما هم نظرتون رو بگید
وقتی یکی از اعضای خانواده تون میخواد بیرون بره چهار پاف به لباسش اسپری کنید
و پس از یکی دو ساعت وقتی به خونه برگشت اگه بوی عطر میداد یعنی اون عطر پرفورمنس قابل قبولی داره