اسم عطرتون چیه

جسارتا اگه کسی اسم عطر امضاتون رو برسه بهش راستشو میگید یا اینکه میگید این بوی منه برو بگرد بوی خودتو پیداکن🫤🥲

دانیال دانیال
1404/12/26

راستش رو میگم.. چرا باید اینقدر خودخواه باشم🤣

Eric Revo Eric Revo
1404/12/26

من به اخلاق مسخره دارم اگه ادکلن اصلی رو زده باشم تو خیابون سعی می کنم نسخه اماراتیشو بگم، مخصوصا اگه طرف یه نوجوون یا یه فرد معمولیه، بدم میاد که بخوام الکی کلاس بذارم اونم تو این وضع اقتصادی، حتی یادمه کلاه نیوارا داشتم تو باشگاه یه پسر با ذوق ازم پرسید کجا گرفتم گفتم بازار پونزده خرداد، نگفتم که ایتالیا تو دکتلون خریدمش، از عقده ایی بازی بدم میاد.

یه قانون نا نوشته: هیچ وقت از عطر Bro استفاده نکن یعنی اگه یه رفیق فابریک داری زرتی عطر اونو نزن به خودت بذار رایحه اون بمونه اما خب همکار و اشنا و فلان معمولا میگی که بوی چیه. اگه حس کردی فرد توانایی مالی نداره خیلی ریلکس میگی البته شرکتیش هم همینه (من اطلاعاتم تو این زمینه بد نیست برای همین می دونم ایا اصلا شرکتیش خوب هست یا نه اگه بد باشه نمی گم)

سلام

قبلا نمی‌گفتم ولی حالا با کمال میل میگم

در پاسخ به inas :

هرچند که دلم نمی‌خواد اما میگم 😄

😅

در پاسخ به خاطرات یک گور کن :

سلام . بهش اسمشو میگم دلیلی نداره پنهان کنم.. چون اون عطری که من میزنم فقط برای من ساخته نشده و هزاران نفر دیگه هم دارن استفاده میکنند... وقتی اسم عطرمو معرفی کنم یک نفر به اون هزاران نفر اضافه میشه! اتفاق خاصی نمیفته!

ولی اگر عطری رو خودم با ترکیب خودم و دست خودم بسازم اون موقع قضیه فرق داره!! بهش میگم این بوی منه! برو بگرد بوی خودتو پیدا کن

من از یکی از دوستانم اسم عطرشو پرسیدم 

و ایشون دقیقا بهم گفت که این بوی خودمه برو بگرد بوی خودتو پیداکن 

ولی چون باهم صمیمی بودیم زیاد به دل نگرفتم ...البته دروغ نگم بازم به دل گرفتم بدجور ضدحال زد 

در پاسخ به شهرزاد :

من که همیشه اسم کامل عطر و برند رو میگم. ولی طرف گیج میشه فقط میگه آهان. یه بار که وانیل کایالی رو زده بودم یادمه ازم خواستن اسمش رو هم بنویسم

بهترین دفاع حمله است

در پاسخ به نوشافرین :

نه ب این تندی ک دلش میشکنه🥲 من همیشه اسم عطرامو میگم به هرکس ک میپرسه.  ولی اگر خیلی اون عطره برام عزیز باشه طوری ک نخوام اسمشو بگم سعی میکنم عطریو بش پیشنهاد بدم ک شبیه ترین بو رو ب عطرم داشته باشه یجورایی یا دوپش باشه یا توی اون حالو هوا باشه 

دقیقا دوستم به همین تندی این حرفو بهم زد و کاملا حالمو گرفت

در پاسخ به علی هوشمندی :

درود. اسم عطر رو میگم مسئله خاصی نیست برام؛ اما به شخصه اگه دوست صمیمی، همکار یا شخصی که معمولا همدیگه رو می‌بینیم یه عطر امضایی برای خودش داشته باشه، هرچقدرم که اون عطر مورد علاقه‌ی من واقعا بشه، اما ترجیحا سراغ اون عطر نمیرم؛ یا حداقل مواقعی که با اون شخص یا دوست مشترکمان ملاقات میکنم، به هیچ عنوان از اون عطر استفاده نمیکنم.

احسنت 👏

در پاسخ به Fatimah :

میگم

الان دیگه دهه ۸۰ نیست که مردم به مدیا و تبلیغات گسترده دسترسی نداشته باشن. چیزی به نام عطر من وجود نداره وقتی کلی پول خرج تبلیغ و هایپ عطرا میشه در ثانی بطور کلی این حرکت که بگی این عطر منه برو دنبال عطر خودت اکت چیپی هست.

اکثر کسایی ک دیدم اینکارو میکردن یا معتقد بودن، اسانس و کپی میزدن ینی حتی نمدونستن عطرشون دقیقا چی هست بعد فکر میکردن مال خودشونه و بقیه نباید بفهمن. وا

دقیقا باهاتون خیلی موافقم 

در پاسخ به علی :

درود 

فعلا عطر امضا ندارم از روایح متنوع استفاده میکنم ولی اگر روزی عطر امضا انتخاب کنم غریبه بپرسه چرا که نه بهش میگم ولی اگر آشنا باشه برای اینکه امضام تو اطرافیان جعل نشه نمیگم چون میخوام هربار در جایی در جامعه عطر امضام به مشامشون رسید یاد من بیوفتن و در واقع اون رایحه رو با من بشناسن

درود بر شما 👏

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟