تراثی الکتریک افنان

دوستان کسی عطر تراثی الکتریک افنان(مشابه بلو تالیسمان) رو تست داشته؟ یه مدت خیلی مانور و تبلیغ شده بود، اما ظاهرا در عطرافشان صفحه ای ایجاد نشده و تجربه ای هم ثبت نشده، البته به جز یک پست کوتاه در عطرگرام...

کیفیت این عطر در مجموع چطوره...؟ این رو هم می دونم که آرت آف یونیورس لطافه هم مشابه بلو تالیسمان هست اما برخی میگن کیفیت تراثی الکتریک بالاتره با ماندگاری کمی کمتر از لطافه...

علیرضا علیرضا
1404/12/26

با سلام من بلو تالیسمان رو تست نداشتم ولی تراثی‌رو دارم الکتریک رو دارم پخش و مامدگاری‌در حد معموله نه به اندازه بلوتایسمان ولی‌رایحه بو واقعا به نسبت قیمت با کیفیته برای قیمتش می ارزه منم دکانت ۵ سیسی گرفتم چون زیاد هایپ شده

دانیال دانیال
1404/12/26

اگر بین لطافه و افنان میخواهید انتخاب کنید.. قطعا الکتریک خیلی بهتره 

دانیال دانیال
1404/12/26

در پاسخ به دانیال :

سپاسگزارم

در پاسخ به علیرضا :

با سلام من بلو تالیسمان رو تست نداشتم ولی تراثی‌رو دارم الکتریک رو دارم پخش و مامدگاری‌در حد معموله نه به اندازه بلوتایسمان ولی‌رایحه بو واقعا به نسبت قیمت با کیفیته برای قیمتش می ارزه منم دکانت ۵ سیسی گرفتم چون زیاد هایپ شده

ممنونم...

Eric Revo Eric Revo
1404/12/26

پخش و‌ موندگاریش متوسطه ، بلو تلیسمان اصلشم تست داشتم عملکرد اون حتی ضعیف بوده چون جنس عطرش متینه، تهاجمی نیست اینکه شرکتا چطوری زدنشو نمی دونم

در پاسخ به Eric Revo :

پخش و‌ موندگاریش متوسطه ، بلو تلیسمان اصلشم تست داشتم عملکرد اون حتی ضعیف بوده چون جنس عطرش متینه، تهاجمی نیست اینکه شرکتا چطوری زدنشو نمی دونم

ممنون از پاسخ شما. قیمت برخی از عطرها آنقدر گران هست که از وسع بسیاری از مردم خارجه. عملکرد ضعیف شون هم توجیهی برای خرید باقی نمیگذاره

Atrafshan logo
عطرافشان
پشتیبانی سایت
عطرافشان
سلام کاربر گرامی
چطور می توانیم به شما کمک کنیم؟