با عرض سلام خدمت همه امیدوارم تو این روزای سخت حال دلتون خوب باشه
جدیدا سلیقه مشامم به سمت عطرهایی رفته که به اصطلاح بوی آلبالویی داشته باشه که قرار نیست توش آلبالو باشه مثل نت دارچین یا تنباکو یا انواع ادویه ها که این حس رو منتقل میکنن
قصدم عطر امضاست که بشه در سه فصل یا حتی چهار فصلم استفاده کرد مثل له بونته اسور مشکی ولی دیگه دیسکانتینیو شده واقعا محشر بود
رد توباکو مانسرا من این بلک بولگاری هرود مارلی و غیره که عالین ولی بیشتر زمستانی و پاییزی ان البته عطر میلیسیم تابارم از کرید رو امتحان نکردم که ۳ فصل محسوب میشه ولی سبک بو رو چون امتحان نکردم متوجهش نیستم ممنون میشم نظراتتون رو در این باره مطالعه کنم
دارچین و ادویه و تنباکو اصلا با سه فصله بودن جور درنمیان شاید برای شب های بهار و روزهای پاییز و زمستون بشه استفاده کنن اما برای روزهای بهار و تابستون سر درد میاره توی اروپا فصل بهار خودش یه پاچه زمستونه تا پایان ماه می خیلی جاها سرده و باد سرد هم می زنه برای همین سه فصله بودن از دید اونا خیلی جفت و جور ما نیست. درسته گفتی می دونی اما من چیزی بهتر از هرود تو تنباکویی ها ندیدم چندین کار تنباکویی هم تست زدم.
تنباکویی که شما مد نظرتون هست... این میتونه باشه.
#تام فورد توباکو وانیل Tobacco Vanille
قیمت نجومی هست... ولی مشابه هاش هم موجوده..
این هم هست ولی خب کیفیت پایین تره... و حال و هوای متفاوت.
سلام L'Homme Ideal guerlain ادو پرفیوم ش رو تست کنید خیلی زیباست به نظرم
راستی این عطر هم بنوعی تنباکویی هست ولی معتدل.. خود من خیلی دوستش دارم...
Rehab initio
از روی نوت ها قضاوت نکن
تستش کن
سلام
خانواده گرلن لهوم آیدیل ها
باربری لندن
خانواده جورجیو آرمانی استرانگر ویت یو ها
آزارو وانتد
#اینیشیو پارفومز پرایوز نارکوتیک دیلایت Narcotic Delight
کاملا منظورتون رو متوجه شدم
این رایحه، مقصود شما رو بهتر توصیف میکنه
مشروبی آلبالویی و اغواگر
سلام
من زیاد دنبال عمچین عطری بودم و تا الان به نظرم بهترین عطر اپن هست. قیمت مناسب با پرفورمنس خوب و خیلی هم مثل گذشته هایپ نیست
درود
پیشنهاد میکنم باربری لاندن فور من عطری تنباکویی، دارچینی و کلاسیک هست تست بفرمایید: