سوال شاید مسخره ایی باشه اما به نظر خودتون به من چی میاد؟ این عکسی که پروفایل منه، خودمم و اکثرا هم تیپم همینه و تو این وایباس یعنی نه کت شلواری هستم و نه لباس بگ و ازین شل ولایی که باب هست و نه اسکینی و این داستانا ، لباسهام همیشه سایز خودمه و همیشه تیپم نه خیلی رسمیه نه خیلی اسپرت. کت های جین کاپشن های مشکی پیرهن کتان مشکی و رنگ های تیره بدون طرح و جیب. سنمم سی و پنج ساله. پس اولترا میل و اینوکتوس و هوس و اینا نمی خوره بهم.
شما اگه بودین و می پرسیدم فلانی چی بزنم برم بیرون می گفتین :
اکسنتو رو یادم نمیاد دقیقا فقط اینکه این بوش یونی هست متمایل به زنونه؟ مثلا ارباپیورا رو بو که کردم بوی خوب و شادیه اما انگاری نمیشد یه مرد بزنه، بوش شبیه دلستر هلو بود 😂 اینو نمیدونم چطوره این با ویبراتو رو بارها شنیدم.
اسپایس بامب رو هم بو کردم تو داگلاس، بوش خوبه و ادویه ایه.
لیتون فکر کنم چیز خوبی باشه باید زمان بدم بهش. یه دنیا مرسی
سلام و درود
اکسنتو و اربا پورا هردو رو تست کردم،نه اصلا شبیهش نیست
از اربا پورا بدم میاد اما اکسنتو
شخصا بعد از تاپ نوت از اکسنتو فقط نوت وتیور رو گرفتم که خوب بود،البته تاپ نوتش ی بویی داره که انگار خیلی اشناس و البته این آشنا بودن برای من خوشایند نبود،درکل برام عطر خاصی محسوب نشد و بنظرم بوش خیلی تکراریه
سلام و درود
اکسنتو و اربا پورا هردو رو تست کردم،نه اصلا شبیهش نیست
از اربا پورا بدم میاد اما اکسنتو
شخصا بعد از تاپ نوت از اکسنتو فقط نوت وتیور رو گرفتم که خوب بود،البته تاپ نوتش ی بویی داره که انگار خیلی اشناس و البته این آشنا بودن برای من خوشایند نبود،درکل برام عطر خاصی محسوب نشد و بنظرم بوش خیلی تکراریه
سوسپیرو کلا کارهاش خیلی گلی و لطیفن قبلا که بوشون کرده بودم برام خیلی وایبزنونه اومده بود یه بار دیگه باید بوشون کنم
اقای Eric Revo خیلی تعجب کردم خودتون این سوال رو کردید! چون همیشه میدیدم عموم مردم رو راهنمایی میکردید، سوادتون درباره اطلاعات عطر بالاست،من به عنوان عضوی کوچک در عطرافشان چندتا معرفی میکنم البته جسارت نشه🙌
#اینیتیو پارفومرز پرایوز بلسد براکا Blessed Baraka این عطر بیشتر با استایل های مشکی(پیراهن،کاپشن،کت جین،نیم زیپ) میخوره همینطور فرمایش کردید که استایلم نه رسمیه نه خیلی اسپرت و من اینو در نظر میگیرم که بیشتر کژوال و نیمه رسمی باشه استایلتون
مارلی لیتونم بین نیمه رسمی و کژوال مشکی مونوکروم
#ممو پاریس آیریش لدر Irish Leather
چرم تمیز و سبز ترجیحا نیمه رسمی مشکی مطلق، ولی بنظرم ممو ایتالین لدر گزینه بهتریه برای شما از نظر راحت پوش بودن
اینم گزینه خیلی خوبیه برای استایلتون
ممنونم از محبتتون، البته که من خودم اطلاعاتم جامع نیست ناقصه و در حد سوادم نظرم میدم و اینکه یه وقت یکی یه ایده ایی نظری داره که شاید من ندونم و این باعث میشه بهم اطلاعات اضافه شه.
تایگر رو که خیلی خوبه پیشنهاد کردین چیزی هست که گاهی وقتا می زنم، جالبه آیریش لدر رو هم داشتم ببن مموها ازش خوشم اومده بود، یه اوشنلدر رو هیچ وقت نشد بو کنم.شما هم خوش سلیقه این خیلی.بنابراین می مونه براکا که باید پیداش کنم، و لیتون. لیتون رو دوست دارم و حتما می گیرمش خیلی خیلی ممنونم
مرسی بابت پیشنهادتون، این الیزیوم رو واقعا خودم دوسش داشتم خواهرزاده ام همراهم بود دادم بهش بو کنه می گفت انگاری چندتا ادکلنی که الان داریه، خودم که خیلی خوشم اومده بود ازش ولی حرفش زد تو ذوقم 🤦🏻♂️
توسکان لدر رو خودمم پی اش هستم امتحان کنم می گفتن برای کت شلوارو ایناس و نسخه اسپرت ترش میشه امبر ادر یعنی به نظرتون میشه با تیپ های غیر رسمی هم پوشیدش؟
امبرلدر ای دی پیشو دارم، چه خوب که ناکسوس رو پیشنهاد کردین میرم دنبالش هرچند زرجوف و سوسپیرو واقعا برند هایی هستن که باید بدونی بوشو سیف برای بلایند بای نیستن، یه دنیا ممنون
خواهش میکنم، خوشحالم که لیست رو مفید دیدید.
در مورد الیزیوم؛ اصلاً نگران نظر دیگران نباشید! عطرها روی پوست هر فرد، شخصیت متفاوتی پیدا میکنن اگر خودتان از رایحهاش لذت بردید، یعنی با روحیه شما سازگاره و این مهمترین فاکتوره؛ نظر اطرافیان همیشه معیار دقیقِ هنری نیست.
درباره توسکان لدر و امبر لدر؛ کاملاً حق با شماست. توسکان لدر بسیار رسمی، چرمی و باوقاره و واقعاً مکمل کتوشلواره، اما امبرلدر به مراتب مدرنتر و منعطفتر هست.
و درباره ناکسوس کاملاً موافقم؛ کارهای زرجوف و سوسپیرو اصالت و پیچیدگی خاصی دارن و تست کردنشون (قبل از خرید) بخشی از لذت دنیای عطربازیه. امیدوارم وقتی تستش کردید، از عمق و لطافتِ عسل و تنباکوش لذت ببرید.
موفق باشید و امیدوارم بهترین انتخابها را برای امضای شخصیتان داشته باشید.
خواهش میکنم، خوشحالم که لیست رو مفید دیدید.
در مورد الیزیوم؛ اصلاً نگران نظر دیگران نباشید! عطرها روی پوست هر فرد، شخصیت متفاوتی پیدا میکنن اگر خودتان از رایحهاش لذت بردید، یعنی با روحیه شما سازگاره و این مهمترین فاکتوره؛ نظر اطرافیان همیشه معیار دقیقِ هنری نیست.
درباره توسکان لدر و امبر لدر؛ کاملاً حق با شماست. توسکان لدر بسیار رسمی، چرمی و باوقاره و واقعاً مکمل کتوشلواره، اما امبرلدر به مراتب مدرنتر و منعطفتر هست.
و درباره ناکسوس کاملاً موافقم؛ کارهای زرجوف و سوسپیرو اصالت و پیچیدگی خاصی دارن و تست کردنشون (قبل از خرید) بخشی از لذت دنیای عطربازیه. امیدوارم وقتی تستش کردید، از عمق و لطافتِ عسل و تنباکوش لذت ببرید.
موفق باشید و امیدوارم بهترین انتخابها را برای امضای شخصیتان داشته باشید.
ممنون از توضیحتون، پیشاپیش سال نوتون مبارک باشه
درود و احترام
برای من در نگاه اول آرمانی کد تداعی شد تو ذهنم 🔹
درود و احترام
برای من در نگاه اول آرمانی کد تداعی شد تو ذهنم 🔹
جالب بود پیشنهادتون خلاف جهت توصیه بقیه که کار های آبی معرفی کردن بود تقریبا یه کار گرم و ادویه ایی، باید زمستون تن پوشش کنم ببینم بهم می شینه یا نه. بابتش یه دنیا ممنون
سلام عزیز، یه عطر خنک با بیس چوبی/مشکی/پچولی و تاپ مرکباتی که خیلی بیش از حد هم قوی نباشه، که هم با سن شما جور در بیاد هم با تایپ تقریبا اسپرت و جوانتون. بین چیزایی که تا الان امتحان کردم نمونه معرفی میکنم.
#شنل بلو پرفیوم Bleu de Chanel Parfum
#آزارو کروم لجند Chrome Legend
#آرماف اینفینیتی سیلور Armaf Infinity Silver (تو این سایت موجود نیست)
امیدوارم به کار بیاد.
سلام عزیز، یه عطر خنک با بیس چوبی/مشکی/پچولی و تاپ مرکباتی که خیلی بیش از حد هم قوی نباشه، که هم با سن شما جور در بیاد هم با تایپ تقریبا اسپرت و جوانتون. بین چیزایی که تا الان امتحان کردم نمونه معرفی میکنم.
#شنل بلو پرفیوم Bleu de Chanel Parfum
#آزارو کروم لجند Chrome Legend
#آرماف اینفینیتی سیلور Armaf Infinity Silver (تو این سایت موجود نیست)
امیدوارم به کار بیاد.
مخلصم ❤️ بسیار عالی بابت پیشنهادتون یه دنیا ممنون
یه عطر یکی آشناها میزنه نمیدونم چقد خاصه برای بقیه
ولی من دوسش دارم و حس میکنم به شما میاد
اسمش پلیس آیکون آبی هست فکر کنم...